Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, JeZus είπε

τρεχουμε lidl για την 1η μας ψηστιερια υγραεριου; αξιζει σαν 1η επαφη με το αθλημα;; μην παω κατευθειαν στην Weber Spirit II E-210 GBS στα 479.. μιση τιμη του ΛΙΔΛ που γενικα φερνει τιμια πραματακια και τα χαρακτηριστικα της ειναι αρκετα καλα

Buy nice or buy twice γενικά.. Οπότε εάν μπορείς το κάτι παραπάνω, για μένα πήγαινε στη Weber. Κι εγώ μεταξύ της E-210 και της E-310 ήμουν και πήρα την 310 τελικά!

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 11,9k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Παιδιά δεν ήξερα τι να ψήσω απόψε το βράδυ, και έψησα ένα τοστ.  

Καλησπέρα σε όλους! Αν και δεν πρόκειται για ψησταριά αερίου θα ήθελα να μοιραστώ σε όλους τους λάτρεις του bbq την δική μου υπαίθρια κουζίνα. Μετά από δύο χρόνια μελέτης και αποταμίευσης ένα όνειρο π

Σα να ρωτάει κάποιος: Παιδιά λέει το fiat panda στα 12 χιλιάρικα ; Και να απαντάει κάποιος άλλος: Porsche & Ferrari είναι μονόδρομος, απέχουν έτη φωτός από τα άλλα..

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με αναγκασατε να παω στην weber E-210 :) για να δουμε τι θα δουμε

Επεξ/σία από JeZus
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
2 λεπτά πριν, geor92 είπε

Αξίζει λέτε; https://meater.com/ Ή να αρκεστώ σε κάτι άλλο;

Τα λεφτά του τα αξίζει αλλά σίγουρα έχει και πιο φτηνά που θα σου κάνουν τη δουλειά 

Τι θέλεις εσύ ή τι "χρειάζεσαι"  είναι το θέμα

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
6 λεπτά πριν, geor92 είπε

Αξίζει λέτε; https://meater.com/ Ή να αρκεστώ σε κάτι άλλο;

To αρνητικο για μενα ειναι οτι παιρνεις μονο 1 με τοσα χρηματα. Σιγουρα βολικο, αλλα νομιζω χρειαζεσαι αλλο ενα με 2-3 ακιδες.

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, greatony είπε

Μετά από αρκετό διάβασμα εδώ μέσα και όχι μόνο θα ήθελα να ρωτήσω και γω γνώμες και εντυπώσεις από τυχόν ιδιοκτήτες για αγορά μια από τις Weber Genesis II E-330 και Napoleon Rogue 525 SE.

Τα πλεονεκτήματα της Napoleon (θεωρητικά τουλάχιστον) στα χαρτιά είναι:

  •  4 κύριους καυστήρες έναντι 3 της Weber
  • Οπίσθιος καυστήρας για καλύτερα ψησίματα στη σούβλα
  • Sizzle zone 
  • Inox σχάρες
  • Πιθανή λειτουργία και με κάβουνο με το αντίστοιχο αξεσουάρ
  • Αναδιπλούμενο το 1 ράφι

Τα πλεονεκτήματα της Weber έτσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον είναι η τιμή απόκτησης(η τελική διαφορά στην περίπτωση μου υπολογίζεται περίπου στα 200-300ε φθηνότερη σε σχέση με Napoleon) , η τρέχουσα προσφορά με δώρο τη σούβλα, η ναι μεν μικρότερη αλλά πιο ξεκάθαρη και ενιαία εγγύηση για όλα τα parts για 10 χρόνια και τέλος τα περισσότερα χρόνια δραστηριοποίησης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα με αρκετά καλές κριτικές. Επίσης με μια πρόχειρη ματιά μου φαίνεται ότι βρίσκεις πιο εύκολα 3rd party αξεσουάρ για τη Weber μιας και είναι πιο "γνωστή" εταιρία. 

