Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Μια σύριγγα που έχω εγώ μπορείς να βάλεις μόνο ζουμί. Αν έχεις ψιλοκομμένο σκόρδο πχ μπουκωνει. Ίσως με κάποια άλλη σύριγγα να μην έχεις αυτό το θέμα. Έκανα μια χοιρινή σπαλα το Σάββατο και πήρε μια γεύση παραπάνω, αλλά μην φανταστείς κάτι τρελό, γιατί εκεί ου θα καρφώσεις θα μείνει ότι βάλεις.

ενα κολπάκι που εχω δεί είναι να ετοιμάσεις εναν ζωμό απο λαχανικά ή και αρωματικά , το αφήνεις να κρυώσει  στη συνέχεια το σουρώνεις , ετσι εχεις όλα τα αρώματα χωρίς , ακόμη οι ενέσεις  είναι καλό να γινονται σε πολλά σημεία

  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 11,6k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Καλησπέρα σε όλους! Αν και δεν πρόκειται για ψησταριά αερίου θα ήθελα να μοιραστώ σε όλους τους λάτρεις του bbq την δική μου υπαίθρια κουζίνα. Μετά από δύο χρόνια μελέτης και αποταμίευσης ένα όνειρο π

Παιδιά δεν ήξερα τι να ψήσω απόψε το βράδυ, και έψησα ένα τοστ.  

Σα να ρωτάει κάποιος: Παιδιά λέει το fiat panda στα 12 χιλιάρικα ; Και να απαντάει κάποιος άλλος: Porsche & Ferrari είναι μονόδρομος, απέχουν έτη φωτός από τα άλλα..

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, ηνίοχος είπε

ενα κολπάκι που εχω δεί είναι να ετοιμάσεις εναν ζωμό απο λαχανικά ή και αρωματικά , το αφήνεις να κρυώσει  στη συνέχεια το σουρώνεις , ετσι εχεις όλα τα αρώματα χωρίς , ακόμη οι ενέσεις  είναι καλό να γινονται σε πολλά σημεία

Nαι αυτο εκανα, το σουρωσα και εκανα καμια 10αρια τρυπες

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, jusurum είπε

Έχω και γάστρες εμαγιέ με καπάκι μπορώ να βάλω μία τέτοια γάστρα μέσα στη ψησταριά πάνω στη σχάρα για να μαγειρέψω εκεί κάτι αντί για το φούρνο? ή δεν κάνουν?
 

 

 

κανένα πρόβλημα  , το εμαγιέ  στη ουσία είναι κεραμική επίστωση , τέτοια εχουν και μερικές μαντμένιες σχάρες  

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τί λαδώνετε τη μαντεμένια σχάρα; Πινελάκι; Χαρτί; Υπάρχει κάποια άλλη πατέντα;

Είναι προτιμότερο να γίνεται αμέσως μετά την πυρόλυση με ζεστή σχάρα ή πριν το ψήσιμο με κρύα;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 λεπτό πριν, nick_gr2 είπε

Με τί λαδώνετε τη μαντεμένια σχάρα; Πινελάκι; Χαρτί; Υπάρχει κάποια άλλη πατέντα;

Είναι προτιμότερο να γίνεται αμέσως μετά την πυρόλυση με ζεστή σχάρα ή πριν το ψήσιμο με κρύα;

Και τα δυο.. οτι εχεις προχειρο

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Κληρωθηκα σε ενα διαγωνισμο της weber στο facebook που εκανε το kyso.gr και μολις παρελαβα δωρακια

179368609_10157586913901353_5564795580797380814_n.jpg

Ωραίος...!!! Καλά ψησίματα...!!!

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Θενξ! Στους αλλους εδωσαν σουβλα βεβαια... εμενα κατι μαχαιρια!

Ρε μπαγάσα, εσύ έχεις σούβλα, άσε και κανέναν άλλο να σουβλίσει...😂

  • Like 1
  • Haha 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Mολις εσκασε ειδοποιηση απο idealo. NAPOLEON ROGUE RSE525RSIB - € 1,279.00

https://www.feuerdepot.de/gasgrill/gasgrill-napoleon-rogue-rse525rsib/?number=RSE525RSIBPSS-1-DE

 

Πριν λίγα λεπτά είδα την τιμή 1279. Δυστυχώς μόλις το αλλάξανε και πάλι στα 1599€...

Gasgrill_Napoleon_Rogue_RSE525_günstig_kaufen_Feuerdepot®_-_2021-04-29_16.57.43.png

ΦΟΒΕΡΗ προσφορά για όποιον πρόλαβε!

Επεξ/σία από greenroadrunner
  • Sad 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης

Η μαντεμενια σχάρα που μου ήρθε με την ψησταριά έχει 2 πλευρές διαφορετικές. Η μια έχει μικρότερη επαφή με το κρέας ενώ η άλλη είναι ποιο πλατιά. Ποια είναι η σωστή που πρέπει να είναι πάνω?

 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε

Ρε μπαγάσα, εσύ έχεις σούβλα, άσε και κανέναν άλλο να σουβλίσει...😂

Και απο τα αλλα εχω. Εχω σουβλα αλλα θα ηθελα τη μαμα. Και εχουν δωσει σουβλα σε ολους μεχρι τωρα που κερδισαν.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε

Και απο τα αλλα εχω. Εχω σουβλα αλλα θα ηθελα τη μαμα. Και εχουν δωσει σουβλα σε ολους μεχρι τωρα που κερδισαν.

Ένας γείτονάς μου την κέρδισε. Κάνε μια επικοινωνία ξανά με τον άντμιν. Κρίμα να μην πάρεις κι εσυ το ίδιο. Απλά για το γαμώτο. Πάντως έδωσε καλά πραγματάκια η Weber. 

Άντε να δούμε και κάτι από την Ναπόλεον τώρα που ανεβαίνει και αυτή σαν εταιρία...

  • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
5 λεπτά πριν, omitziz είπε

Η μαντεμενια σχάρα που μου ήρθε με την ψησταριά έχει 2 πλευρές διαφορετικές. Η μια έχει μικρότερη επαφή με το κρέας ενώ η άλλη είναι ποιο πλατιά. Ποια είναι η σωστή που πρέπει να είναι πάνω?

 

Στη δεύτερη πλευρά της σχάρας αν προσέξεις έχει αυλάκια όπου μαζεύεται το πολύ λίπος και οι ζωμοί! Ψήνοντας από αυτή την πλευρά λιπαρά κρέατα , θα έχεις ακόμα λιγότερες αναφλέξεις αλλα παράλληλα θα γίνεται το φαγητό σου και πιο ζουμερό!

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.