Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις ξανα ψησω,θα βγαλω φωτογραφια...η δικια μου ειναι outdoorchef 425..

7 ώρες πριν, imr είπε

Κοιταξατε αν δουλευουν ολοι οι καυστηρες? νομιζω ο ρυθμιστης που εχω ειναι αυτος 

https://alphatools.gr/3034--c30.html

 

ολοι οι καυστηρες κανονικα δουλευουν...τον ιδιο ρυθμιστη πρεπει να εχετε...εσυ το καπακι που εχει απο πανω το εχεις κλειστο ή ανοιχτο;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 10,9k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Καλησπέρα σε όλους! Αν και δεν πρόκειται για ψησταριά αερίου θα ήθελα να μοιραστώ σε όλους τους λάτρεις του bbq την δική μου υπαίθρια κουζίνα. Μετά από δύο χρόνια μελέτης και αποταμίευσης ένα όνειρο π

Παιδιά δεν ήξερα τι να ψήσω απόψε το βράδυ, και έψησα ένα τοστ.  

Σα να ρωτάει κάποιος: Παιδιά λέει το fiat panda στα 12 χιλιάρικα ; Και να απαντάει κάποιος άλλος: Porsche & Ferrari είναι μονόδρομος, απέχουν έτη φωτός από τα άλλα..

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 ώρες πριν, bmv είπε

Στην δικιά μου broil king royal, αν την ξεχάσω στο τέλος καμιά φορά, σχεδόν τερματίζει το θερμόμετρο αλλά σε καμία περίπτωση να πιάσει 400 βαθμούς. Άλλωστε 350-370 πρέπει να λέει max. 

Καλημέρα. Ευχαριστημένος με τη royal;;  κοιτάω την 340 που έχει σε υποτιθεμενη προσφορά το πλαίσιο.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες κατασκεύασα το σκαφάκι περισυλλογής για το πίσω μέρος του κάδου της Broil King το οποίο έκατσε μια χαρά.

Pictures8-001.jpg

Επεξ/σία από costas_
  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
11 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Μολις ξανα ψησω,θα βγαλω φωτογραφια...η δικια μου ειναι outdoorchef 425..

ολοι οι καυστηρες κανονικα δουλευουν...τον ιδιο ρυθμιστη πρεπει να εχετε...εσυ το καπακι που εχει απο πανω το εχεις κλειστο ή ανοιχτο;

Κλειστο το καπακι παντα, με ανοιχτο καπακι θα κανει ωρες.

Γενικα την αφηνω ενα 15λεπτο με κλειστο καπακι και max καυστηρες να πιασει θερμοκρασια, και την ριχνω στο minimum οταν βαλω τα κρεατα με κλειστο καπακι. Με κλειστο καπακι και πανω απο το minimum αρπαζουν πολυ ευκολα φωτια τα λιπη

Μηπως το ανοιγοκλεινατε συνεχεια?

Η μηπως φυσαγε? σε εμενα με αερα εχει ενα θεμα καθως σβηνουν πολυ ευκολα οι καυστηρες

 

 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, costas_ είπε

Χθες κατασκεύασα το σκαφάκι περισυλλογής για το πίσω μέρος του κάδου της Broil King το οποίο έκατσε μια χαρά.

Pictures8-001.jpg

Μόνος σου ή σε σιδερα;  πόσο πήγε; θέλω κι εγώ ένα τέτοιο οπωσδήποτε 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, costas_ είπε

Χθες κατασκεύασα το σκαφάκι περισυλλογής για το πίσω μέρος του κάδου της Broil King το οποίο έκατσε μια χαρά.

Pictures8-001.jpg

Πολύ ωραίο φαίνεται. Όλο είναι Inox; Οι βάσεις είναι και αυτές inox; πού πιάνουν;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά το είδα στο ebay 

https://www.ebay.de/itm/Fettschiene-Broil-King-ROYAL-MONARCH-SIGNET-SOVEREIGN-Fett-Tropfschale-Tropfwann/153684489545?hash=item23c84f3549:g:-fkAAOSwpJJdpIo0&frcectupt=true

αλλά δεν δίνω χρήματα για ένα λαμαρινάκι από την Γερμανία! 