Είδα επίσης ότι η Weber έχει sear station σε ένα σημείο της κύριας επιφάνειας ψησίματος με έναν έξτρα καυστήρα  που αμφιταλαντεύομαι αν θα είναι βολικότερο/αποδοτικότερο σε σχέση με το sizzle zone της Napoleon. Άλλο ένα ερωτηματικό που έχω είναι το σύστημα GBS, μιας και προσπαθώ να δω αν έχει ουσιαστικά οφέλη σε σχέση με το να τοποθετήσεις απλά κάποιο σκεύος πάνω από τις σχάρες.

Τέλος ήθελα να ρωτήσω αν αυτός ο έξτρα καυστήρας της napoleon θα κάνει μεγάλη διαφορά στα ψησίματα μιας και με διαβεβαίωσαν όπου ρώτησα ότι η Genesis δεν έχει κανένα πρόβλημα δύναμης στο ψήσιμο(άρα είναι πιο αποδοτική;).

Το κομμάτι της ευκολίας του καθαρισμού δεν το έθιξα καθόλου γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά και οι 2. Επίσης ποιοτικά δε θεωρώ ότι έχουν μεγάλες διαφορές αν και η Napoleon δείχνει ενα κλικ πιο στιβαρή.

Περιμένω τις απαντήσεις/εμπειρίες σας σε ότι μπορείτε από το σεντονάκι που ετοίμασα μπας και αποφασίσω κάποια στιγμή.

Υ.Γ. 1: Επειδή μπορεί να έχω γράψει και καμιά βλακεία που δε στέκει πιο πάνω, όπου χρειαστεί διορθώστε με μην πάρω και κάναν άλλο που διαβάζει στο λαιμό μου.

Υ.Γ. 2: Εννοείται ότι οποιαδήποτε άλλη πρόταση για ψησταριά στην ίδια κατηγορία είναι καλοδεχούμενη.

Προσωπικά πραγματικά απορώ που έχεις αυτό το δίλημμα, καθώς οι ψησταριές είναι στο ίδιο budget αλλά οι διαφορές στα χαρακτηριστικά (και μιλάμε για σημαντικά χαρακτηριστικά και όχι λεπτομέρειες τύπου χρώμιο στα χερούλια) είναι πολύ μεγάλες. Επίσης αν ψάξεις στο youtube napoleon vs weber θα δεις ότι πολλοί συγκρίνουν Genesis με σειρά Rogue Napoleon απλή και όχι SE κτλ. Δηλαδή για να συγκρίνουμε όμοια πράγματα θα έπρεπε να συγκρίνουμε τη Genesis 330 με τη Rogue XT .

Στη Napoleon Rogue SE έχεις:

- Ανοξείδωτες σχάρες ψησίματος που για να πάρεις στη Weber πρέπει να πληρώσεις extra φαντάζομαι 250-300 ευρώ (δεν έχω ρωτήσει δεν γνωρίζω ακριβώς)

- Πολύ μεγαλύτερη εγγύηση στα 15 έτη

- Sizzle zone large με σχάρα σε 2 επίπεδα κατά ύψος, που όπως προαναφέρθηκε είναι σε άλλη κατηγορία το searing που κάνεις, ΟΚ μπορείς να κάνεις searing και στη 330 αλλά σίγουρα όταν πληρώνεις τόσα χρήματα μάλλον θέλεις το καλύτερο δυνατό. Και μιλάμε πάντα για το ίδιο budget. Μην ξεχνάς ότι τα Weber είναι χρόνια στην Ελλάδα και είχαν κάτι σαν «μονοπώλειο» κρατώντας τις τιμές στο θεό όπως θα έχεις καταλάβει και συγκρίνοντας με Γερμανία. Δηλαδή είναι αδικαιολόγητα ακριβές.

- Σχεδιασμός κλειστού τύπου με ντουλάπια και κλειστή από πίσω (πολύ βολικό αν έχεις κατοικίδια που πάνε και γλείφουν το δοχείο συλλογής λίπους ή αν έχεις φίλους και επισκέπτες αντίστοιχα με κατοικίδια). Όταν αρχίσεις και αγοράζεις φιάλες υγραερίου θα δεις ότι οι πιο πολλές δεν είναι εμφανησιακά και ότι καλύτερο και πολλές είναι ταλαιπωρημένες και χτυπημένες. Στη Napoleon τη βάζεις μέσα και είναι κόσμημα η ψησταριά στο μπαλκόνι σου.

- Ακόμα και οι καυστήρες της Napoleon είναι μεγαλύτερης ισχύος

- Έχεις σύστημα ανάφλεξης jetfire ανώτερης ποιότητας, μεγαλύτερες πιθανότητες να ανάψει ο καυστήρας δες παρακάτω

- Ο κάδος εσωτερικά cookbox στα Napoleon είναι με κεραμική επίστρωση έχει ακόμα ευκολότερο καθαρισμό.

- Σύστημα κατανομής των sear plates σε 2 επίπεδα καθ ύψος μέσα στο μπάρμπεκιου και υπό κλίση προς τα πίσω , κάνει τη κατανομή της θερμότητας την πιο μελετημένη και ομοιόμορφη που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή, για να ψήνεις ομοιόμορφα σε όλα τα σημεία της σχάρας. Δες την εικόνα παρακάτω:

image.png.3ddb611801d556861750b5f2bf216144.png

- Η Napoleon ψησταριές υγραερίου είναι οι μοναδικές ψησταριές που είναι υβριδικές και στην ίδια ψησταριά ψήνεις official και με κάρβουνα διατηρώντας φυσικά την εγγύηση σου και την αξιοπιστία. Δες βίντεο παρακάτω:

Και πολλά άλλα που αυτή τη στιγμή μπορεί να μου διαφεύγουν...

Αν είσαι Αττική και έχεις τη δυνατότητα σου προτείνω να πας να δεις τις Napoleon από κοντά και θα καταλάβεις μόνος σου... Δε θα χρειαστεί να ρωτήσεις κανέναν άλλο μετά!

Ότι και να πάρεις σου εύχομαι να το χαρείς και καλά ψησίματα!

 

14 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

To αρνητικο για μενα ειναι οτι παιρνεις μονο 1 με τοσα χρηματα. Σιγουρα βολικο, αλλα νομιζω χρειαζεσαι αλλο ενα με 2-3 ακιδες.

Δεν παίρνεις μόνο γιατί στο 1 έχει 2 αισθητήρες!

Επεξ/σία από eliassgr
  • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε

αμα εχεις 2 κομματια κρεατος πως θα το βαλεις;

Σε αυτό έχεις δίκιο! Αλλά αν έχεις 1 κομμάτι θα έχεις και ambient temperature. Αντίστοιχα σε άλλο θεμόμετρο θα χρειαζόσουν 2 probes .

Βέβαια με το meater κάνεις και άλλα πράγματα όπως το βάζεις σε σούβλες κτλ ή μέσα σε ηλεκτρικό φούρνο και το πιο βασικό για μένα είναι η εφαρμογή του Meater που απλά δεν υπάρχει ... συγκεκριμένα στο ios είναι πάρα πολύ καλοφτιαγμένη με πολύ συχνά updates και πολύ εύχρηστη. 

Το κομμάτι αυτό για μένα είναι που πρέπει να κοιτάει ο καθένας γιατί το meater έτσι είναι ένα «ζωντανό» θερμόμετρο με συνεχή δυνατότητα για αναβαθμίσεις και καινούριους τρόπους χρήσης και features μέσω της εφαρμογής.

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Μόλις τώρα, eliassgr είπε

Σε αυτό έχεις δίκιο! Αλλά αν έχεις 1 κομμάτι θα έχεις και ambient temperature. Αντίστοιχα σε άλλο θεμόμετρο θα χρειαζόσουν 2 probes .

Βέβαια με το meater κάνεις και άλλα πράγματα όπως το βάζεις σε σούβλες κτλ ή μέσα σε ηλεκτρικό φούρνο και το πιο βασικό για μένα είναι η εφαρμογή του Meater που απλά δεν υπάρχει ... συγκεκριμένα στο ios είναι πάρα πολύ καλοφτιαγμένη με πολύ συχνά updates και πολύ εύχρηστη. 

Το κομμάτι αυτό για μένα είναι που πρέπει να κοιτάει ο καθένας γιατί το meater έτσι είναι ένα «ζωντανό» θερμόμετρο με συνεχή δυνατότητα για αναβαθμίσεις και καινούριους τρόπους χρήσης και features μέσω της εφαρμογής.

