tsiro7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Και με την πέτρα την ίδια διαδικασία ακολουθείς απλά δεν έχει την ίδια θερμοχωρητικότητα με το μαντέμι. Οποιοδήποτε σκληρό αλεύρι είναι οκ, το μυστικό είναι στην ωρίμανση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 όσων αφορά τη πίτσα πάντως σωστά όσα ειπώθηκαν ως τώρα. εγώ ψήνω στον ηλεκτρικό φούρνο βάζοντας ένα ταψί να κάψει από την ανάποδη και βάζω χύμα τη πίτσα πάνω. ούτε κολλάει ούτε τίποτα. βγαίνει τόσο καλό το αποτέλεσμα(ανώτερο από όσες παίρνω απέξω) που δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ για διαφορετικό τρόπο ψησίματος. δε ξέρω αν θα δώσει κάτι παραπάνω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasiour Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Συμφωνώ και εγώ για το αποτέλεσμα του φούρνου έναντι του bbq, εχω προσπαθήσει στο bbq αλλα δεν εχω πετύχει το αποτέλεσμα του φούρνου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ψήνεται από πάνω σωστά. Η ωρίμανση αναβαθμίζει κατά πολύ το αποτέλεσμα, αλλά πάντα υπό συνθήκες. Εκτός από το σκληρό αλεύρι μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλα όπως Αγιου Γεωργιου για πιτσα, caputto pizzeria Tipo 00, caputo nuvola κτλ για λίγο διαφορετικά αποτελέσματα. Το ταψί είναι μια λύση αλλά το μαντέμι είναι πολύ καλύτερο πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Στις 26/5/2020 στις 10:22 ΠΜ, aenaos15 είπε Υπαρχει καποιος φιλος που δουλευει την Bormann bbq 3100 ??? Αν ναι ας με κατευθυνει λιγο για το θεμα του καλλυματος... Εχει βρει καλλυμα και απο που;; Την αγορασε φιλος μου και δεν μπορει να βρει καλλυμα.... Κανείς ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lemo13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 30 λεπτά πριν, kostasiour είπε Συμφωνώ και εγώ για το αποτέλεσμα του φούρνου έναντι του bbq, εχω προσπαθήσει στο bbq αλλα δεν εχω πετύχει το αποτέλεσμα του φούρνου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ψήνεται από πάνω σωστά. Η ωρίμανση αναβαθμίζει κατά πολύ το αποτέλεσμα, αλλά πάντα υπό συνθήκες. Εκτός από το σκληρό αλεύρι μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλα όπως Αγιου Γεωργιου για πιτσα, caputto pizzeria Tipo 00, caputo nuvola κτλ για λίγο διαφορετικά αποτελέσματα. Το ταψί είναι μια λύση αλλά το μαντέμι είναι πολύ καλύτερο πάντως. Κεραμική πέτρα στο φούρνο για τη πίτσα έχει νόημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το θεμα στην πιτσα ειναι οτι το 80% του αποτελεσματος το κανει ο φουρνος.Το αποτελεσμα στις οικιακες κουζινες δεν ειναι καν κοντα.Δηλαδη ειναι κριμα να δινουμε 2 μερες προσπαθειας στην ζυμη κ ο φουρνος να μην την ψηνει σωστα.Φαινεται κ στον φιλο τσιρο 7,μπορει γευστικα να ειναι τελειο το αποτελεσμα αλλα οπτικα πιο πολυ την εχει ψησει σαν φυλλο πιτας παρα σαν ζυμη,γιατι απλα οι φουρνοι μας δεν εχουν την δυναμη να ψησουν κατι τετοιο σωστα κ να το φουσκωσουν οπως πρεπει.Αμα εβαζες αυτο το ζυμαρι στο ooni koda πχ θα ειχες κατι 200% ανωτερο. Για μενα μονο αυτος ο τροπος δινει ωραιο αποτελεσμα.Ψησιμο ζυμης μονο με σαλτσα ντοματας ,μετα βαζεις τα υπολοιπα κ τελειωνεις Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από alimentas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiro7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lemo13 είπε Κεραμική πέτρα στο φούρνο για τη πίτσα έχει νόημα? Βέβαια έχει, μαντεμι >πέτρα >από οτιδήποτε άλλο. 53 λεπτά πριν, alimentas είπε Το θεμα στην πιτσα ειναι οτι το 80% του αποτελεσματος το κανει ο φουρνος.Το αποτελεσμα στις οικιακες κουζινες δεν ειναι καν κοντα.Δηλαδη ειναι κριμα να δινουμε 2 μερες προσπαθειας στην ζυμη κ ο φουρνος να μην την ψηνει σωστα.Φαινεται κ στον φιλο τσιρο 7,μπορει γευστικα να ειναι τελειο το αποτελεσμα αλλα οπτικα πιο πολυ την εχει ψησει σαν φυλλο πιτας παρα σαν ζυμη,γιατι απλα οι φουρνοι μας δεν εχουν την δυναμη να ψησουν κατι τετοιο σωστα κ να το φουσκωσουν οπως πρεπει.