Μόνος μου το έκανα. Εαν βρείς μια γαβανιζέ ή ανοξείδωτη λαμαρίνα σε σχήμα Π τότε είναι απλό. Εαν είσαι Χαλάνδρι ή εδώ κοντά να σου δώσω 1 μέτρο τέτοια λαμαρίνα να μην την πληρώνεις. Οι βάσεις είναι λαμαρίνα πάλι και το όλο σκαφάκι είναι κρεμαστό στον κάδο και βγαίνει και μπαίνει εύκολα.

Αλλιώς μπορείτε να αγοράσετε την εικονιζόμενη λαμαρίνα σε μήκος 2.5 μέτρων από το ΙΚΕΑ με 10 ευρώ και θα σας περισσέψει κιόλας

https://www.ikea.gr/en/products/beds/bed-slats/skorva-midbeam/90124534

 

 

Επεξ/σία από costas_
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/1/2021 στις 8:51 ΜΜ, mech_eng είπε

Καλη Χρονιά σε όλους. Πριν λίγες ημέρες αγοράστηκε στις Μαγικές Τιμές γνωστής αλυσίδας η Weber 310 στα 544.

Εναλλακτική επιλογή για αλουμινενια ταψάκια μιας χρήσης εκτός της Weber υπάρχουν; και αν ναι ποια; 

Επίσης αναζητώ οικονομικότερη εναλλακτική επιλογή για σουβλα ανοξείδωτη (όχι χρωμίου) με αντίβαρο που να ταιριάζει στην ψησταριά εκτός της επισημης. Έχετε κάτι να προτείνετε; 

Καλημέρα και καλορίζικη. 

Για τα Weber τα ταψάκια, προτείνω να αγοράσεις μία δεκάδα. (10€ συνήθως). Μετά μπορείς στο ταψάκι να βάζεις ένα αλουμινόχαρτο και να το φορμάρεις ακριβώς στο μέγεθος από το ταψάκι σου.

Ψήνεις, και τα υγρά πέφτουν στο αλουμινόχαρτο (το οποίο είναι φορεμένο στο ταψάκι). Όταν τελειώσεις αλλάζεις το αλουμινόχαρτο.

Μετά από 10 ψησίματα ή και περισσότερο, επειδή θα έχει ξεφορμαριστεί το ταψάκι σου, το αλλάζεις με ένα καινούργιο. Οπότε με αυτό τον τρόπο μπορείς να κάνεις 100 ψησίματα με 10 ταψάκια. Εγώ είμαι στη 2η δεκάδα τώρα, και όλα είναι μια χαρά.

Να προσέχεις να μην αφήνεις εξωτερικά το αλουμινόχαρτο να "πετάει" αλλά να το τυλίγεις πλαϊνά από το ταψάκι για να μην έχεις κανένα παρατράγουδο. 

 

Για την σούβλα ψάχνομαι και εγώ. Μετά από ψάξιμο έχω βρει τα παρακάτω και έχω προγραμματίσει την αγορά κατά το Μάρτιο.

Έχεις κανείς άποψη για τα συγκεκριμένα;

 

Φως, για βραδινά ψησίματα.

Σούβλα για περιστροφικό ψήσιμο.

Περιστροφικά σουβλάκια

Αντίβαρα

Επεξ/σία από yiangoun
  • Like 2
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
2 ώρες πριν, costas_ είπε

Αρχικά το είδα στο ebay 

https://www.ebay.de/itm/Fettschiene-Broil-King-ROYAL-MONARCH-SIGNET-SOVEREIGN-Fett-Tropfschale-Tropfwann/153684489545?hash=item23c84f3549:g:-fkAAOSwpJJdpIo0&frcectupt=true

αλλά δεν δίνω χρήματα για ένα λαμαρινάκι από την Γερμανία! 

Μόνος μου το έκανα. Εαν βρείς μια γαβανιζέ ή ανοξείδωτη λαμαρίνα σε σχήμα Π τότε είναι απλό. Εαν είσαι Χαλάνδρι ή εδώ κοντά να σου δώσω 1 μέτρο τέτοια λαμαρίνα να μην την πληρώνεις. Οι βάσεις είναι λαμαρίνα πάλι και το όλο σκαφάκι είναι κρεμαστό στον κάδο και βγαίνει και μπαίνει εύκολα.

Αλλιώς μπορείτε να αγοράσετε την εικονιζόμενη λαμαρίνα σε μήκος 2.5 μέτρων από το ΙΚΕΑ με 10 ευρώ και θα σας περισσέψει κιόλας

https://www.ikea.gr/en/products/beds/bed-slats/skorva-midbeam/90124534

 

 

Σε ευχαριστώ πολύ. Πιο πολυ από ενδιαφέρον ρώτησα γιατί όντως η κατασκευή μου θύμισε την δοκό από το ΙΚΕΑ! Μόλις αγόρασα μια Napoleon Rogue 525 και στα δύο πρώτα ψησίματα δεν έχω δει να στάζει λάδια όταν ανοίγει το καπάκι. Όμως είναι πολύ ωραία η πατέντα σου!

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 ώρες πριν, costas_ είπε

Χθες κατασκεύασα το σκαφάκι περισυλλογής για το πίσω μέρος του κάδου της Broil King το οποίο έκατσε μια χαρά.

Pictures8-001.jpg

Φιλαράκι μπράβο που έκατσες και ασχολήθηκε..αλλά επειδή έχουμε την ίδια θα έχεις σταξιματα εκεί που σου έχω ζωγραφίσει και θα μετά δεν βγαίνουν με τπτ μπορούσες να το κάνεις μέχρι πάνω εγω το έκανα έτσι.

Screenshot_20210105-134809_Chrome.jpg

20201225_120819.jpg

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να σου πω την αλήθεια, ακόμα δεν έχω δει να στάζει κάτι πίσω. Ηδη έχω κάνει υπερβολές με λιπαρά (λουκάνικα κλπ) και προ ημερών που την καθάρισα, είχε πλημμυρίσει στα λίπη αλλά μόνο στο κάτω μέρος του κάδου καθώς και στο πιατάκι που έχει. Το πίσω μέρος ήταν καθαρό, παρά το ότι τελευταία κάπνιζε πολύ. 

Πάντως έτσι για να υπάρχει, χρήσιμο είναι

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 ώρες πριν, yiangoun είπε

Καλημέρα και καλορίζικη. 

Για τα Weber τα ταψάκια, προτείνω να αγοράσεις μία δεκάδα. (10€ συνήθως). Μετά μπορείς στο ταψάκι να βάζεις ένα αλουμινόχαρτο και να το φορμάρεις ακριβώς στο μέγεθος από το ταψάκι σου.

Ψήνεις, και τα υγρά πέφτουν στο αλουμινόχαρτο (το οποίο είναι φορεμένο στο ταψάκι). Όταν τελειώσεις αλλάζεις το αλουμινόχαρτο.

Μετά από 10 ψησίματα ή και περισσότερο, επειδή θα έχει ξεφορμαριστεί το ταψάκι σου, το αλλάζεις με ένα καινούργιο. Οπότε με αυτό τον τρόπο μπορείς να κάνεις 100 ψησίματα με 10 ταψάκια. Εγώ είμαι στη 2η δεκάδα τώρα, και όλα είναι μια χαρά.

Να προσέχεις να μην αφήνεις εξωτερικά το αλουμινόχαρτο να "πετάει" αλλά να το τυλίγεις πλαϊνά από το ταψάκι για να μην έχεις κανένα παρατράγουδο. 

 

Για την σούβλα ψάχνομαι και εγώ. Μετά από ψάξιμο έχω βρει τα παρακάτω και έχω προγραμματίσει την αγορά κατά το Μάρτιο.

Έχεις κανείς άποψη για τα συγκεκριμένα;

 

Φως, για βραδινά ψησίματα.

Σούβλα για περιστροφικό ψήσιμο.

Περιστροφικά σουβλάκια

Αντίβαρα

Ωραία η έρευνα σου και με αφορμή αυτό βρήκα και αυτό για Broil King όπως γράφει....https://www.amazon.de/-/en/Onlyfire-Universal-Rotisserie-Replacement-Hexagonal/dp/B075Q9Z1DR/ref=psdc_4371479031_t3_B071DGHPCF

Αν κάποιος ξέρει κάτι και για Napoleon 365 θα βοηθούσε

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αδερφια, προσφορα στο Κοτσο! Εχει βαλει καποιες ψησταριες στο σηκωνει παζαρι! Εγω τσιμπησα Monarch 340 με 720€.

Πιστεω τιμια τιμη. Εχει και την Signet σε καλη τιμη, αλλα δεν ανεβαινα τοσο.

Μολις παραλαβω θα πω και εντυπωσεις

  • Like 7
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.