Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Astronautis είπε

Πρώτο κάψιμο για την spirit μου. 

Μετά από μισή ώρα με καινούρια φιάλη και τέρμα και τους τρεις καυστήρες έφτασε οριακά στους 250 βαθμούς. Δεν πήγαινε με τίποτα πιο πάνω. Έως τους 200 πήγε καρφί. Μετά κούτσα κούτσα. 

Είναι φυσιολογικό; Η να αρχίσω να ανησυχώ;

Πολυ χαμηλο. Τι μπουκαλα εχεις; με το ρυθμιστη επαιξες μηπως ειναι προς το κλειστο; Οπως ειπε και ενας αλλος φιλος πρεπει στο 10' να εχει πιασει 300 και στα 15-20λεπτα 340-360.

 

Σχετικα με τις σουβλες. Πηγα Σκλαβενιτη στη Χαλκιδονα και πηρα μοτερ (μεγαλο κανει και για αρνι), σουβλα κοκορετσιου και 2 πιαστρακια με 30€. Η σουβλα ηθελε κοψιμο γιατι ηταν μεγαλη και τροχισμα να γινει στρογγυλη εκει που παταει στην ψησταρια, καθως ηταν τετραγωνη. Δοκιμασα πριν την τροχισω και απλα εφερνε βολτες το μοτερ γυρω απο τον εαυτο του. Να ναι καλα το αθανατο dremel...

Βιντεο: https://www.dropbox.com/s/x6b2myqf10vobme/VID_20200416_194610.mp4?dl=0

 

93293052_655202121987089_6749417127138033664_n.jpg

93780589_593215747945113_7433992149131067392_n.jpg

93246295_224909021907192_4937219761797857280_n.jpg

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 3
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2121

  • ilpapacha

    1955

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για το λινκ. οντως φαινεται καλη κατασκευη για τα λεφτα της.εγω ακομα ψαχνομαι.....

Επεξ/σία από voliotis_gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

53 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Πολυ χαμηλο. Τι μπουκαλα εχεις; με το ρυθμιστη επαιξες μηπως ειναι προς το κλειστο; Οπως ειπε και ενας αλλος φιλος πρεπει στο 10' να εχει πιασει 300 και στα 15-20λεπτα 340-360.

Σχετικα με τις σουβλες. Πηγα Σκλαβενιτη στη Χαλκιδονα και πηρα μοτερ (μεγαλο κανει και για αρνι), σουβλα κοκορετσιου και 2 πιαστρακια με 30€. Η σουβλα ηθελε κοψιμο γιατι ηταν μεγαλη και τροχισμα να γινει στρογγυλη εκει που παταει στην ψησταρια, καθως ηταν τετραγωνη. Δοκιμασα πριν την τροχισω και απλα εφερνε βολτες το μοτερ γυρω απο τον εαυτο του. Να ναι καλα το αθανατο dremel...

Βιντεο: https://www.dropbox.com/s/x6b2myqf10vobme/VID_20200416_194610.mp4?dl=0

93293052_655202121987089_6749417127138033664_n.jpg

93780589_593215747945113_7433992149131067392_n.jpg

93246295_224909021907192_4937219761797857280_n.jpg

Παρέλαβα επιτέλους και εγώ χτες, και σήμερα το πρωί την έστησα. Πρώτο κάψιμο μισή ώρα και θερμοκρασία έφτασε τέρμα. Το απόγευμα έκανα και τη μοντα με το μοτέρ του αρνιού και τη σούβλα που είχα απο το κοκορέτσι. Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω 200 για τη σούβλα τους.  Για   πείτε πως ψήνουμε το κοκορέτσι, αν το έχει κάνει κάποιος; χρειάζεται να το τυλιξουμε  αλουμινόχαρτο; η Πάμε στους 200 για 2-3 ώρες; Να ρωτήσω και κάτι αλλο, οι κλασικές φιάλες υγραερίου μετρώνται με κιλά η με λίτρα; και με πόσο έρχονται γεμισμενες;  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμείς που δεν έχουμε σούβλα, αν βάλουμε το κοκορέτσι σε αλουμινόχαρτο και το τοποθετήσουμε στη υψηλή σχάρα της ψησταριάς, θα γίνει η δουλειά ή όχι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, al3xis είπε

Εμείς που δεν έχουμε σούβλα, αν βάλουμε το κοκορέτσι σε αλουμινόχαρτο και το τοποθετήσουμε στη υψηλή σχάρα της ψησταριάς, θα γίνει η δουλειά ή όχι;

Θα πρέπει να το γυρίζεις. Επίσης το κοκορέτσι έχει λίπος. Αν τελικά το βάλεις σε αλουμινόχαρτο πρέπει να κάνεις κάτι για να φεύγει το λίπος αλλιώς θα σου γίνει σαπούνι. 

Ζευς δεν νομίζω να χρειάζεται να το τυλίξεις. Εγώ τουλάχιστον δεν το έχω τυλίξει ποτέ δε ψησταριά κανονική. Για να είμαι ειλικρινής για την αερίου δεν έχω άποψη. Υποθέτω ότι πρέπει να το βάλεις σε μέτρια θερμοκρασία με κλειστό καπάκι χωρίς να τυλίξεις τίποτα. Μην σε πάρω στο λαιμό μου όμως.

 

3 ώρες πριν, aris1964 είπε

Μέσα σε 10 λεπτά ο δείκτης είχε πάει τέρμα 300+βαθμούς το Σάββατο που την πρώτο άναψα με πιο ζέστη βέβαια μέρα από σήμερα,κάτι τρέχει με την δικιά σου.

Με το κεφάλι μου τρέχει κάτι...

Στην αρχή έβαλα τους τρεις καυστήρες στην πρώτη σκάλα αριστερά που διαπιστώνω τώρα ότι είναι το πιο δυνατό. Αφού πήγε κορναρωντας έως τους 200 γύρισα και του τρεις διακόπτες στο τέρμα έχοντας στο νου τη διαβάθμιση της ηλεκτρικής κουζίνας. Επομένως μετά από ένα τέταρτο, πηγαίνοντας με την πιο χαμηλή σκάλα έφτασε στους 250. Στο μεταξύ εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο και δεν πήρα πρέφα το γίνεται. Αύριο θα την κάψω πάλι με τους τρεις διακόπτες στην πρώτη σκάλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα αποφασισα να παρω αυτη https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/199325-landmann-rexon-pts-30

Παρακαλω θα ηθελα τη γνωμη σας ιδιως απο καποιο κατοχο

Ευχαριστω και καλο Πασχα με υγεια σε ολους!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Spirit κι εγώ, τα flare ups δεν σας προβληματίζουν για το κοκορέτσι (έχετε ξαναψήσει ; ) Εδώ κοτόπουλο με πέτσα παω να ψήσω και αρπάζει φωτιά....

Επεξ/σία από getty
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, getty είπε

Spirit κι εγώ, τα flare ups δεν σας προβληματίζουν για το κοκορέτσι (έχετε ξαναψήσει ; ) Εδώ κοτόπουλο με πέτσα παω να ψήσω και αρπάζει φωτιά....

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Μάλλον είναι η άγνοια του κινδύνου καθότι πολλοί νέοι στο σπορ της ψησταριάς αερίου έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα...

Εμένα μου μπαίνει για σπληναντερο αλλά σκέφτομαι τι μποχα θα μαζευτεί με το παρθενικό ψήσιμο. Λες να μην το δοκιμάσω καθόλου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι η καλύτερη στιγμή για τέτοιες δοκιμές (ώστε στα επόμενα ψησίματα να ελαχιστοποιηθουν οι καπνοί και τα flare ups) είναι η Κυριακή του Πάσχα που όλοι ψήνουν στα μπαλκόνια και ταράτσες ούτως ή άλλως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα χρόνια πολλά , παιδιά ελέγξτε εάν σας φτάνει το αέριο να ολοκληρώσετε το ψήσιμο 

ακόμη για όσους θα ψήσουν για πρώτη φορά καλό θα είναι να έβλεπαν μερικά βίντεο από τα τόσα που υπάρχουν θα είναι μια καλή βοήθεια  !!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε

Καλημέρα χρόνια πολλά , παιδιά ελέγξτε εάν σας φτάνει το αέριο να ολοκληρώσετε το ψήσιμο 

ακόμη για όσους θα ψήσουν για πρώτη φορά καλό θα είναι να έβλεπαν μερικά βίντεο από τα τόσα που υπάρχουν θα είναι μια καλή βοήθεια  !!

Πως να το ελέγξεις αυτό; Μόνο εμπειρικά όταν βλέπω να μειώνεται η φλόγα καταλαβαίνω ότι έρχεται η ώρα της αλλαγής...

 

εκτος εάν ξέρει κανείς κενό βάρος της φιάλης coras gas όποτε με ένα ζύγισμα το βρίσκουμε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 ώρες πριν, Astronautis είπε

Πρώτο κάψιμο για την spirit μου. 

Μετά από μισή ώρα με καινούρια φιάλη και τέρμα και τους τρεις καυστήρες έφτασε οριακά στους 250 βαθμούς. Δεν πήγαινε με τίποτα πιο πάνω. Έως τους 200 πήγε καρφί. Μετά κούτσα κούτσα. 

Είναι φυσιολογικό; Η να αρχίσω να ανησυχώ;

καλημέρα κάτοχος κ εγω μιας ψησταριας υγραεριου weber II E -210 gbs 8-10 λεπτα φτανει 300 βαθμούς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

32 λεπτά πριν, paylidis είπε

Πως να το ελέγξεις αυτό; Μόνο εμπειρικά όταν βλέπω να μειώνεται η φλόγα καταλαβαίνω ότι έρχεται η ώρα της αλλαγής...

εκτος εάν ξέρει κανείς κενό βάρος της φιάλης coras gas όποτε με ένα ζύγισμα το βρίσκουμε 

https://www.aliexpress.com/item/33012458324.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.6878f3ef1e7wMD&algo_pvid=273af757-5786-45ac-bfed-0a7b071f1ee2&algo_expid=273af757-5786-45ac-bfed-0a7b071f1ee2-1&btsid=0be3764315871117224053857e5d81&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, Maktheo είπε

Το μανομετρο δεν δειχνει; 

Δεν έχει κ ρυθμιστής μου μανόμετρο 

2 λεπτά πριν, lambros είπε

Ήθελα να πάρω τέτοιο και ο βενζινάς που παίρνω φιάλη μου είπε δε δουλεύει μη το πάρεις. Το έχεις δοκιμάσει; Λειτουργεί ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...