Αμα εβαζες αυτο το ζυμαρι στο ooni koda πχ θα ειχες κατι 200% ανωτερο. Για μενα μονο αυτος ο τροπος δινει ωραιο αποτελεσμα.Ψησιμο ζυμης μονο με σαλτσα ντοματας ,μετα βαζεις τα υπολοιπα κ τελειωνεις Την αδικεί η φώτο αλλά αν είχα να διαθέσω για το ooni δεν το συζητάμε καν, είναι η καλύτερη λύση πριν τον ξυλοφουρνο. Αν πω στη γυναίκα μου και για ooni απλά θα μου δείξει την πόρτα 😂 Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από tsiro7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Εγώ σήμερα μιας ο μικρός πήγε για λίγο στους παππούδες του είπα να περιποιηθω τη σύζυγο που επηζε από δουλειά Οπότε έριξα μερικά χοιρινά ribs στη σχάρα και έκανα και τα απαραίτητα συνοδευτικά 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiro7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Τα έψησες με άμεσο τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astronautis Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 18 ώρες πριν, sndev είπε Ελληνικό 30 ημερών οριμανσης για σήμερα το βράδυ Και εγώ ελληνικό είχα χθες βράδυ αλλά με βραχεία ωρίμανση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Βέβαια έχει, μαντεμι >πέτρα >από οτιδήποτε άλλο. Την αδικεί η φώτο αλλά αν είχα να διαθέσω για το ooni δεν το συζητάμε καν, είναι η καλύτερη λύση πριν τον ξυλοφουρνο. Αν πω στη γυναίκα μου και για ooni απλά θα μου δείξει την πόρτα 😂 Πιστεύω για οικιακή χρήση το ooni γκαζιού είναι καλύτερο από ξυλοφουρνο. Και για μια πίτσα το ανάβεις. Ενώ ξυλοφουρνο αν δεν φτιάξεις καμία 10αρια πίτσες δεν αξίζει. Το μέγιστο που έχω ψήσει σε ένα βράδυ με το ooni είναι 16 πίτσες. Ψηναμε και τρώγαμε ταυτόχρονα και ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Τα έψησες με άμεσο τρόπο? Άμεσα για λίγη ώρα μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα και μετά έκλεισα τον μεσαίο καυστήρα και αφησα του άλλους δυο περίπου στη μέση. Κατά τη διάρκεια του εμμεσου ψησιματος τα είχα βάλει πάνω και παράλληλα από τον σβηστό για ψηθούν ομοιόμορφα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astronautis Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, tsiro7 είπε Αλεύρι σκληρό, το συγκεκριμένο είναι μύλοι Αγίου Γεωργίου. Η ζύμη απαραίτητα 48-72 ώρες ψυγείο να δημιουργηθεί αέρας μέσα της να γίνει αφρατη και τραγανή. Χρησιμοποιώ πλάκα μαντεμένια, ψήνω στο bbq ή στον ηλεκτρικό φούρνο κάτω αντίσταση - grill. Προτιμώ το ψήσιμο που κάνει ο φούρνος γιατί έχω και από πάνω θερμότητα κάτι που στο bbq δεν γίνεται. Σε αυτό το βίντεο θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Στον ηλεκτρικό φούρνο πόση ώρα πριν βάζεις την μαντεμενια πλάκα; Μου φαίνεται κάπως άβολο να βάλω μια ώρα πριν την κουζίνα στο τέρμα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που βράζει ο τόπος. Θυμάμαι καλά ότι έχεις πάρει αυτή από το pizza project; Εκτός από lodge υπάρχει κάποια άλλη καλή μάρκα για μαντεμενια σκεύη; Κοιτάζω στο αμαζον είτε είναι εξαντλημένα είτε βγάζει κάτι απίθανες χρεώσεις για τα μεταφορικά. Μάλλον λόγω βάρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kayak Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, aenaos15 είπε Κανείς ????? Έχω ψάξει κι εγώ για το κάλυμα της borman3100 αλλά λόγω covid έχουν σταματήσει οι εισαγωγές. Με πωλήτή που μίλησα είπε ότι αο 15/6 μάλλον θα είναι διαθεσιμο. Οπότε ο φίλος έχει την επιλογή να περιμένει ή να πάει από κανένα Lidl αυριο και να δει αν του κάνει αυτό που έχει εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, zanskou είπε Εγώ σήμερα μιας ο μικρός πήγε για λίγο στους παππούδες του είπα να περιποιηθω τη σύζυγο που επηζε από δουλειά Οπότε έριξα μερικά χοιρινά ribs στη σχάρα και έκανα και τα απαραίτητα συνοδευτικά μας πεθανες και ειμαι ακομα δουλεια !! σαν χοιρινο σιδηροδρομο το ζητας αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα