Vstromrider Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 5 ώρες πριν, vins είπε Ναι. Την Κεντον την έχω προσωπικά και του Lidl την πήρε γνωστός. Και μόνη της η διαφορά στις σχάρες (η μία έχει εμαγιε μαντέμι και η άλλη λεπτή συρμάτινη ανοξείδωτη) καλύπτει το 50ρικο Την Kenton με τους 4 καυστηρες την εχω λοιπον, και του lidl μολις την συναρμολογησα και της εκανα πρωτο αναμμα. Μου αρεσουν καλυτερα τα μεταλλα της και η συναρμολογηση της. Ειναι ολα κομμενα με μεγαλυτερη ακριβεια. Η μπουκαλα παει ακομα πιο χαμηλα και η σωληνα απεξω, που νομιζω δινει μεγαλυτερη ασφαλεια. Το ταψακι απο κατω δεν εχει τρυπα που την θεωρω αχρηστη στην kenton , αλλα ειναι στεγανο. Οποτε ριχνεις νερακι για να μην κολλανε τα λιπη. Απο θερμοκρασια ευκολα εφτασε τους 280 βαθμους. Δεν μου αρεσει οτι εχω την εντυπωση οτι τα 2 καλυμματα ειναι γαλβανια και ανοξειδωτο ειναι το 3ο που υποτιθεται οτι ειναι τουρμπο καυστηρας η σχαρα ειναι λεπτη ανοιξειδωτη οπως λες. Θα δειξει πως ψηνει. Στο καθαρισμα θα ειναι σιγουρα καλυτερη απο την εμαγιε. Το βραδυ θα ψησω και θα ενημερώσω! 3
vins Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 hours ago, Vstromrider said: Την Kenton με τους 4 καυστηρες την εχω λοιπον, και του lidl μολις την συναρμολογησα και της εκανα πρωτο αναμμα. Μου αρεσουν καλυτερα τα μεταλλα της και η συναρμολογηση της. Ειναι ολα κομμενα με μεγαλυτερη ακριβεια. Η μπουκαλα παει ακομα πιο χαμηλα και η σωληνα απεξω, που νομιζω δινει μεγαλυτερη ασφαλεια. Το ταψακι απο κατω δεν εχει τρυπα που την θεωρω αχρηστη στην kenton , αλλα ειναι στεγανο. Οποτε ριχνεις νερακι για να μην κολλανε τα λιπη. Απο θερμοκρασια ευκολα εφτασε τους 280 βαθμους. Δεν μου αρεσει οτι εχω την εντυπωση οτι τα 2 καλυμματα ειναι γαλβανια και ανοξειδωτο ειναι το 3ο που υποτιθεται οτι ειναι τουρμπο καυστηρας η σχαρα ειναι λεπτη ανοιξειδωτη οπως λες. Θα δειξει πως ψηνει. Στο καθαρισμα θα ειναι σιγουρα καλυτερη απο την εμαγιε. Το βραδυ θα ψησω και θα ενημερώσω! Τα μέταλλα αυτής του Lidl ήταν κοφτερά στις άκρες πάντως. Δυστυχως οι σχάρες είναι το μεγάλο μειονέκτημα, καθώς δεν έχουν θερμοχωρητικοτητα και αυτό με τη σειρά του προκαλεί μεγάλη ανομοιομορφία σε ζώνες ψησίματος. Πολύ χειρότερη από της Κεντον, που ήδη έχει μικροθεματάκια ανομοιομορφίας με το μαντέμι. Τεσπα, σε κάθε περίπτωση μεγεια σου και εύχομαι να σε βολέψει εσένα, να τη χαρείς και να είναι πάντα γεμάτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα