Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, greenroadrunner είπε

Πριν λίγα λεπτά είδα την τιμή 1279. Δυστυχώς μόλις το αλλάξανε και πάλι στα 1599€...

Gasgrill_Napoleon_Rogue_RSE525_günstig_kaufen_Feuerdepot®_-_2021-04-29_16.57.43.png

ΦΟΒΕΡΗ προσφορά για όποιον πρόλαβε!

Στελνουν απευθειας ελλαδα απο εκει;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 11,9k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Καλησπέρα σε όλους! Αν και δεν πρόκειται για ψησταριά αερίου θα ήθελα να μοιραστώ σε όλους τους λάτρεις του bbq την δική μου υπαίθρια κουζίνα. Μετά από δύο χρόνια μελέτης και αποταμίευσης ένα όνειρο π

Παιδιά δεν ήξερα τι να ψήσω απόψε το βράδυ, και έψησα ένα τοστ.  

Σα να ρωτάει κάποιος: Παιδιά λέει το fiat panda στα 12 χιλιάρικα ; Και να απαντάει κάποιος άλλος: Porsche & Ferrari είναι μονόδρομος, απέχουν έτη φωτός από τα άλλα..

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, KostasTk είπε

Φαντασου σε 2 σταδια την εκανα αλλα χωρις να την βγαλω, απλα προσθεσα τα τυρια απο πανω.. Φοβηθηκα βεβαια να την λαμπαδιασω στον 2ο γύρο μηπως και καιγόταν η βαση της αν και ειχα περιθώρια.. την επομενη φορα ελπίζω να βγει καλυτερο..

Θέλει προσοχή να μην χάνεις την θερμοκρασία της ψησταριάς...εκεί ειναι το παιχνίδι για αυτο το ειδος πιτσας... Σκέψου οτι κανονικά θέλουμε 450+βαθμους για να ψηθεί σε 1.5λεπτά...εμεις στην καλύτερη να έχουμε σταθερά 300+ άρα επεκτινουμε τον χρόνο ψησίματος (χανουμε σε υγρασία ζυμαριού, σπηλαιώσεις μέσα στο ζυμάρι κτλ κτλ)...  

Για αυτό είτε με ένα φουρνισμά και 'οτι καταφέρεις (εγώ την δευτερη φορά ειχα σχετικά καλά αποτελέσματα)

ή με 2 φουρνίσματα (πρωτα βάση σαλτσα και μετά αλλα υλικά) με ενδιάμεσο φουντωμα για να ξανανεβάσει θερμοκρασία και προσοχή οταν την βγάζεις/βαζεις απο την ψησταριά με το δυνατον μικρότερο ανοιγμα και το γρηγορότερο τρόπο ώστε να μην χάνεις θερμοκρασία...  

6 ώρες πριν, mtzs είπε

Στελνουν απευθειας ελλαδα απο εκει;

οχι αλλά με περιπου στα 70ε την φέρνεις μεσω eshopwedrop.gr...

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
9 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Πολύ καλό αποτέλεσμα ...

Μιας και εγώ έχω κάνει 2 ψησίματα ηδη στην ψησταριά...και ψάχνονται να πετύχω ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην τύπου νεαπολιταν (ας πούμε)...

Λέω την επόμενη φορά να κάνω ψήσιμο σε 2 στάδια γιατί αλλιώς δεν ξεροψηνει αρκετά τα πλαϊνά (που από ότι βλέπω έχεις και εσύ θέμα)...

Δλδ θα βάλω την βάση με ντομάτα μόνο για 2-3 λεπτά Μαξ...

θα βγάλω θα ξαναφούντωσω τους καυστήρες στο φουλ θα βάλω τα υπόλοιπα υλικά στην πίτσα...κλείσιμο μεσαίων καυστήρων (δλδ κάτω από πέτρα) και μέσα παλι για άλλα 3-4 λεπτά Μαξ...

 

Δοκιμασε να περασεις με λιγο ελαιολαδο το στεφανι για να παρει χρωμα. 

Επισης χτες δοκιμασα να κανω ζυμαρακι απο καταξυψη που ειχα βαλει πριν 2 βδομαδες. Βγηκε πολυ καλο, 80-90% του φρεσκου. Το εβγαλα απο το ψυγειο το πρωι, μολις ξεπαγωσε το εκανα παλι μπαλα γιατι ειχε απλωσει απο την προηγουμεν φορα, το αφησα 3 ωρες να φουσκωσει παλι και ηταν πολυ καλο. 

  • Like 2
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
2 λεπτά πριν, giannislazy είπε

τελικά ρε παιδιά σε όσους έχουν ντουλαπάκι, η μπουκάλα μέσα ή έξω την ώρα του ψησίματος?

O μονος λογος να μπει εξω ειναι για να εχεις προσβαση πιο ευκολα ΑΝ γινει κατι να την κλεισεις. Δεν εχει θεμα με θερμοκρασιες εκει κατω. Ειχα ξεχασει πλαστικη σακουλα στον λιποσυλλεκτη οταν καθαριζα τελευταια φορα και την αναψα μετα στο φουλ κανενα 10' και δεν επαθε τπτ η πλαστικη σακουλα του σουπερ μαρκετ. Φαντασου λοιπον οτι ενα στρωμα παρκατω δεν θα υπαρχει καμια αλλατη της θερμοκρασιας.

  • Like 2
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
7 λεπτά πριν, giannislazy είπε

τελικά ρε παιδιά σε όσους έχουν ντουλαπάκι, η μπουκάλα μέσα ή έξω την ώρα του ψησίματος?

Ότι αναφέρει το manual της κάθε ψησταριάς. Σε άλλες υπάρχει χώρος να τοποθετηθεί στο ντουλάπι, σε άλλες στο πλάι.

  • Like 1
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
9 λεπτά πριν, giannislazy είπε

τελικά ρε παιδιά σε όσους έχουν ντουλαπάκι, η μπουκάλα μέσα ή έξω την ώρα του ψησίματος?

Γιάννη δεν εχω παρατηρήσει μεγάλες θερμοκρασίες (ουτέ καν αυξημένη θερμοκρασία θα έλεγα) κατα το ψησιμο στον χωρο της μπουκάλας ειναι απο την μέση της μπουκάλας και πάνω άνοικτος απο την πισω πλευρά του ντουλαπιού ετσι και αλλιώς...πραγματικά δεν βρισκω τον λογο να μην την εχεις εκει κατα το ψησιμο...

Ειδικά στις ναπολέον (μπορεί και οι αλλες να ειναι ετσι) που παρεμβάλετε ενα ακόμα σιδερενιο ράφι μέταξυ λυποσυλλέκτη και μπουκάλας... 

  • Like 1
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
13 ώρες πριν, toxotis67 είπε

Έχει κανείς να προτείνει σχάρα inox που να πατάει πάνω στη μαντεμενια σχάρα της Weber για ψήσιμο τροφίμων με έμμεσο τρόπο; Με ενδιαφέρει τα πόδια της inox να πατάνε πάνω στην κύρια σχάρα. Κάτι τέτοιο είναι οκ;

https://www.skroutz.gr/s/24090267/Σχάρα-Inox-Ψησίματος-με-Πόδια-Γάστρας-37-5x26-5cm.html

Όταν λες τροφίμων, εννοείς λαχανικών ή κάτι άλλο; Δεν σε καλύπτει το warming rack που έχεις σε αυτό που θέλεις να κάνεις;

Κάτι τέτοιο θέλεις;
https://www.ikea.gr/proioda/eidi-kouzinas/formes-psisimatos/lattbakad-sxara-stegnwmatos-39x28-cm/20480145

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές επιλογές

https://www.skroutz.gr/c/2036/Schares-Psisimatos.html?o=σχαρα&order_by=pricevat&order_dir=asc

11 ώρες πριν, pexths είπε

σημερα αλλαξα μπουκαλα. ο ανθρωπος που ηρθε μου ειπε οτι ηταν αδεια η παλια. αναβω την ψησταρια δοκιμαστικα και τους τρεις καυστηρες στο φουλ και σε 20 λεπτα επιασε 290 βαθμους. ειμαστε ενταξει η υπαρχει θεμα;

επισης ακομα μια ερωτηση, ισως χαζη αλλα παρολα αυτα ερωτηση. οταν δουλευουν και οι τρεις καυστηρες ακουγεται ενας χαλαρος θορυβος απο την φιαλη, για την ακριβεια απο εκει που συνδεεται η φιαλη με το σωληνακι. οταν κλεινω τους καυστηρες δεν ακουγεται τιποτα. ειναι φυσιολογικος αυτος ο θορυβος;

Φαντάζομαι έχεις ελέγξει για διαρροή. Κάνει τον ίδιο θόρυβο και με την προηγούμενη μπουκάλα που άλλαξες;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
5 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Όταν λες τροφίμων, εννοείς λαχανικών ή κάτι άλλο; Δεν σε καλύπτει το warming rack που έχεις σε αυτό που θέλεις να κάνεις;

Κάτι τέτοιο θέλεις;
https://www.ikea.gr/proioda/eidi-kouzinas/formes-psisimatos/lattbakad-sxara-stegnwmatos-39x28-cm/20480145

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές επιλογές

https://www.skroutz.gr/c/2036/Schares-Psisimatos.html?o=σχαρα&order_by=pricevat&order_dir=asc

Ευχαριστώ ναι κάτι τέτοιο, θέλω να βάλω πάνω να ψηθούν οι γαρδουμπίτσες. 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα παιδες

υπαρχει καποιο σαιτ να κανουν review διαφορες ψησταριες υγραεριου και να μετρανε την θερμοτητα της μαντεμενιας σχαρας σε διαφορα σημεια με υπερυθρο θερμομετρο?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Καλημέρα. 
πηρα από το Lidl την ψησταριά υγραερίου TEPRO 2021 (IAN 351776) με το εξωτερικό μάτι και έχω ένα θέμα. 
Το εξωτερικό μάτι το μοντάρουμε μόνοι μας και όσον αφορά την σύνδεση με το αέριο φαίνεται σαν να λείπει εξάρτημα. 
Υπάρχει η παροχή που είναι σαν μπεκακι σιδερένιο το οποίο μπαίνει στο σωλήνα που διοχετεύει το αέριο στο μάτι τα οποία όμως μεταξύ τους δεν βιδώνουν, δεν εφαρμόζουν και είναι στον αέρα. Πέραν αυτού ο σωλήνας του ματιού σε ενα σημείο είναι διάτρητος…. 
Φοβάμαι να την ανάψω!!
Στις οδηγίες δεν γράφει τίποτα….
Γνωριζει κανεις;;;

D88CE87E-607E-4721-B23A-B8384A77676E.jpeg

2F8B8BF9-C1B8-4AF1-B4D9-709E66BC4DE2.jpeg

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
4 λεπτά πριν, toxotis67 είπε

Ευχαριστώ ναι κάτι τέτοιο, θέλω να βάλω πάνω να ψηθούν οι γαρδουμπίτσες. 

Πέρνα τες με ένα ξύλινο ή μεταλλικό σουβλί/καλαμάκι πλακέ για να τα γυρνάς πιο εύκολα. Με την λαβίδα ίσως να τα χαλάσεις.

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Στις 18/4/2021 στις 10:21 ΜΜ, coyote2 είπε
Καλημέρα. 
πηρα από το Lidl την ψησταριά υγραερίου TEPRO 2021 (IAN 351776) με το εξωτερικό μάτι και έχω ένα θέμα. 
Το εξωτερικό μάτι το μοντάρουνε μόνοι μας και όσον αφορά την σύνδεση με το αέριο φαίνεται σαν να λείπει εξάρτημα. 
Υπάρχει η παροχή που είναι σαν μπεκακι σιδερένιο το οποίο μπαίνει στο σωλήνα που διοχετεύει το αέριο στο μάτι τα οποία όμως μεταξύ τους δεν βιδώνουν, δεν εφαρμόζουν και είναι στον αέρα. Πέραν αυτού ο σωλήνας του ματιού σε ενα σημείο είναι διάτρητος…. 
Φοβάμαι να την ανάψω!!
Στις οδηγίες δεν γράφει τίποτα….
Μπορείτε να μου πείτε την λύση στο πρόβλημα;;
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
16 λεπτά πριν, sifisbet είπε
Καλημέρα. 
πηρα από το Lidl την ψησταριά υγραερίου TEPRO 2021 (IAN 351776) με το εξωτερικό μάτι και έχω ένα θέμα. 
Το εξωτερικό μάτι το μοντάρουμε μόνοι μας και όσον αφορά την σύνδεση με το αέριο φαίνεται σαν να λείπει εξάρτημα. 
Υπάρχει η παροχή που είναι σαν μπεκακι σιδερένιο το οποίο μπαίνει στο σωλήνα που διοχετεύει το αέριο στο μάτι τα οποία όμως μεταξύ τους δεν βιδώνουν, δεν εφαρμόζουν και είναι στον αέρα. Πέραν αυτού ο σωλήνας του ματιού σε ενα σημείο είναι διάτρητος…. 
Φοβάμαι να την ανάψω!!
Στις οδηγίες δεν γράφει τίποτα….
Γνωριζει κανεις;;;

D88CE87E-607E-4721-B23A-B8384A77676E.jpeg

2F8B8BF9-C1B8-4AF1-B4D9-709E66BC4DE2.jpeg

Το να υπάρχει αυτό το μικρό κενό, με τους αεραγωγούς, είναι φυσιολογικό. Το να μην σταθεροποιείται ο σωλήνας και απλά να στέκεται με το μπεκ όχι, αλλά προφανώς είναι θέμα κατασκευής. Μόνο σου λείπει κάποιο εξάρτημα συναρμολόγησης;

 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.