Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, skskre είπε

Το λάδωμα σίγουρα κάνει χειρότερες τις αναφλέξεις και νομίζω δε χρειάζεται αν οι σχάρες σου εχουν καλό seasoning. Στη θεωρία θα πρέπει να μάθεις τους χρόνους ώστε να ανοίγεις  το καπάκι μόνο για γύρισμα 1 φορά- αν μπορείς  για να μη χάνεις και θερμοκρασία- και μετά βγάλσιμο.  Στη θεωρία όμως😁😁

Μα το ανοιγα το καπακι, γιατι ακουγα απο μεσα τις φωτιες του δραμαλη :) και ναα τα κουνησω λιγο ωστε να σβησουν... 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 11,9k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Καλησπέρα σε όλους! Αν και δεν πρόκειται για ψησταριά αερίου θα ήθελα να μοιραστώ σε όλους τους λάτρεις του bbq την δική μου υπαίθρια κουζίνα. Μετά από δύο χρόνια μελέτης και αποταμίευσης ένα όνειρο π

Παιδιά δεν ήξερα τι να ψήσω απόψε το βράδυ, και έψησα ένα τοστ.  

Σα να ρωτάει κάποιος: Παιδιά λέει το fiat panda στα 12 χιλιάρικα ; Και να απαντάει κάποιος άλλος: Porsche & Ferrari είναι μονόδρομος, απέχουν έτη φωτός από τα άλλα..

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επειδή μου χαλασε το meater εαν πέσει στην αντίληψη σας καμία προσφορά μη ντραπειτε να το ποσταρετε 🤓

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
2 ώρες πριν, sndev είπε

Επειδή μου χαλασε το meater εαν πέσει στην αντίληψη σας καμία προσφορά μη ντραπειτε να το ποσταρετε 🤓

Τι σου χαλασε;;μιλησες μαζι τους;;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
11 ώρες πριν, sndev είπε

Επειδή μου χαλασε το meater εαν πέσει στην αντίληψη σας καμία προσφορά μη ντραπειτε να το ποσταρετε 🤓

Για πες τι επαθες. Εγγυηση;;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχαμε αναφέρει κι αυτό 

και το αντίστοιχο της Bormann

όπου φαίνεται πως πρόκειται για προϊόν που βγαίνει από το ίδιο εργοστάσιο και απλά μπαίνει το logo της κάθε εταιρείας.

Το προϊόν συστήνεται ανεπιφύλακτα 

Επεξ/σία από ilpapacha
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από αλλαγή φιάλης σε ψησταρια με 4 καυστήρες δεν ανεβάζει θερμοκρασία, φτανει μέχρι 210 βαθμούς  και παράλληλα ακούγεται ένα σφύριγμα στη φιάλη.Όταν κλείνω τους 2 σταματαει το σφύριγμα και δυναμώνει η φλόγα στους 2 αναμμένους αλλά φυσικα η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει.Τι συμβαίνει, την ίδια φίαλη βάζω πάντα από το ίδιο πρατήριο, μήπως εχει βουλώσει κάτι στο λάστιχο ή υπάρχει κάποια διαρροή ?Μάλλον θα αλλάξω φιάλη για να δω τι θα κάνω.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
46 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε

Μετά από αλλαγή φιάλης σε ψησταρια με 4 καυστήρες δεν ανεβάζει θερμοκρασία, φτανει μέχρι 210 βαθμούς  και παράλληλα ακούγεται ένα σφύριγμα στη φιάλη.Όταν κλείνω τους 2 σταματαει το σφύριγμα και δυναμώνει η φλόγα στους 2 αναμμένους αλλά φυσικα η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει.Τι συμβαίνει, την ίδια φίαλη βάζω πάντα από το ίδιο πρατήριο, μήπως εχει βουλώσει κάτι στο λάστιχο ή υπάρχει κάποια διαρροή ?Μάλλον θα αλλάξω φιάλη για να δω τι θα κάνω.

Κάνε πρώτα ένα τεστ διαρροής, με σαπουνόνερο ή ειδικό αφρό 

https://gasexpress.gr/afros-anixneysis-diarrois-ygraeriou

Επίσης κάνε και ένα ρεσέτ τον ρυθμιστή 

 

 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσο και να σας φανει περιεργο, σημερα θα ψησω πρωτη φορα πανσετες (2 στο συνολο) και χοιρινες μπριζολες (εχω ψησει 2-3 φορες συνολο). Ελπιζω να τις πετυχω :P

  • Like 1
  • Haha 3
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
17 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Οσο και να σας φανει περιεργο, σημερα θα ψησω πρωτη φορα πανσετες (2 στο συνολο) και χοιρινες μπριζολες (εχω ψησει 2-3 φορες συνολο). Ελπιζω να τις πετυχω :P

Για γραψε μετα θερμοκρασιες κλπ σε παρακαλω, γενικα οταν βαζουμε πανω τα κρεατα χοιρινες ας πουμε στους 250 ξερω γω , απλα χαμηλωνουμε τερμα τους καυστηρες?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
2 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Για γραψε μετα θερμοκρασιες κλπ σε παρακαλω, γενικα οταν βαζουμε πανω τα κρεατα χοιρινες ας πουμε στους 250 ξερω γω , απλα χαμηλωνουμε τερμα τους καυστηρες?

Χωρις να εχω ξανακανει οπως εγραψα, θα το παω στην τυχη, δλδ πρωτα θα ζεστανω καλα και οταν τα βαλω πανω θα κατεβασω τους καυστηρες στη μεση. Θεμροκρασια χοιρινου νομιζω θελει 67-70κελσιου.

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
23 λεπτά πριν, Ison_ είπε

Έχετε να προτείνετε κάποια πλάκα ψησίματος για πίτσα/ψωμί, μαντεμένια κατά προτίμηση και μέχρι 40€;

Υπάρχουν πολλές επιλογές, ανάλογα με τις διαστάσεις που θέλεις

https://www.skroutz.gr/c/2256/plakes_psisimatos/f/796201/mantemenia.html?o=μαντεμι&order_by=pricevat&order_dir=asc&price_min=35&price_max=45

https://www.skroutz.gr/s/22209804/Lava-Μαντεμένια-Πλάκα-Ψησίματος-Γκριλιέρα-Πλάκα-Ψησίματος-LVECOGT28T25.html

https://www.skroutz.gr/s/16416687/Lodge-Μαντεμένια-Πλάκα-Ψησίματος-Πίτσας-33-99x25-4cm-LJOSH3.html

Υπάρχουν βέβαια και οι διπλής όψεως, οι οποίες είναι συνήθως σε ορθογώνιο ή τετράγωνο σχήμα

36 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Για γραψε μετα θερμοκρασιες κλπ σε παρακαλω, γενικα οταν βαζουμε πανω τα κρεατα χοιρινες ας πουμε στους 250 ξερω γω , απλα χαμηλωνουμε τερμα τους καυστηρες?

Πρώτα θα ανάψεις τους καυστήρες, να κάψουν καλά οι σχάρες και έπειτα, ανάλογα με το τι και πως θέλεις να ψήσεις τους βάζεις από τέρμα χαμηλά ως μέση.

Το μόνο που θα σε κάνει καλύτερο, είναι η συχνή χρήση ώστε να μάθεις πως δουλεύει πιο σωστά η ψησταριά στα ψησίματα που θέλεις να κάνεις.

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.