Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2098

  • ilpapacha

    1940

  • sndev

    1075

  • ηνίοχος

    566

3 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Δεν έχω ψήσει, όμως δεν πιστεύω ότι ψήνονται διαφορετικά από τα υπόλοιπα ψάρια στην σχάρα.

Λαδώνεις, αλατίζεις και ψήνεις.

Το σχημα του ειναι αυτο που με ανησυχει αλλα και εγω εχω καταληξει στο οτι θα το κανω οπως ολα τα υπολοιπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Το σχημα του ειναι αυτο που με ανησυχει αλλα και εγω εχω καταληξει στο οτι θα το κανω οπως ολα τα υπολοιπα.

Στο παρακάτω λινκ, αναφέρει ότι μπορείς να τον κόψεις και σε ροδέλες

https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?t=49434

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νουά (Eye round black angus USDA Choice) 600g σε sous vide 131F/24H. Εχω βαλει και θερμομετρο γιατι δεν εμπιστευομαι πολυ το instant pot για sous vide και δειχνει 127-129F, που μου αρκει. Εχω βαλει μειγμα Old sweet smoke απο το Μπαχαρ.

Πηρα ενα μεγαλο κομματι 2,400g και το υπολλοιπο θα γινει κιμας, γιατι δεν ξερω πως θα βγει. Ειναι σκληρο και απαχο κομματι, οποτε ειναι για δοκιμη αυτο το κομματι, να δω αν θα μαλακωσει σε 24 ωρες. Αυριο τετοια ωρα θα εχει τελειωσει το sous vide και θα το βαλω στο bbq για searing. Οποτε τα υπολλοιπα αυριο.

Για την ιστορια εχει γυρω στα 12ευρω το κιλο, αλλα ο λογος που το πηρα ειναι οτι τελειως απαχο. Εχει γυρω γυρω μονο λιγο το οποιο το αφαιρεσα το περισσοτερο. 

241719581_2028858400598952_5076219957156301647_n.jpg.9403a15c5804e4720255696da53dd40f.jpg

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Fetas1979 είπε

Κοιτάξτε λίγο φλόγα. Είναι φυσιολογικό ή κάτι πάει στραβά;

IMG_20210911_150719.jpg

Αν στάζει λίπος ή υπάρχουν υπολείμματα από προηγούμενα ψησίματα, δεν είναι κάτι. Θα δοκίμαζα να την ανάψω, κατά προτίμηση βραδινή ώρα, βγάζοντας σχάρες/flavorizer bars για να δω την συμπεριφορά της φλόγας. Από εκεί και πέρα τραβάς φωτό/βίντεο και στέλνεις στην αντιπροσωπεία για να έχεις μια επίσημη απάντηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Αν στάζει λίπος ή υπάρχουν υπολείμματα από προηγούμενα ψησίματα, δεν είναι κάτι. Θα δοκίμαζα να την ανάψω, κατά προτίμηση βραδινή ώρα, βγάζοντας σχάρες/flavorizer bars για να δω την συμπεριφορά της φλόγας. Από εκεί και πέρα τραβάς φωτό/βίντεο και στέλνεις στην αντιπροσωπεία για να έχεις μια επίσημη απάντηση.

Ευχαριστώ πολύ φίλε αυτό θα κάνω και  θα δω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λόγω του λίπους που επικρατεί στον κάδο και στους διαχύτες το παθαίνεις. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Το έχω κι εγώ στο μέρος που ψήνω τα λιπαρά, εκεί που ψήνω λαχανικά, ψωμιά, πίτες κλπ δεν εμφανίζεται. Φαντάζομαι με ένα καλό καθάρισμα θα επανέλθει στο κανονικό μπλε. Αν όχι, τότε ή θέλουν ρύθμιση οι καυστήρες ή κάτι παίζει με την φιάλη. Και τα δύο εύκολα διορθώνονται.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, gdeli είπε

Λόγω του λίπους που επικρατεί στον κάδο και στους διαχύτες το παθαίνεις. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Το έχω κι εγώ στο μέρος που ψήνω τα λιπαρά, εκεί που ψήνω λαχανικά, ψωμιά, πίτες κλπ δεν εμφανίζεται. Φαντάζομαι με ένα καλό καθάρισμα θα επανέλθει στο κανονικό μπλε. Αν όχι, τότε ή θέλουν ρύθμιση οι καυστήρες ή κάτι παίζει με την φιάλη. Και τα δύο εύκολα διορθώνονται.

Ευχαριστώ πολύ φίλε. Θα κάνω και ένα καλό καθάρισμα και θα το τσεκαρω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποιες ημέρες σαν την σημερινή, που την ώρα που έψηνα, είχε δυνατό αέρα, ευχαριστιέμαι που έχω επώνυμη ψησταριά που δεν καταλαβαίνει τίποτα. 

