Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, κατι ασχετο, σε οικιακό γκάζι ποιος ειναι ο κατάλληλος ρυθμιστής πίεσης για τη φιάλη υγραερίου?

Εχω έναν που λέει 3-4 kg/h kai 30-50 mbar , δεν ξέρω αν πρέπει να τον βάλω.Εσείς τι λέτε?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 4,9k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Βρίσκομαι στην αποχη με τον μεγάλο βράχο. Παρατηρώ τις κινήσεις των μικρόψαρων και με την άκρη του ματιού μου , βλέπω το χταπόδι νωχελικά να κινείται πάνω στην άμμο με κατεύθυνση προς την ασφάλεια του

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα! Την ανέβασα στο μπαλκόνι και δεν κρατιεμαι θέλω να κάνω unboxing...  Πρέπει όμως να φύγω για δουλειά. Με τη 1η ευκαιρία θα ανεβάσω λεπτομέρειες και εντυπώσεις

Πουλάνε και αρκετά. Συνηθως τα αγοράζουν ταυτόχρονα με την ψησταριά οσο είναι καυλωμενοι κάτι τύποι που φαντασιώνονται ότι ολοκληρώνονται σαν ψήστες και θα τους αποθεώνουν για τη γεύση και τις ικανότη

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, Ametanoitos είπε

οικιακό γκάζι

δλδ τι συσκευη ?? συνηθως εχουν ταμπελακι ολες οι συσκευες

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
17 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε

"Ενδείκνυται ρυθμιστής υψηλ. πιέσεως 12kg/H 0-4bar"

Λεει εδω : https://doukasdrama.gr/index.php?route=product/product&path=79_193&product_id=156

1 ώρα πριν, Ametanoitos είπε

Εχω έναν που λέει 3-4 kg/h kai 30-50 mbar , δεν ξέρω αν πρέπει να τον βάλω.Εσείς τι λέτε?

Οχι γιατι δεν ειναι υψηλης πιεσης

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού έχω ψήσει με σχετική επιτυχία διάφορα κρεατικα και λαχανικά (σύντομα θα γινει δοκιμή και σε ψαρι), ήρθε η ώρα να επιχειρήσω και κάτι άλλο σε τυροειδη για να ευχαριστήσω και τη γυναίκα και τα μωρα που δεν τρώνε και πολύ κρέας.

 Έχω κάνει μανουρι που βγήκε αρκετά καλό.

Αλλά θέλω να κάνω κανένα σαγανάκι, κανένα μπουγιουρντί, κανένα χαλούμι, γενικά πράγματα που λιώνουν σχετικά πιο ευκολα. Θα δούλευε κανένα μαντεμενιο μικρό σκεύος για κάτι τέτοιο? Έχετε δοκιμάσει εσείς τίποτα?

Επεξ/σία από StormGr
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αναζήτηση μαντεμενιου σκεύους η πλάκας είμαι και εγώ. Έχω την Weber spirit ii e-310 gbs και έχω δει ότι υπάρχει το https://www.skroutz.gr/s/13854138/Weber-Τηγάνι-Μαντεμένιο-7421.html

αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω αυτό ή μια οποιαδήποτε πλάκα ψησίματος από τις 10αδες που υπάρχουν. Έχει κανείς δοκιμάσει το συγκεκριμένο τηγάνι η έχει να προτείνει κάποια δοκιμασμένη πλάκα; 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 ώρες πριν, tsomby είπε

Σε αναζήτηση μαντεμενιου σκεύους η πλάκας είμαι και εγώ. Έχω την Weber spirit ii e-310 gbs και έχω δει ότι υπάρχει το https://www.skroutz.gr/s/13854138/Weber-Τηγάνι-Μαντεμένιο-7421.html

αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω αυτό ή μια οποιαδήποτε πλάκα ψησίματος από τις 10αδες που υπάρχουν. Έχει κανείς δοκιμάσει το συγκεκριμένο τηγάνι η έχει να προτείνει κάποια δοκιμασμένη πλάκα; 

Εγώ πήρα την πλάκα της  broil ,γιατί να πάρεις ένα τηγάνι όταν μπορείς να πάρεις μία πλάκα που έχει πολύ περισσότερο χώρο εφαρμόζει ακριβώς και είναι στα ίδια λεφτά περίπου?

Άντε να βάλω και κάποιες φωτογραφίες από το σημερινό ψήσιμο μιας μοσχαρίσιας μπριζόλας στους 61 βαθμούς με θερμόμετρο

20200718_134933.jpg

20200718_135109.jpg

20200709_213513.jpg

  • Like 6
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
10 ώρες πριν, sndev είπε

Ας βαλω κ γω μια σημερινή dry aged. 56 βαθμοί με θερμόμετρο. 

SmartSelect_20200809-225624_Photos.jpg

SmartSelect_20200809-225510_Photos.jpg

Από πού την πήρες φίλε; Βλέπω χώρα προέλευσης Ελλάδα, αλλά ένα τρομερό marbling που δε συνάδει με ελληνικά μοσχάρια.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κρεοπωλείο ο Μάκης παλαιά Φώκαια 

ισχύει αυτό με το marbling μόλις το είδα μου  έκανε κ μένα εντύπωση αλλά λέει ελληνική και βασικά είναι.. 27 ε το κιλό το ίδιο σε ξένο θα ήταν 40 ε το κιλό. 

παίρνω 4η φορά απο αυτόν ωρίμανσης (Έχει πολλά πράγματα εκεί μέχρι κ καρπατσιο με τρούφα) όλες τις φορες ήταν ετσι λιπαρά κ ας είναι ελληνικά. 

από τις 3ς φόρες όμως μόνο στη 4η (σε αυτή τη μπριζόλα) είπα WOW γευστικά 

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα παιδια αγορασα μια vanward gd4815s, ξερουμε καποιο καταστημα που να κανει συναρμολογησεις?θελω πολλα να ρωτησω επειδη νεος στο χομπι τι μπουκαλα παιρνει?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, Lastgladiator είπε

Καλημερα παιδια αγορασα μια vanward gd4815s, ξερουμε καποιο καταστημα που να κανει συναρμολογησεις?θελω πολλα να ρωτησω επειδη νεος στο χομπι τι μπουκαλα παιρνει?

Δες τις οδηγιες και κανε την μονος σου. Δεν θα ειναι δυσκολο.

Μπουκαλα παρε μια μπλε πετρογκαζ.

  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αναζητείται κάτοχος Broil King Royal 320 (824-253) να μας πει τις εντυπώσεις του και εάν τελικά είναι καλή επιλογή στα χρήματα αυτά (625€) ή είναι μονόδρομος η Weber Spirit II E-310 GBS 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δες τις οδηγιες και κανε την μονος σου. Δεν θα ειναι δυσκολο.

Μπουκαλα παρε μια μπλε πετρογκαζ.

Κατι αλλο που θελω να ρωτησω,εχει μεγαλη διαφορα η μαντεμενια η σχαρα  με την πλακα ως προς την γευση?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.