Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ενδιαφέρεται: ζήτησα προσφορά για inox σχάρες για τη Weber Spirit II E310 από την εταιρεία Hellas bbq grill smokers μέσω ομάδας στο fb. Για διάσταση 60x44 σε δυο κομμάτια, η διπλή ανοξείδωτη με φ6 και στραντζαριστο στην περίμετρο 85€ και οι δύο.
Αν είναι μονοκοματη η τιμή της ανέρχεται στα 75 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής. 

Επεξ/σία από toxotis67
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2122

  • ilpapacha

    1957

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

1 ώρα πριν, toxotis67 είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται: ζήτησα προσφορά για inox σχάρες για τη Weber Spirit II E310 από την εταιρεία Hellas bbq grill smokers μέσω ομάδας στο fb. Για διάσταση 60x44 σε δυο κομμάτια, η διπλή ανοξείδωτη με φ6 και στραντζαριστο στην περίμετρο 85€ και οι δύο.
Αν είναι μονοκοματη η τιμή της ανέρχεται στα 75 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής. 

Πολύ καλή ακουγεται η τιμή. Προφανώς λιγοτερο απο τις μανίσιες μαντεμενιες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, toxotis67 είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται: ζήτησα προσφορά για inox σχάρες για τη Weber Spirit II E310 από την εταιρεία Hellas bbq grill smokers μέσω ομάδας στο fb. Για διάσταση 60x44 σε δυο κομμάτια, η διπλή ανοξείδωτη με φ6 και στραντζαριστο στην περίμετρο 85€ και οι δύο.
Αν είναι μονοκοματη η τιμή της ανέρχεται στα 75 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής. 

Μια πολύ καλή κατασκευή έχει κάνει ο @dimitris557

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, panos_ace είπε

Δεν εχω ψήσει ποτέ λαχανικά στην ψησταριά. Λέω να το δοκιμάσω αύριο.

Μελιτζάνες, πιπεριές, κολοκύθι, κρεμμύδια σε "χοντρες" φέτες σε δυνατή φωτιά;

Πατάτες πως παίζουμε; κομμένες στη μεση με τη φλουδα ή ολόκληρες τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο;

Any tips?

Αξίζει να το δοκιμάσεις θα εκπλαγεις από την γεύση , βασικό στοιχείο για όλα τα λαχανικά , επάλειψη με λάδι και βέβαια αλάτι , σε μερικά όπως οι πατάτες μπορείς να βάλεις και άλλα μπαχαρικά .

Μελιτζάνες , κολοκυθάκια , και πιπεριές θέλουν δυνατή φωτιά οι πατάτες λιγότερη ένταση και συχνότερα γυρίσματα , με το καιρό θα τα μάθεις , πάντα και μόνο  σε σχάρα !

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγκαινιασα τις νέες βέργες κεμπάπ !

Φωτιά :

300° για θωρακισμα και μετά 180°. Δύο γυρίσματα , ταμάμ!

Σερβίρισμα:

Πίτα στα 6, σάλτσα ντομάτας με κανελα αλάτι κ πιπέρι, τα κεμπάπ, ψητή 🍅 κρεμμύδι σοταρισμενο χωρίς λάδι, γιαούρτι και καπνιστή παπρικα.

ΥΓ. Τα μπαλόνια με το νέρο είναι για αντίβαρο! Όταν η μαγεία της φύσης , συναντά τη θεωρία της ισορροπίας 😄😄😄

rsz_1rsz_20210528_210453.jpg

rsz_120210528_220808.jpg

rsz_20210528_220818.jpg

rsz_20210528_222339.jpg

rsz_20210528_224845.jpg

rsz_20210528_230504.jpg

  • Like 16
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, MANOLIS33 είπε

Εγκαινιασα τις νέες βέργες κεμπάπ !

Φωτιά :

300° για θωρακισμα και μετά 180°. Δύο γυρίσματα , ταμάμ!

Σερβίρισμα:

Πίτα στα 6, σάλτσα ντομάτας με κανελα αλάτι κ πιπέρι, τα κεμπάπ, ψητή 🍅 κρεμμύδι σοταρισμενο χωρίς λάδι, γιαούρτι και καπνιστή παπρικα.

ΥΓ. Τα μπαλόνια με το νέρο είναι για αντίβαρο! Όταν η μαγεία της φύσης , συναντά τη θεωρία της ισορροπίας 😄😄😄

rsz_1rsz_20210528_210453.jpg

rsz_120210528_220808.jpg

rsz_20210528_220818.jpg

rsz_20210528_222339.jpg

rsz_20210528_224845.jpg

rsz_20210528_230504.jpg

μπαλόνια με νερό;;;; αλήθεια τωρα;🤣🤣 έγραψες.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια παρουσίαση/σύγκριση για μικρές/φορητές ψησταριές 

Μερικά λινκ για μεταχειρισμένες από το car.gr

https://www.car.gr/xyma/view/312993396-weber-q-2200-me-vasi

https://www.car.gr/xyma/view/312982088-weber-q-100-psistaria-ygraerioy-top

https://www.car.gr/xyma/view/312136304-psistaria-ygraerioy
 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα ψήθηκαν δύο κοτόπουλα 2 κιλών το καθένα στη σούβλα. Στους 180 βαθμούς με τους πλαϊνούς καυστήρες αναμένους, έμμεσο ψήσιμο όπως πρότεινε ο φίλος @eliassgr τον οποίο ευχαριστώ. Στην spirit, οι 180 βαθμοί, πιάνονται  με τους δύο πλαϊνούς καυστήρες αναμένους στην αμέσως επόμενη σκάλα από την χαμηλότερη και κλειστό το καπάκι. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 ώρες πριν, MANOLIS33 είπε

Εγκαινιασα τις νέες βέργες κεμπάπ !

Φωτιά :

300° για θωρακισμα και μετά 180°. Δύο γυρίσματα , ταμάμ!

Σερβίρισμα:

Πίτα στα 6, σάλτσα ντομάτας με κανελα αλάτι κ πιπέρι, τα κεμπάπ, ψητή 🍅 κρεμμύδι σοταρισμενο χωρίς λάδι, γιαούρτι και καπνιστή παπρικα.

ΥΓ. Τα μπαλόνια με το νέρο είναι για αντίβαρο! Όταν η μαγεία της φύσης , συναντά τη θεωρία της ισορροπίας 😄😄😄

rsz_1rsz_20210528_210453.jpg

rsz_120210528_220808.jpg

rsz_20210528_220818.jpg

rsz_20210528_222339.jpg

rsz_20210528_224845.jpg

rsz_20210528_230504.jpg

Τι έκανες ρε θεούλη? 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μετά το χθεσινό κεμπάπ, άντε να σας πω και για το σημερινό κοτόπουλο σούβλας (με προσθήκη 2 μπούτια, συνολικά 2,2kg)...

Αλοιμα γύρω και μέσα :

Ελαιόλαδο, γιαούρτι , μουστάρδα, αλάτι όχι πολύ, πιπέρι, μείγμα 5 μπαχαρικών (5 spices). Κόψτε μισό 🍋 και βάλτε το στον π@@το του. Extra tip 2-3 γαρύφαλλα (έβαλα περισσότερα κι ήταν έντονο) καρφωμένα στο 🍋 .

Σπάγγο γύρω-γύρω να κρατηθούν κυρίως τα μπούτια κι ενδιάμεσα ντομάτα και κρεμμύδι.

Εκτέλεση

300° για 10' και περίπου 1h για κάθε κιλό 🐔 στους 180°~. Δείτε το κ με το μάτι , εκεί που κλειδώνει τα μπούτια να είναι ψημένο. Οπωσδήποτε κάπνισμα! 

Όταν το βγάλετε απ'τη σούβλα , βγάλτε του το 🍋 , τεμαχίστε το 🐔 ,  &  περιχυστε το ζωμό επάνω του..

 

 

rsz_20210529_141038.jpg

rsz_20210529_141102.jpg

 

 

 

rsz_20210529_154617 (1).jpg

rsz_20210529_160153.jpg

rsz_20210529_160202.jpg

Επεξ/σία από MANOLIS33
  • Like 16
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, MANOLIS33 είπε
Μετά το χθεσινό κεμπάπ, άντε να σας πω και για το σημερινό κοτόπουλο σούβλας (με προσθήκη 2 μπούτια, συνολικά 2,2kg)...

Αλοιμα γύρω και μέσα :

Ελαιόλαδο, γιαούρτι , μουστάρδα, αλάτι όχι πολύ, πιπέρι, μείγμα 5 μπαχαρικών (5 spices). Κόψτε μισό 🍋 και βάλτε το στον π@@το του. Extra tip 2-3 γαρύφαλλα (έβαλα περισσότερα κι ήταν έντονο) καρφωμένα στο 🍋 .

Σπάγγο γύρω-γύρω να κρατηθούν κυρίως τα μπούτια κι ενδιάμεσα ντομάτα και κρεμμύδι.

Εκτέλεση

300° για 10' και περίπου 1h για κάθε κιλό 🐔 στους 180°~. Δείτε το κ με το μάτι , εκεί που κλειδώνει τα μπούτια να είναι ψημένο. Οπωσδήποτε κάπνισμα! 

Όταν το βγάλετε απ'τη σούβλα , βγάλτε του το 🍋 , τεμαχίστε το 🐔 ,  &  περιχυστε το ζωμό επάνω του..

 

 

rsz_20210529_141038.jpg

rsz_20210529_141102.jpg

 

 

 

rsz_20210529_154617 (1).jpg

rsz_20210529_160153.jpg

rsz_20210529_160202.jpg

respect και για το κοτόπουλος και για τα κεμπάπ !

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MANOLIS33 είπε
Μετά το χθεσινό κεμπάπ, άντε να σας πω και για το σημερινό κοτόπουλο σούβλας (με προσθήκη 2 μπούτια, συνολικά 2,2kg)...

Αλοιμα γύρω και μέσα :

Ελαιόλαδο, γιαούρτι , μουστάρδα, αλάτι όχι πολύ, πιπέρι, μείγμα 5 μπαχαρικών (5 spices). Κόψτε μισό 🍋 και βάλτε το στον π@@το του. Extra tip 2-3 γαρύφαλλα (έβαλα περισσότερα κι ήταν έντονο) καρφωμένα στο 🍋 .

Σπάγγο γύρω-γύρω να κρατηθούν κυρίως τα μπούτια κι ενδιάμεσα ντομάτα και κρεμμύδι.

Εκτέλεση

300° για 10' και περίπου 1h για κάθε κιλό 🐔 στους 180°~. Δείτε το κ με το μάτι , εκεί που κλειδώνει τα μπούτια να είναι ψημένο. Οπωσδήποτε κάπνισμα! 

Όταν το βγάλετε απ'τη σούβλα , βγάλτε του το 🍋 , τεμαχίστε το 🐔 ,  &  περιχυστε το ζωμό επάνω του..

 

 

rsz_20210529_141038.jpg

rsz_20210529_141102.jpg

 

 

 

rsz_20210529_154617 (1).jpg

rsz_20210529_160153.jpg

rsz_20210529_160202.jpg

Είσαι μεγάλη παιχτουρα 

να τονίσω οτι αυτά τα κανες με μια jamestown

για να επιβεβαιώσεις το ρητό ότι η σωστή σειρά Είναι

τέχνη κ μεράκι του χρήστη μετά καλά υλικά κ  μετά  ΨΗΣΤΑΡΙΑ για το αποτέλεσμα 

 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...