100E16AE-BFB7-4AFF-9F70-19DEAFF21AE2.jpeg

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 11/9/2021 στις 3:09 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Νουά (Eye round black angus USDA Choice) 600g σε sous vide 131F/24H. Εχω βαλει και θερμομετρο γιατι δεν εμπιστευομαι πολυ το instant pot για sous vide και δειχνει 127-129F, που μου αρκει. Εχω βαλει μειγμα Old sweet smoke απο το Μπαχαρ.

Πηρα ενα μεγαλο κομματι 2,400g και το υπολλοιπο θα γινει κιμας, γιατι δεν ξερω πως θα βγει. Ειναι σκληρο και απαχο κομματι, οποτε ειναι για δοκιμη αυτο το κομματι, να δω αν θα μαλακωσει σε 24 ωρες. Αυριο τετοια ωρα θα εχει τελειωσει το sous vide και θα το βαλω στο bbq για searing. Οποτε τα υπολλοιπα αυριο.

Για την ιστορια εχει γυρω στα 12ευρω το κιλο, αλλα ο λογος που το πηρα ειναι οτι τελειως απαχο. Εχει γυρω γυρω μονο λιγο το οποιο το αφαιρεσα το περισσοτερο. 

241719581_2028858400598952_5076219957156301647_n.jpg.9403a15c5804e4720255696da53dd40f.jpg

Έχουμε νεώτερα;;

Εμενα χαλασε το κινέζικο sousvide κ ψάχνομαι  απο το πρωί  ποιο να παρω 😔

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, sndev είπε

Έχουμε νεώτερα;;

Εμενα χαλασε το κινέζικο sousvide κ ψάχνομαι  απο το πρωί  ποιο να παρω 😔

Anova-αν σε παίρνει χρηματικά-

https://anovaculinary.com/anova-precision-cooker/

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να προτιμήσω broil king crown 410 με τέσσερις καυστήρες και 580€ από napoleon rogue 365 με δύο και 620€? Για έμμεσο η πιο πολλές επιλογές λόγω καυστήρων?

Επεξ/σία από angel79
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, skskre είπε

Anova-αν σε παίρνει χρηματικά-

https://anovaculinary.com/anova-precision-cooker/

Ναι.. το πηρα ήδη  ,το μεσαίο με την έκπτωση κ μεταφορικα 200 βγηκε. Που πρακτικά... δε φαντάζομαι οτι θα χει διαφορά απο το κινεζικο των 70 ε που είχα αλλα θελω να πιστευω οτι θα δουλεύει για την επόμενη 10ετια κ να μη τα φτύσει οπως αυτό στη 3ετια. 

 

Κοιταζα κ το joule κ ενα ακομα  αλλα απο οτι καταλαβα στην Ευρώπη δεν εχει επέκταθει ακομα η φαση με τα sous vide κ δεν έχει 

1 ώρα πριν, angel79 είπε

Παιδιά να προτιμήσω broil king crown 410 με τέσσερις καυστήρες και 580€ από napoleon rogue 365 με δύο και 620€? Για έμμεσο η πιο πολλές επιλογές λόγω καυστήρων?

660 βλεπω ξεκιναει η broil king εαν ισχυει τοτε, Προσωπικά θα πήγαινα στη napoleon με 3ς καυστήρες στα 700

 

Εαν δεν ισχύει παίζουν κ αλλα πράγματα ρολο οπως οι ανάγκες σου.. για ποσους θα ψηνεις καθημερινά ποσο χωρο έχεις κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sndev είπε

Ναι.. το πηρα ήδη  ,το μεσαίο με την έκπτωση κ μεταφορικα 200 βγηκε. Που πρακτικά... δε φαντάζομαι οτι θα χει διαφορά απο το κινεζικο των 70 ε που είχα αλλα θελω να πιστευω οτι θα δουλεύει για την επόμενη 10ετια κ να μη τα φτύσει οπως αυτό στη 3ετια. 

 

Κοιταζα κ το joule κ ενα ακομα  αλλα απο οτι καταλαβα στην Ευρώπη δεν εχει επέκταθει ακομα η φαση με τα sous vide κ δεν έχει 

660 βλεπω ξεκιναει η broil king εαν ισχυει τοτε, Προσωπικά θα πήγαινα στη napoleon με 3ς καυστήρες στα 700

 

Εαν δεν ισχύει παίζουν κ αλλα πράγματα ρολο οπως οι ανάγκες σου.. για ποσους θα ψηνεις καθημερινά ποσο χωρο έχεις κτλ.

800 έχει η napoleon 425.οσον αφορά ψήσιμο 2-3 φορές την εβδομάδα το πολύ για 2-4 άτομα...

Επεξ/σία από angel79
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...