Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, KostasTk είπε

Καλησπέρα, συγγνώμη εαν έχει ξαναγίνει αυτη η ερώτηση, αλλά ενδιαφέρομαι να πάρω ψησταριά υγραερίου. Έχω ψάξει σχετικά κ με ενδιαφέρουν πολύ τα αξεσουάρ που υπάρχουν αλλά ο κυριότερος λόγος είναι οτι ζω σε διαμέρισμα κ δεν θελω να ενοχλώ τους υπόλοιπους με τον καπνό απο την ψησταριά. Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί να μου πει εάν όντως δεν βγάζει καπνό, τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό που να μην ενοχλεί τους απο πάνω και απο δίπλα??

Σε σχεση με τα καρβουνα μερα με τη νυχτα. Δεν θα σου διαμαρτυρηθει κανεις!!!

Ενδεχομενως στα παιδακια αρνι η σε προβατινα να εχει λιγο καπνα , αλλα και παλι καμια σχεση με τα καρβουνα.

Προχωρησε αφοβα στην αγορα!!

  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 5k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Βρίσκομαι στην αποχη με τον μεγάλο βράχο. Παρατηρώ τις κινήσεις των μικρόψαρων και με την άκρη του ματιού μου , βλέπω το χταπόδι νωχελικά να κινείται πάνω στην άμμο με κατεύθυνση προς την ασφάλεια του

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα! Την ανέβασα στο μπαλκόνι και δεν κρατιεμαι θέλω να κάνω unboxing...  Πρέπει όμως να φύγω για δουλειά. Με τη 1η ευκαιρία θα ανεβάσω λεπτομέρειες και εντυπώσεις

Πουλάνε και αρκετά. Συνηθως τα αγοράζουν ταυτόχρονα με την ψησταριά οσο είναι καυλωμενοι κάτι τύποι που φαντασιώνονται ότι ολοκληρώνονται σαν ψήστες και θα τους αποθεώνουν για τη γεύση και τις ικανότη

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ!! Κυρίως για μπριζόλες- πανσετες, λουκάνικα και μπιφτέκια σκέφτομαι, ξερω οτι ειναι μεγαλη ευκολια σε σχεση με το κάρβουνο αλλα μόνο στο θέμα του καπνού δεν γνώριζα.. κάποιο σχετικά οικονομικό αλλα καλό μοντέλο υπάρχει??

Είδα αυτό αλλα δεν ξέρω αν ειναι τόσο καλό..

https://www.skroutz.gr/s/20157818/Unimac-Basic-661313.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Επεξ/σία από KostasTk
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
11 λεπτά πριν, KostasTk είπε

Σε ευχαριστώ!! Κυρίως για μπριζόλες- πανσετες, λουκάνικα και μπιφτέκια σκέφτομαι, ξερω οτι ειναι μεγαλη ευκολια σε σχεση με το κάρβουνο αλλα μόνο στο θέμα του καπνού δεν γνώριζα.. κάποιο σχετικά οικονομικό αλλα καλό μοντέλο υπάρχει??

Είδα αυτό αλλα δεν ξέρω αν ειναι τόσο καλό..

https://www.skroutz.gr/s/20157818/Unimac-Basic-661313.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Ολα ειναι θεμα του ποσα θελεις να ξοδεψεις. Αν δεν πιεζεσαι οικονομικα πηγαινε σε επωνυμες λυσεις τυπου Broil King η Weber. 

Διαφορετικα πολλα παιδια εδω μεσα εχουν πιο low cost μηχανηματα και θα σου πουν τις γνωμες τους για αυτα , μιας και  τις δουλευουν ηδη!!

Οτι και να παρεις θα το ευχαριστηθεις στα σιγουρα!!!

  • Like 1
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενδιαφέρομαι για αγορά αλλά έχει παρά πολλές και ειμαι άσχετος.. Ποια εινσι η καλύτερη επιλογή μέχρι 250 ευρώ.??δοκιμασμένη...

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα ρολό κοτόπουλο στην αυτοσχέδια σουβλα.,και συκώτι μοσχαρίσιο στη σχάρα συντήρησης μέσα σε αλουμινένια ταψακια.ολα νοστιμότατα.τελεια.

Το μόνο μείον παιδιά τα καθάρισμα πακέτο ,πάνω απο ώρα το γενικό καθαρισμα,θέλει ατμοκαθαριστη της προκοπής, εγώ έχω ένα μικρό και σκέφτομαι να πάρω ένα καλό, διαφορετικά μόνο ξύσιμο στον κάδο,και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο.

IMG_20200425_152020.jpg

IMG_20200425_141415.jpg

IMG_20200425_154414.jpg

  • Like 7
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά απο 3 ψησίματα στην νέα Weber Spirit II E-310 GBS μου, μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δε μετανιώνω για την αγορά της! 

Το μόνο που με προβληματίζει, είναι πως η σχάρα έχει χάσει την γυαλάδα της και φοβάμε μήπως της έχω κάνει ζημιά με το βούρτσισμα που της κάνω μετά απο κάθε χρήση. Επίσης έχω παρατηρώ κάποιες μικρογρατζουνιές, αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι.

