Xorxhs! Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Είχε μπράλο σήμερα το μενου, με μοσχαρακι ωρίμνασης 30 ημερών. Εξαιρετική ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 ποσο το μαλι το κιλο η συγκεκριμένη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, sndev είπε ποσο το μαλι το κιλο η συγκεκριμένη ? 28/kgr .. η δικια μου βγηκε 17 ευρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Οποιος εχει ψησει pork ribs , θα ηθελα να μου πει τη διαδικασια λιγο... Δεν εχω εμπειρια απο τετοιο ειδους κρεας. Θελω να μαθω χρονους ψησιματος και τροπο. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Εγώ τα ψήνω συχνά και μάλλον είναι το πιο πετυχημένο πράγμα που κάνω! Τυχαία! χαχα Λοιπόν, τα ψήνω σε 200-250, κλειστό καπάκι όπως σε όλα, τα γυρίζω συχνά και τα βγάζω όταν πάρουν εκείνο το κλασσικό χρυσαφί χρώμα. Νομίζω θέλει κάπου πάνω από τα 20 λεπτά αλλά δε θυμάμαι και ακριβώς. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, aenaos15 είπε Οποιος εχει ψησει pork ribs , θα ηθελα να μου πει τη διαδικασια λιγο... Δεν εχω εμπειρια απο τετοιο ειδους κρεας. Θελω να μαθω χρονους ψησιματος και τροπο. Thanks χρόνο δεν θυμάμαι να σου πω αλλά την τελευταία φορά που έψησα, τα έκανα με έμμεσο. επειδή χωρούσαν κιολας, τα έβαλα παράλληλα με τον μεσαίο καυστήρα και ψήθηκαν απόλυτα ομοιόμορφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, sargus είπε Εγώ τα ψήνω συχνά και μάλλον είναι το πιο πετυχημένο πράγμα που κάνω! Τυχαία! χαχα Λοιπόν, τα ψήνω σε 200-250, κλειστό καπάκι όπως σε όλα, τα γυρίζω συχνά και τα βγάζω όταν πάρουν εκείνο το κλασσικό χρυσαφί χρώμα. Νομίζω θέλει κάπου πάνω από τα 20 λεπτά αλλά δε θυμάμαι και ακριβώς. Κάτι δεν μου κάθεται καθόλου καλά αλλά οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, έχω μια ψησταριά υγραερίου 1 χρόνο τώρα, με κόστος αγορά γύρω στα 200 ευρώ. Έψαχνα το μοντέλο να την βρω αλλά δεν μπόρεσα. Το συνεχόμενο πρόβλημά μου είναι ότι πρέπει να ελέγχω συχνά, εάν όπως στάζουν τα λίπη έχει πάρει κάπου φωτιά και μου κάψει τα κρέατα (έχω πάντα κλειστό το καπάκι). Ειδικά όταν ξεπεράσει τους 170 βαθμούς, δηλαδή το δυναμώσω λίγο το φαινόμενο είναι συχνό. Για αυτό τον λόγο αναγκάζομαι να ψήνω με την πιο χαμηλή ένταση. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; Εσείς που βλέπω ότι έχετε αγοράσει πολύ πιο ακριβές ψησταριές έχετε παρόμοιο θέμα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, aenaos15 είπε Οποιος εχει ψησει pork ribs , θα ηθελα να μου πει τη διαδικασια λιγο... Δεν εχω εμπειρια απο τετοιο ειδους κρεας. Θελω να μαθω χρονους ψησιματος και τροπο. Thanks Καπνιστα θες με bbq sauce κλπ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 εχει μεγάλο ταψι κάτω από τους καυστήρες ή κάδο από το οποίο τα λίπη περνάνε δοχείο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 43 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Καπνιστα θες με bbq sauce κλπ? Με οποιο τροπο γνωριζεις!! και με , και χωρις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Με οποιο τροπο γνωριζεις!! και με , και χωρις... Εφόσον έχεις πάρει ολόκληρο κομμάτι και όχι ένα ένα τα πλευρά, θα αφαιρέσεις τη μεμβράνη από πίσω. Βάζεις μια απαλή στρώση μουστάρδα για να κολλήσουν τα μπαχαρικά. Βρες έτοιμο bbq seasoning για χοιρινό, η φτιάξε ένα μόνος σου. Δες καμία συνταγή youtube. Ρίξε μπόλικο seasoning και τις δύο μεριές. Βάλε την ψησταριά στους 275F και βάλε τα ribs indirect να καπνιστουν. Ανά μία ώρα ψεκαζε τα με χυμό μήλο. Κάποιοι προτείνουν τη μέθοδο 3-2-1. 