Δεν αντιλεγω οτι ειναι πολυ καλο και χρησιμο, αλλα αν θες να εχεις 3-4 probes θες 200+ ευρω. Ή παιρνεις με 100ευρω ενα τετοιο να εχεις και ενα απλο για τα υπολλοιπα αν χρειαστεις.

 

11 λεπτά πριν, eliassgr είπε

- Η Napoleon ψησταριές υγραερίου είναι οι μοναδικές ψησταριές που είναι υβριδικές και στην ίδια ψησταριά ψήνεις official και με κάρβουνα διατηρώντας φυσικά την εγγύηση σου και την αξιοπιστία.

Ενα ταψι με τρυπες ειναι που χρυσοπληρωνεις. Σε ολες τις υγραεριου υπαρχει τροπος να το κανεις και να μην χασεις καμια εγγυηση. Ειναι σαν να λες οτι πρεπει να πληρωσουμε 200ευρω για την σουβλα που πουλαει καθε εταιρια, ενω μπορουμε με 30-40ευρω να κανουμε τη δουλεια μας.

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
2 λεπτά πριν, geor92 είπε

@SagoniasSlutRos εσύ ποιο θερμόμετρο θα πρότεινες;

@eliassgr ναι κι εμένα μου φαίνεται πολύ καλό αλλά σκέφτομαι αν αξίζει τα χρήματα του..

Αυτό το κοιτάς πάντα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, αν υπολογίσεις όλες τις δυνατότητες που σου δίνει ένα καλοφτιαγμένο app όπως του meater, και ότι είναι true wireless δλδ κανένα καλώδιο.

Επίσης αν συνυπολογίσεις ότι συνήθως παίρνεις ένα τέτοιο θερμόμετρο για να ψήσεις κάτι σχετικά εκλεκτό (δλδ μια καλή μπριζόλα που θα κάνει εύκολα πάνω από 50-60 ευρώ, λογικό είναι σε αυτή την περίπτωση να μπορείς να διαθέσεις και 110 για ένα θερμόμετρο που θα σου μείνει για πολλά χρόνια και έχει και εγγύηση 2 έτη. (δεν έχουν όλα τα θερμόμετρα εγγύηση)

Έτσι το σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον που έχω 2 meater και τα έχω ευχαριστηθεί. 

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 λεπτά πριν, eliassgr είπε

Προσωπικά πραγματικά απορώ που έχεις αυτό το δίλημμα, καθώς οι ψησταριές είναι στο ίδιο budget αλλά οι διαφορές στα χαρακτηριστικά (και μιλάμε για σημαντικά χαρακτηριστικά και όχι λεπτομέρειες τύπου χρώμιο στα χερούλια) είναι πολύ μεγάλες. Επίσης αν ψάξεις στο youtube napoleon vs weber θα δεις ότι πολλοί συγκρίνουν Genesis με σειρά Rogue Napoleon απλή και όχι SE κτλ. Δηλαδή για να συγκρίνουμε όμοια πράγματα θα έπρεπε να συγκρίνουμε τη Genesis 330 με τη Rogue XT .

Στη Napoleon Rogue SE έχεις:

- Ανοξείδωτες σχάρες ψησίματος που για να πάρεις στη Weber πρέπει να πληρώσεις extra φαντάζομαι 250-300 ευρώ (δεν έχω ρωτήσει δεν γνωρίζω ακριβώς)

- Πολύ μεγαλύτερη εγγύηση στα 15 έτη

- Sizzle zone large με σχάρα σε 2 επίπεδα κατά ύψος, που όπως προαναφέρθηκε είναι σε άλλη κατηγορία το searing που κάνεις, ΟΚ μπορείς να κάνεις searing και στη 330 αλλά σίγουρα όταν πληρώνεις τόσα χρήματα μάλλον θέλεις το καλύτερο δυνατό. Και μιλάμε πάντα για το ίδιο budget. Μην ξεχνάς ότι τα Weber είναι χρόνια στην Ελλάδα και είχαν κάτι σαν «μονοπώλειο» κρατώντας τις τιμές στο θεό όπως θα έχεις καταλάβει και συγκρίνοντας με Γερμανία. Δηλαδή είναι αδικαιολόγητα ακριβές.

- Σχεδιασμός κλειστού τύπου με ντουλάπια και κλειστή από πίσω (πολύ βολικό αν έχεις κατοικίδια που πάνε και γλείφουν το δοχείο συλλογής λίπους ή αν έχεις φίλους και επισκέπτες αντίστοιχα με κατοικίδια). Όταν αρχίσεις και αγοράζεις φιάλες υγραερίου θα δεις ότι οι πιο πολλές δεν είναι εμφανησιακά και ότι καλύτερο και πολλές είναι ταλαιπωρημένες και χτυπημένες. Στη Napoleon τη βάζεις μέσα και είναι κόσμημα η ψησταριά στο μπαλκόνι σου.

- Ακόμα και οι καυστήρες της Napoleon είναι μεγαλύτερης ισχύος

- Έχεις σύστημα ανάφλεξης jetfire ανώτερης ποιότητας, μεγαλύτερες πιθανότητες να ανάψει ο καυστήρας δες παρακάτω

- Ο κάδος εσωτερικά cookbox στα Napoleon είναι με κεραμική επίστρωση έχει ακόμα ευκολότερο καθαρισμό.

- Σύστημα κατανομής των sear plates σε 2 επίπεδα καθ ύψος μέσα στο μπάρμπεκιου και υπό κλίση προς τα πίσω , κάνει τη κατανομή της θερμότητας την πιο μελετημένη και ομοιόμορφη που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή, για να ψήνεις ομοιόμορφα σε όλα τα σημεία της σχάρας.

- Η Napoleon ψησταριές υγραερίου είναι οι μοναδικές ψησταριές που είναι υβριδικές και στην ίδια ψησταριά ψήνεις official και με κάρβουνα διατηρώντας φυσικά την εγγύηση σου και την αξιοπιστία. Δες βίντεο παρακάτω:

Και πολλά άλλα που αυτή τη στιγμή μπορεί να μου διαφεύγουν...

Αν είσαι Αττική και έχεις τη δυνατότητα σου προτείνω να πας να δεις τις Napoleon από κοντά και θα καταλάβεις μόνος σου... Δε θα χρειαστεί να ρωτήσεις κανέναν άλλο μετά!

Ότι και να πάρεις σου εύχομαι να το χαρείς και καλά ψησίματα!

 

Πολύ χρήσιμο το point σου για τα κατοικίδια και το κλειστό ντουλάπι, αλλά επίσης με χαλάει που στη Napoleon είναι απλά θήκη για την μπουκάλα και δε χρησιμέυει σαν αποθηκευτικός χώρος.

Επίσης το θέμα της εγγύησης όπως είπα είναι λίγο σχετικό γιατί προσωπικά προτιμώ τα 10 χρόνια σε όλα τα μέρη παρά τη διαφοροποίηση που κάνει η Napoleon 2-15 χρόνια και σε κάποια σου δίνει απλά -50% μετά από κάποιο διάστημα.

Την έχω δει από κοντά τη Napoleon και για αυτό είπα ότι για μένα είναι ένα κλικ πάνω από Genesis σε στιβαρότητα, αλλά θέλω να τις δω ξανά από κοντά και τις 2 γιατί πάει καιρός από τότε που τις είχα δει.

Στο οικονομικό δεν είναι ίδια τιμή γιατί υπολογίζω την Weber να μου μου βγει περίπου στα 1200-1300 μαξ με μια έξτρα έκπτωση που έχω, οπότε σε αντιστοιχία είναι η Rogue 525XT. Συν ότι θα έχει και δώρο τη σούβλα οπότε για μεταξύ Rogue XT και Genesis προτιμώ νομίζω τη 2η.

Το θέμα είναι αν αξίζει σαν τελικό αποτέλεσμα τα περίπου 300ε παραπάνω(και χωρις τη σούβλα) για να πας στην SE για έναν ερασιτέχνη.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
9 λεπτά πριν, geor92 είπε

@SagoniasSlutRos εσύ ποιο θερμόμετρο θα πρότεινες;

@eliassgr ναι κι εμένα μου φαίνεται πολύ καλό αλλά σκέφτομαι αν αξίζει τα χρήματα του..

εγω εχω 2 inkbird

 1 instant και 1 με 4 probes και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.

και εχει και app

  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, toxotis67 είπε

Παρέλαβα την WEBER Spirit II E-310 από τον Κωτσο και στα έντυπα που τη συνόδευαν ήταν σε Ιταλικά και Γερμανικά. Αγγλικά ούτε για δείγμα. Πριν το πρώτο ψήσιμο, εκτός από κάψιμο για κανά τέταρτο, πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Ρωτάω όσους έχουν ίδιο μοντέλο, αν στο δικό τους manual, έγραφε κάτι.

Μόλις παρέλαβα κα εγώ, έξω από το κουτί είχε τις οδηγίες στα Ελληνικά. Μεσα σε μια διαφάνεια κολλημένη στο κουτί.

Δες εδώ:

https://www.weber.com/US/en/help/manuals 

το αγγλικό υπάρχει σίγουρα

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
5 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δεν αντιλεγω οτι ειναι πολυ καλο και χρησιμο, αλλα αν θες να εχεις 3-4 probes θες 200+ ευρω. Ή παιρνεις με 100ευρω ενα τετοιο να εχεις και ενα απλο για τα υπολλοιπα αν χρειαστεις.

 

Ενα ταψι με τρυπες ειναι που χρυσοπληρωνεις. Σε ολες τις υγραεριου υπαρχει τροπος να το κανεις και να μην χασεις καμια εγγυηση. Ειναι σαν να λες οτι πρεπει να πληρωσουμε 200ευρω για την σουβλα που πουλαει καθε εταιρια, ενω μπορουμε με 30-40ευρω να κανουμε τη δουλεια μας.

Δεν είναι καθόλου το ίδιο αυτό που περιγράφεις καθώς η σούβλα που θα αγοράσεις aftermarket θα κάτσει επάνω στις υποδοχές που υπάρχουν ήδη για σούβλα στο μπάρμπεκιου. Και το μπάρμπεκιου έχει σχεδιαστεί για να έχει σούβλα.

Στη Napoleon δεν παίρνεις ένα απλό μαντεμένιο και το βάζεις μέσα όπως φαντάζεσαι, αλλά υπάρχουν ειδικά δοντάκια ξεχωριστά από τα δόντια που ακουμπούν τα sear plates τα οποία είναι σχεδιασμένα στο καλούπι του κάδου κατά την κατασκευή. Δηλαδή δεν παίρνουμε ένα ταψί και το ακουμπάμε απλά όπου κάτσε μέσα στον κάδο σε ότι ύψος τύχει κτλ. 

Οπότε δεν τίθεται καμία σύγκριση με τη σούβλα, καθώς προσπαθείς να βάλεις ένα αξεσουάρ σε σημείο που δεν θα έπρεπε καν να υπήρχε και ούτε έχει γίνει κάποια μελέτη ασφαλείας για αυτό  όπως πχ οι έξτρα γρίλιες που έχει η napoleon για να υπάρχει καλός εξαερισμός από τα ντουμάνια που βγάζει το ψήσιμο με το κάρβουνο... δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση για να γίνει απλά η «πατέντα» . 

Επίσης προσωπική μου άποψη είναι πως όταν γίνει η στραβή, ακόμα και να μην έχει σχέση το πρόβλημα με το ψήσιμο στο κάρβουνο οι εταιρίες που δεν υποστηρίζουν αυτό το χαρακτηριστικό εύκολα θα σου φορτώσουν πως αυτό έφταιγε... τώρα πως θα το καταλάβουν; Δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να «κρύβομαι» ή να κρύβω πράγματα, ίσως να έχουν τρόπους να το δουν ή από καρβουνίλα που μπορεί να μαζευτεί σε κάποιον καυστήρα ή σε κάποιο μέρος της ψησταριάς, δεν είναι δική μου δουλειά αυτή. 

Το official είναι πάντα καλύτερο και πιο ασφαλές ακόμα και σε πράγματα που εγώ κι εσύ δεν μπορούμε να σκεφτούμε αλλά οι μηχανικοί των μπάρμπεκιου το έχουν κάνει πριν από εμας.

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.