Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, ilpapacha said:

Μήπως θέλει αλφάδιασμα;

Δεν ξέρω, δεν είναι ότι μπορώ να παρέμβω κιόλας (είναι πάνω σε ρόδες).
Αλλά φεύγουν από παλαβά σημεία, όχι από το ταψί (στο οποίο έχω ρίξει άμμο γάτας).
1) Στην δεξιά πλευρά, στο άνοιγμα για να τραβάει αέρα, έχει κάτι σαν αυτάκια στα οποία στάζει ή πετάγεται ή -φαντάζομαι- καταλήγει από τα αεριοποιημένα λάδια/υγρασία και μαζεύει
2) Αλλά κυρίως, από την εξαγωγή του αέρα, όσα κολλάνε στις "περσίδες" στάζουν στο ακριβώς από κάτω μέταλλο που ενώνει την ψησταριά και επειδή εκείνο δεν είναι εντελώς κάθετο, αλλά έχει ένα λεπτό οριζόντιο κομμάτι, γλείφουν από εκεί και πάνε προς το πόδι.

Ναι, τώρα που τα γράφω, πιθανότατα θα μπορούσα να τα διορθώσω, αλλά αν ήμουν στην φάση της αρχικής αγοράς και τα ήξερα, θα επέλεγα leroy (σε αυτά τα €), που έχει και μαντέμι, έναντι της απλής σχάρας του lidl.

Edit : Έχω σκεφτεί να την δώσω και να πάρω μικρότερη (και για τον χώρο, αλλά και για την εργονομία της νέας), αλλά βαριέμαι την διαδικασία.
Επίσης, πλέον, την ανοίγω πιο σπάνια λόγω χρόνου αλλά και τουμπανιάρας αεροφριτέζας.
Και -μην βαρέσετε- έχω δει ηλεκτρική ψησταριά με δυνατότητα καπνίσματος, οπότε ίσως το μελετήσω κάποια στιγμή για να γείρω προς τα εκεί.

Επεξ/σία από csontheline
  • Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2192

• sndev

1176

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
8 ώρες πριν, paredwse είπε

Καλημέρα σε όλους! 

Έχει κάποιος άποψη/γνώμη για την Jamesville Morgan 4.0

Και ιδίως σε σχέση με την Naterial Kenton 3B

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) 

Προτίμησε τη Naterial Kenton. Είναι πιο τίμια επιλογή. Διαθέτει αφαιρούμενο πάτο, για πιο εύκολο καθάρισμα, βάσεις για να τοποθετήσεις σούβλα καθώς και ντουλάπι για να αποθηκεύσεις πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...