3 ώρες κάπνισμα, 2 ώρες κλειστά σε αλουμινόχαρτο, 1 ώρα ανοιχτά. Μπορείς να το ακολουθήσεις. Όταν τα τυλίξεις σε αλουμινόχαρτο, θα βάλεις μέσα στο αλουμινόχαρτο λίγο χυμό μήλο, λίγη μαύρη ζάχαρη, θα αλλειψεις τα ribs με bbq sauce και μετά πάλι λίγη ζάχαρη από πάνω, και θα κλείσεις σφιχτά το πακέτο. Όταν το ανοίξεις, θα συνεχίζεις indirect. Βασικά συνέχεια indirect θα είσαι. Και θα βάλεις μια δύο στρώσεις bbq sauce κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας ώρας. Είναι μια διαδικασία που πάντα μου βγαίνουν πολύ καλά. Τώρα αν θες περισσότερες λεπτομέρειες κλπ να σου στείλω βίντεο του Aaron Franklin. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Εφόσον έχεις πάρει ολόκληρο κομμάτι και όχι ένα ένα τα πλευρά, θα αφαιρέσεις τη μεμβράνη από πίσω. Βάζεις μια απαλή στρώση μουστάρδα για να κολλήσουν τα μπαχαρικά. Βρες έτοιμο bbq seasoning για χοιρινό, η φτιάξε ένα μόνος σου. Δες καμία συνταγή youtube. Ρίξε μπόλικο seasoning και τις δύο μεριές. Βάλε την ψησταριά στους 275F και βάλε τα ribs indirect να καπνιστουν. Ανά μία ώρα ψεκαζε τα με χυμό μήλο. Κάποιοι προτείνουν τη μέθοδο 3-2-1. 3 ώρες κάπνισμα, 2 ώρες κλειστά σε αλουμινόχαρτο, 1 ώρα ανοιχτά. Μπορείς να το ακολουθήσεις. Όταν τα τυλίξεις σε αλουμινόχαρτο, θα βάλεις μέσα στο αλουμινόχαρτο λίγο χυμό μήλο, λίγη μαύρη ζάχαρη, θα αλλειψεις τα ribs με bbq sauce και μετά πάλι λίγη ζάχαρη από πάνω, και θα κλείσεις σφιχτά το πακέτο. Όταν το ανοίξεις, θα συνεχίζεις indirect. Βασικά συνέχεια indirect θα είσαι. Και θα βάλεις μια δύο στρώσεις bbq sauce κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας ώρας. Είναι μια διαδικασία που πάντα μου βγαίνουν πολύ καλά. Τώρα αν θες περισσότερες λεπτομέρειες κλπ να σου στείλω βίντεο του Aaron Franklin. Thanks man!! ευπροσδεκτο και το video!!1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, zanskou είπε εχει μεγάλο ταψι κάτω από τους καυστήρες ή κάδο από το οποίο τα λίπη περνάνε δοχείο ; Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο δικό μου μήνυμα. Έχει μεγάλο ταψί κάτω από τους καυστήρες, αλλά στην μέση έχει ένα μικρό δοχείο για να καταλήγουν εκεί. Βέβαια βάζω πάντα αλουμινόχαρτο και άμμο πάνω στο ταψί και μετά από κάποια ψησίματα το πετάω και ξανά καινούριο, έτσι ώστε να μην καθαρίζω συνέχεια. Έχω με 3 καυστήρες και ο κάθε καυστήρας έχει ένα σιδερένιο προστατευτικό κάλλυμα με τριγωνική μορφή, όπου εκεί στάζουν τα λίπη και δημιουργούνται οι εστίες φωτιάς. Η απόστασή τους είναι αρκετά κοντά από την σχάρα. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες για να σας δείξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasiour Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, aenaos15 είπε Thanks man!! ευπροσδεκτο και το video!!1 ενας είναι ο φρανκλιν σε αυτές τις κουβέντες, οπότε λογικά είναι αυτό. Δες και amazing ribs last meal συνταγη απο meathead. Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται για μπιχλιμπίδια bbq τύπου ταψάκια, καπνιστήρια κτλ και τα επώνυμα του φαίνονται ακριβά (40 ευρώ το καπνιστήρι πχ) το praktiker ελληνικού έχει μια μάρκα πολύ οικονομική λεγεται jamestown, ενδεικτικά είναι κάποια απο αυτά https://www.obi.de/search/jamestown-grill/ τα 10 ταψάκια για weber spirit-2 τα εχει 5 ευρω, την κοτοπουλιέρα και το καπνηστήρι καπου 6-8. Ακόμα ψάχνω spare ribs holder οικονομικό βέβαια. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα