Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την q3200 την έχει ένας γνωστός και είναι τρομερή ψησταριά. Όμως έχει τους περιορισμούς που αναφέρθηκαν. Νομίζω σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πας και σε Napoleon 425 και σε Broil King Monarch με την Napoleon να υπερτερεί ποιοτικά και σε μέγεθος σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε αυτό το budget. 

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 10,9k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Καλησπέρα σε όλους! Αν και δεν πρόκειται για ψησταριά αερίου θα ήθελα να μοιραστώ σε όλους τους λάτρεις του bbq την δική μου υπαίθρια κουζίνα. Μετά από δύο χρόνια μελέτης και αποταμίευσης ένα όνειρο π

Παιδιά δεν ήξερα τι να ψήσω απόψε το βράδυ, και έψησα ένα τοστ.  

Σα να ρωτάει κάποιος: Παιδιά λέει το fiat panda στα 12 χιλιάρικα ; Και να απαντάει κάποιος άλλος: Porsche & Ferrari είναι μονόδρομος, απέχουν έτη φωτός από τα άλλα..

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@prapasgiorgos

Συμφωνώ με τα προηγούμενες απόψεις που διατυπώθηκαν σχετικά με το ερώτημά σου.

Θα επισημάνω ότι από τη στιγμή που θα αποφασίσεις την αγορά WEBER σε αυτή την κατηγορία τιμής, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τη διαφορετική φιλοσοφία ανάμεσα στην  Q και τη SPIRIT λογω της μη ύπαρξης flavorizer bars στην Q με αποτέλεσμα τη μείωση του καπνού και της τσίκνας, την εξάλειψη των αναφλέξεων και τον πανεύκολο καθαρισμό της αλλά όμως και τη μειωμένη ίσως νοστιμιά λόγω του περιορισμού της τσίκνας και την ανάγκη χρήσης αλουμινόχαρτου και πρόσθετης σχάρας αν χρειαστείς ''έμμεσο'' ψήσιμο.

Για αυτούς τους λόγους, εκτιμώ ότι ο πιο σημαντικός παράγονας για την επιλογή ανάμεσα σε αυτές τις δύο, είναι το είδος του σπιτιού αν θα είναι αυλή ή μπαλκόνι και γενικά, ο περιβάλλων χώρος όπου θα χρησιμοποιηθεί η ψησταριά .

Επεξ/σία από est
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την q όταν θα πέφτουν τα λίπη στο κάτω μέρος του κάδου δεν θα δημιουργείται πάλι τσικνα και κάπνα για να δώσει τη νοστιμιά του καπνιστού; 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Στις 13/5/2021 στις 7:23 ΜΜ, supermarioarv είπε

παιδιά μια ερώτηση

θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να μου εξιολογήσει την ψησταριά του Lidl που την πήρε και να ακούσω απόψεις?

είναι ευχαριστημένος?

Υπερ-ευχαριστημένος!

Δυστυχώς δεν μπορώ να συγκρίνω με άλλη ψησταριά υγραερίου καθώς είναι η πρώτη μου. Από specs όμως (όπως και από reviews στο γερμανικό Lidl) "ψήθηκα" και την πήρα. Επίσης, είναι made in Germany.

Κούμπωσα Coral Gas prime μαζί με τον αντίστοιχο ρυθμιστή της coral, ώστε να έχει και λιγότερο βάρος και τοποθετήθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο compartment στο ντουλαπάκι.

Για τα πρακτικά, ο καυστήρας δεξιά έχει ισχύ 4.5kW/h , ο αριστερά και μεσαίος από 3.3 kW/h, σύνολο 11,1 kW/h (+ 3,3 kW/h ο πλαϊνός, ό,τι πρέπει για τηγάνισμα). Επιφάνεια ψησίματος 63.5 * 42, επομένως χωράει αρκετό πράμα. 0-300 σε 10 λεπτά ακριβώς.

Επίσης, θεώρησα πλεονέκτημα που δεν έχει μαντεμένιες σχάρες καθώς για την θερμοκρασία ισχύει το what-you-see is what-you-get.

 

Ακολουθούν μπόλικες φωτό. Για να μην σπαμάρω, τις βάζω σε spoiler μαζί με περιγραφή.

Spoiler

 

Έχω ψήσει συνολικά 4 φορές. Η πρώτη φορά ήταν το Πάσχα (συμπληρωματικά με την κλασική ψησταριά με κάρβουνα) μιας και θα υπήρχε μπόλικη ποσότητα άρα και ευκαιρία για δοκιμή στο υγραέριο. Χρησιμοποίησα δύο αντικολλητικές μεμβράνες, στρωμένες σχεδόν σε όλη την επιφάνεια ψησίματος για να μην έχω αναφλέξεις και να περιορίσω τα λίπη, με τους καυστήρες στο χαμηλό, όπου όπως φαίνονται στις φωτό τελικά τα κρέατα 'τηγανίζονται' στο λίπος τους, με αποτέλεσμα να αρπάζει στο σημείο αυτό και να δημιουργεί μια λεπτή κρούστα καμμένου (η οποία έφυγε μεν πανεύκολα, αλλά με χάλασε στο οπτικό, στην αρχή). Πέραν αυτού, από γεύση ήταν εξαιρετικά! Επίσης, το πλαϊνό μάτι είχε την τιμητική του, τηγανίστηκαν πολλά κιλά πατάτες, γρήγορα και εύκολα.

spacer.png

 

Μα καλά, Πάσχα και μπιφτέκια? Που είναι τα παϊδάκια?

Στην επόμενη γύρα, έβαλα και κάτι έτοιμα κεμπάπ μοσχάρι/αρνί, μαζί με αρνίσια παϊδάκια (1ο μέρος). Φρόντισα να περιμένω λίγο να καεί το λίπος το οποίο το αφαίρεσα πανεύκολα με μια σπάτουλα και μετά έβαλα τα κρέατα.

spacer.png

(Ναι, την επόμενη φορά θα βρέξω τα καλαμάκια για να μην μαυρίσουν). Και εδώ υπήρχε κρούστα από το "τηγάνισμα".

 

Στην συνέχεια μπήκαν και τα υπόλοιπα αρνίσια παϊδάκια (που δεν είχαν μπει στο κάρβουνο). Ξέχασα να τραβήξω φωτό (ήταν όμως όπως τα από πάνω), τράβηξα  μετά το ψήσιμο όπου φαίνονται τα λίπη.

spacer.png

spacer.png

Προφανώς όλο αυτό το λίπος θα είχε πέσει μέσα..

 

Κατά γενική ομολογία, τα παϊδάκια στο κάρβουνο ήταν σαφέστατα πιο ωραία, για αυτό όμως σίγουρα επηρέασε η μεμβράνη. Επομένως ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που τις χρησιμοποίησα (αυτό και για τον φίλο που ρωτούσε πριν για τις μεμβράνες).

 

2ο ψήσιμο:

Μου έχουν λείψει τα burgers. Επομένως η 2η φορά είχε μοσχαρίσια μπιφτέκια, και είχα βάλει και hickory ροκανίδια στο αλουμινόχαρτο για κάπνισμα

spacer.png

spacer.png

Εξαιρετικά, ειδικά για 1η φορά! Τα ήθελα όμως λίγο πιο ζουμερά..

 

... επομένως για την 3η φορά (2η για burgers), είπα να πήγαινα για κλασικά burgers και όχι cheeseburgers..

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Είχα φροντίσει να μην τα πατήσω καθόλου, και όλοι οι χυμοί απελευθέρωνταν σε κάθε δαγκωνιά. Medium προς medium well.

 

4η φορά (3η και φαρμακερή για burgers), είπα να το πάω ένα επίπεδο παραπέρα. Έφτασαν από Κίνα τα θερμόμετρα τα οποία αξιοποίησα στο έπακρο (hint: προτίμησα να τα περάσω από την εγκοπή της σούβλας παρά από τις ειδικές εγκοπές για να είναι πιο διαχειρίσιμα κατά το γύρισμα). Πριν βάλω τα burgers, είχα αφήσει το hickory ροκανίδια περισσότερη ώρα, για να πάρουν άρωμα. Μία φορά γύρισμα μόνο και ταυτόχρονα αλλαγή θέσεων. Τα δερμάτινα γάντια βοήθησαν αρκετά.

spacer.png

spacer.png

Προβολόνε για έξτρα απόλαυση

spacer.png

..και μερικά μπέικον, να υπάρχουν. Κρυμμένα: BBQ sauce Jack Daniel's Tennessee whiskey, αναμεμειγμένη με λίγη mayo.

 

spacer.png

Το ψωμί σωστά φρυγανισμένο αυτή τη φορά. Αν και η φωτό είναι κουνημένη (σ.σ. δεν μπορούσα να κρατηθώ από την λαχτάρα μου) και αδικείται το οπτικό αποτέλεσμα, ήταν τόσο ζουμερό όσο ήθελα + χυμοί με κάθε δαγκωνιά + όλο το κρέας είχε πάρει γεύση και χρώμα από το hickory κάπνισμα. Χωρίς υπερβολή, από τα καλύτερα που έχω φάει!

 

Note: Πριν ανοίξω τους καυστήρες, κόβω μια πατάτα, τρυπάω με την πηρούνα και τρίβω τις σχάρες. Δεν κόλλησαν ποτέ τα burgers, δεν χρειάζεται επομένως κάποια άλλη επάλειψη. Μετά την πυρόλυση στο τέλος (και αφού είχα βγάλει το αλουμινόχαρτο με το hickory από πιο πριν), αντίστοιχο πέρασμα με κρεμμύδι όσο είναι ζεστές οι σχάρες.

 

Σε αναμονή τα επόμενα ψησίματα, με πιο σοβαρά κρέατα.

 

Εν κατακλείδι, έχω καταχαρεί την ψησταριά, με όλους τους ενδοιασμούς που είχα (ψησταριά από τα... Lidl :P).

Ειδικά με το powerzone (4.5 kW/h) δύναται να κάνεις πολύ ωραία έμμεσα ψησίματα. Όπως όμως με όλες τις ψησταριές, είναι θέμα εξάσκησης. Οπότε -αναγκαστικά- καθιερώθηκε δύο φορές την εβδομάδα ψήσιμο.

 

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
7 λεπτά πριν, prapasgiorgos είπε

Για την q όταν θα πέφτουν τα λίπη στο κάτω μέρος του κάδου δεν θα δημιουργείται πάλι τσικνα και κάπνα για να δώσει τη νοστιμιά του καπνιστού; 

Ναι δεν υπάρχει καμία σχέση με την τσίκνα που δημιουργείται σε μια κλασσική ψησταριά υγραερίου.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, cv01302 είπε

Υπερ-ευχαριστημένος!

Δυστυχώς δεν μπορώ να συγκρίνω με άλλη ψησταριά υγραερίου καθώς είναι η πρώτη μου. Από specs όμως (όπως και από reviews στο γερμανικό Lidl) "ψήθηκα" και την πήρα. Επίσης, είναι made in Germany.

Κούμπωσα Coral Gas prime μαζί με τον αντίστοιχο ρυθμιστή της coral, ώστε να έχει και λιγότερο βάρος και τοποθετήθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο compartment στο ντουλαπάκι.

Για τα πρακτικά, ο καυστήρας δεξιά έχει ισχύ 4.5kW/h , ο αριστερά και μεσαίος από 3.3 kW/h, σύνολο 11,1 kW/h (+ 3,3 kW/h ο πλαϊνός, ό,τι πρέπει για τηγάνισμα). Επιφάνεια ψησίματος 63.5 * 42, επομένως χωράει αρκετό πράμα. 0-300 σε 10 λεπτά ακριβώς.

Επίσης, θεώρησα πλεονέκτημα που δεν έχει μαντεμένιες σχάρες καθώς για την θερμοκρασία ισχύει το what-you-see is what-you-get.

 

Ακολουθούν μπόλικες φωτό. Για να μην σπαμάρω, τις βάζω σε spoiler μαζί με περιγραφή.

  Απόκρυψη περιεχομένων

 

Έχω ψήσει συνολικά 4 φορές. Η πρώτη φορά ήταν το Πάσχα (συμπληρωματικά με την κλασική ψησταριά με κάρβουνα) μιας και θα υπήρχε μπόλικη ποσότητα άρα και ευκαιρία για δοκιμή στο υγραέριο. Χρησιμοποίησα δύο αντικολλητικές μεμβράνες, στρωμένες σχεδόν σε όλη την επιφάνεια ψησίματος για να μην έχω αναφλέξεις και να περιορίσω τα λίπη, με τους καυστήρες στο χαμηλό, όπου όπως φαίνονται στις φωτό τελικά τα κρέατα 'τηγανίζονται' στο λίπος τους, με αποτέλεσμα να αρπάζει στο σημείο αυτό και να δημιουργεί μια λεπτή κρούστα καμμένου (η οποία έφυγε μεν πανεύκολα, αλλά με χάλασε στο οπτικό, στην αρχή). Πέραν αυτού, από γεύση ήταν εξαιρετικά! Επίσης, το πλαϊνό μάτι είχε την τιμητική του, τηγανίστηκαν πολλά κιλά πατάτες, γρήγορα και εύκολα.

spacer.png

 

Μα καλά, Πάσχα και μπιφτέκια? Που είναι τα παϊδάκια?

Στην επόμενη γύρα, έβαλα και κάτι έτοιμα κεμπάπ μοσχάρι/αρνί, μαζί με αρνίσια παϊδάκια (1ο μέρος). Φρόντισα να περιμένω λίγο να καεί το λίπος το οποίο το αφαίρεσα πανεύκολα με μια σπάτουλα και μετά έβαλα τα κρέατα.

spacer.png

(Ναι, την επόμενη φορά θα βρέξω τα καλαμάκια για να μην μαυρίσουν). Και εδώ υπήρχε κρούστα από το "τηγάνισμα".

 

Στην συνέχεια μπήκαν και τα υπόλοιπα αρνίσια παϊδάκια (που δεν είχαν μπει στο κάρβουνο). Ξέχασα να τραβήξω φωτό (ήταν όμως όπως τα από πάνω), τράβηξα  μετά το ψήσιμο όπου φαίνονται τα λίπη.

spacer.png

spacer.png

Προφανώς όλο αυτό το λίπος θα είχε πέσει μέσα..

 

Κατά γενική ομολογία, τα παϊδάκια στο κάρβουνο ήταν σαφέστατα πιο ωραία, για αυτό όμως σίγουρα επηρέασε η μεμβράνη. Επομένως ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που τις χρησιμοποίησα (αυτό και για τον φίλο που ρωτούσε πριν για τις μεμβράνες).

 

2ο ψήσιμο:

Μου έχουν λείψει τα burgers. Επομένως η 2η φορά είχε μοσχαρίσια μπιφτέκια, και είχα βάλει και hickory ροκανίδια στο αλουμινόχαρτο για κάπνισμα

spacer.png

spacer.png

Εξαιρετικά, ειδικά για 1η φορά! Τα ήθελα όμως λίγο πιο ζουμερά..

 

... επομένως για την 3η φορά (2η για burgers), είπα να πήγαινα για κλασικά burgers και όχι cheeseburgers..

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Είχα φροντίσει να μην τα πατήσω καθόλου, και όλοι οι χυμοί απελευθέρωνταν σε κάθε δαγκωνιά. Medium προς medium well.

 

4η φορά (3η και φαρμακερή για burgers), είπα να το πάω ένα επίπεδο παραπέρα. Έφτασαν από Κίνα τα θερμόμετρα τα οποία αξιοποίησα στο έπακρο (hint: προτίμησα να τα περάσω από την εγκοπή της σούβλας παρά από τις ειδικές εγκοπές για να είναι πιο διαχειρίσιμα κατά το γύρισμα). Πριν βάλω τα burgers, είχα αφήσει το hickory ροκανίδια περισσότερη ώρα, για να πάρουν άρωμα. Μία φορά γύρισμα μόνο και ταυτόχρονα αλλαγή θέσεων. Τα δερμάτινα γάντια βοήθησαν αρκετά.

spacer.png

spacer.png

Προβολόνε για έξτρα απόλαυση

spacer.png

..και μερικά μπέικον, να υπάρχουν. Κρυμμένα: BBQ sauce Jack Daniel's Tennessee whiskey, αναμεμειγμένη με λίγη mayo.

 

spacer.png

Το ψωμί σωστά φρυγανισμένο αυτή τη φορά. Αν και η φωτό είναι κουνημένη (σ.σ. δεν μπορούσα να κρατηθώ από την λαχτάρα μου) και αδικείται το οπτικό αποτέλεσμα, ήταν τόσο ζουμερό όσο ήθελα + χυμοί με κάθε δαγκωνιά + όλο το κρέας είχε πάρει γεύση και χρώμα από το hickory κάπνισμα. Χωρίς υπερβολή, από τα καλύτερα που έχω φάει!

 

Note: Πριν ανοίξω τους καυστήρες, κόβω μια πατάτα, τρυπάω με την πηρούνα και τρίβω τις σχάρες. Δεν κόλλησαν ποτέ τα burgers, δεν χρειάζεται επομένως κάποια άλλη επάλειψη. Μετά την πυρόλυση στο τέλος (και αφού είχα βγάλει το αλουμινόχαρτο με το hickory από πιο πριν), αντίστοιχο πέρασμα με κρεμμύδι όσο είναι ζεστές οι σχάρες.

 

Σε αναμονή τα επόμενα ψησίματα, με πιο σοβαρά κρέατα.

 

Εν κατακλείδι, έχω καταχαρεί την ψησταριά, με όλους τους ενδοιασμούς που είχα (ψησταριά από τα... Lidl :P).

Ειδικά με το powerzone (4.5 kW/h) δύναται να κάνεις πολύ ωραία έμμεσα ψησίματα. Όπως όμως με όλες τις ψησταριές, είναι θέμα εξάσκησης. Οπότε -αναγκαστικά- καθιερώθηκε δύο φορές την εβδομάδα ψήσιμο.

 

 

Αν και είναι η πρώτη σου ψησταριά της έχεις δώσει να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό! Μπράβο, την εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο και έχεις κάνει πολύ καλή επιλογή κατά πώς φαίνεται! 300 βαθμοί σε 10 λεπτά είναι σούπερ!!! Περιμένουμε ανταποκρίσεις και από επόμενα ψησίματα. 

Αναφορικά με την μεμβράνη, είμαι κι εγώ αντίθετος. Καλύτερα αν θέλεις να μην πέφτουν τα λίπη να πάρεις μια μαντεμένια πλάκα. Η μεμβράνη δεν είναι σίγουρο ότι είναι 100% ασφαλής.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Στις 15/5/2021 στις 1:43 ΜΜ, Evgenios_V είπε

Η πικανια από το ΜΥΜΑΡΚΕΤ που λέγαμε...???

Εντυπώσεις...???

Την εκανα χτες, πολυ μετρια. Δεν θα την ξαναεπαιρνα!

  • Like 1
  • Thanks 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποια πρόταση, εάν το έχει ψάξει κάποιος, για αντικαταστήσω τα flavorized bars της Weber Spirit 320 Classic;

Μετά από τρία+ χρόνια χρήσης σκουριάσανε τα 3 από τα 5 και το ένα άρχισε να τρυπάει.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 λεπτό πριν, sb68s είπε

Κάποια πρόταση, εάν το έχει ψάξει κάποιος, για αντικαταστήσω τα flavorized bars της Weber Spirit 320 Classic;

Μετά από τρία+ χρόνια χρήσης σκουριάσανε τα 3 από τα 5 και το ένα άρχισε να τρυπάει.

Δεν καλύπτονται απο την εγγυήση...???

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
2 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Δεν καλύπτονται απο την εγγυήση...???

Σκουριά είχε εμφανιστεί από τον 1ο χρόνο, μίλησα με την αντιπροσωπεία, έστειλα φωτογραφίες και το απέδωσαν σε μένα διότι και καλά έπρεπε να τα καθαρίζω μετά από κάθε ψήσιμο και αφού δεν το έκανα ήταν δική μου υπαιτιότητα.......και φυσικά δεν τα αντικαταστήσανε.

 

  • Confused 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 λεπτό πριν, sb68s είπε

Σκουριά είχε εμφανιστεί από τον 1ο χρόνο, μίλησα με την αντιπροσωπεία, έστειλα φωτογραφίες και το απέδωσαν σε μένα διότι και καλά έπρεπε να τα καθαρίζω μετά από κάθε ψήσιμο και αφού δεν το έκανα ήταν δική μου υπαιτιότητα.......και φυσικά δεν τα αντικαταστήσανε.

 

WTF...!!!

Ποιός καθαρίζει flavor bars μετά απο κάθε ψήσιμο...

Να γιατί χάνουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτή...

Εχεις προσπαθήσει να μιλήσεις με την μαμά εταιρία...για να βρείς λύση...γιατί για εμένα η απάντηση της αντιπροσωπείας ειναι πολυ περίεργη...

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 λεπτά πριν, sb68s είπε

Σκουριά είχε εμφανιστεί από τον 1ο χρόνο, μίλησα με την αντιπροσωπεία, έστειλα φωτογραφίες και το απέδωσαν σε μένα διότι και καλά έπρεπε να τα καθαρίζω μετά από κάθε ψήσιμο και αφού δεν το έκανα ήταν δική μου υπαιτιότητα.......και φυσικά δεν τα αντικαταστήσανε.

 

Kανε αλλη μια προσπαθεια και στειλε τωρα που εχουν τρυπες.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε

Kανε αλλη μια προσπαθεια και στειλε τωρα που εχουν τρυπες.

Ήτανε απόλυτοι: η σκουριά δημιουργήθηκε επείδη δεν καθαρίστηκαν από προηγούμενα ψησίματα. Βέβαια δεν μου απάντησαν γιατί δεν σκούριασαν όλα. Θα ψάξω να βρω τις φωτογραφίες που τους είχα στείλει και να τις ανεβάσω.

Νομίζω ότι η εγγύηση για τα flavorized bars δεν ισχύει πλέον.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 λεπτό πριν, sb68s είπε

Ήτανε απόλυτοι: η σκουριά δημιουργήθηκε επείδη δεν καθαρίστηκαν από προηγούμενα ψησίματα. Βέβαια δεν μου απάντησαν γιατί δεν σκούριασαν όλα. Θα ψάξω να βρω τις φωτογραφίες που τους είχα στείλει και να τις ανεβάσω.

Νομίζω ότι η εγγύηση για τα flavorized bars δεν ισχύει πλέον.

Aνοξειδωτα εχεις ή εμαγιε?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.