Χρησιμοποιώ την βούρτσα της weber https://www.weber.com/GR/el/aksesoyar/frontida/voyrtses-psistarias/6494.html?cgid=1348#start=1 

Αρχικά είχα δει πως η σχάρα είναι μαντέμι, αλλά μετά είδα στο site της Weber ότι έχει εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις για το κατά πόσο επιτρέπεται βούρτσισμα με τέτοια βούρτσα.

Εσάς είναι σε παρόμοια κατάσταση;  Ή να ανησυχήσω; 

IMG_20200425_184841.jpg

IMG_20200425_184859.jpg

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
42 λεπτά πριν, tsomby είπε

Μετά απο 3 ψησίματα στην νέα Weber Spirit II E-310 GBS μου, μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δε μετανιώνω για την αγορά της! 

Το μόνο που με προβληματίζει, είναι πως η σχάρα έχει χάσει την γυαλάδα της και φοβάμε μήπως της έχω κάνει ζημιά με το βούρτσισμα που της κάνω μετά απο κάθε χρήση. Επίσης έχω παρατηρώ κάποιες μικρογρατζουνιές, αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι.

Χρησιμοποιώ την βούρτσα της weber https://www.weber.com/GR/el/aksesoyar/frontida/voyrtses-psistarias/6494.html?cgid=1348#start=1 

Αρχικά είχα δει πως η σχάρα είναι μαντέμι, αλλά μετά είδα στο site της Weber ότι έχει εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις για το κατά πόσο επιτρέπεται βούρτσισμα με τέτοια βούρτσα.

Εσάς είναι σε παρόμοια κατάσταση;  Ή να ανησυχήσω; 

IMG_20200425_184841.jpg

IMG_20200425_184859.jpg

Να τη περνας με λίγο λαδακι μετά το ξύσιμο και θα είναι μια χαρά.

1 ώρα πριν, aris1964 είπε

imageproxy.php?img=&key=1845fd3b90269583

Σήμερα ρολό κοτόπουλο στην αυτοσχέδια σουβλα.,και συκώτι μοσχαρίσιο στη σχάρα συντήρησης μέσα σε αλουμινένια ταψακια.ολα νοστιμότατα.τελεια.

Το μόνο μείον παιδιά τα καθάρισμα πακέτο ,πάνω απο ώρα το γενικό καθαρισμα,θέλει ατμοκαθαριστη της προκοπής, εγώ έχω ένα μικρό και σκέφτομαι να πάρω ένα καλό, διαφορετικά μόνο ξύσιμο στον κάδο,και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο.

IMG_20200425_152020.jpg

IMG_20200425_141415.jpg

IMG_20200425_154414.jpg

Θέλει λίγο χρώμα μου φαίνεται.. στο τέλος καλό είναι να τραβάς το ταψί και να συναμώνεις. Το έκανε ένας φίλος από εδώ μέσα με καλά αποτελέσματα

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εμένα είναι επισμαλτωμενες ( campingaz Master 4). Πήρα στην εταιρία και ρώτησα (παρεμπιπτόντως εξαιρετική εξυπηρέτηση!) και μου είπαν ότι θέλει μια έξτρα προσοχή. Καλύτερα με σφουγγάρι (την σκληρή πλευρά) και όχι με συρματοβουρτσα. Αν και, συμπλήρωσαν, ότι δεν έγινε και τίποτα εάν χαραχθεί. Δεν είναι επικίνδυνο ή κάτι τέτοιο απλά θα χαθεί η σντικολλητική ιδιότητα.

Και εγώ απορώ πάντως γιατί δε βάζουν σκέτο μαντέμι. Και το κάνει και η weber πλέον.

Σε ένα άλλο θέμα, έχω ενθουσιαστεί με την ιδέα του ατμοκαθαριστη για την ψησταριά. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Λέω να το δοκιμάσω αύριο γιατί δεν την έχω καθαρίσει ακόμη κ βρωμάει! 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, aris1964 είπε

imageproxy.php?img=&key=1845fd3b90269583

Σήμερα ρολό κοτόπουλο στην αυτοσχέδια σουβλα.,και συκώτι μοσχαρίσιο στη σχάρα συντήρησης μέσα σε αλουμινένια ταψακια.ολα νοστιμότατα.τελεια.

Το μόνο μείον παιδιά τα καθάρισμα πακέτο ,πάνω απο ώρα το γενικό καθαρισμα,θέλει ατμοκαθαριστη της προκοπής, εγώ έχω ένα μικρό και σκέφτομαι να πάρω ένα καλό, διαφορετικά μόνο ξύσιμο στον κάδο,και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο.

IMG_20200425_152020.jpg

IMG_20200425_141415.jpg

IMG_20200425_154414.jpg

....πως σου βγήκε το συκώτι ; 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, aris1964 είπε

imageproxy.php?img=&key=1845fd3b90269583

Σήμερα ρολό κοτόπουλο στην αυτοσχέδια σουβλα.,και συκώτι μοσχαρίσιο στη σχάρα συντήρησης μέσα σε αλουμινένια ταψακια.ολα νοστιμότατα.τελεια.

Το μόνο μείον παιδιά τα καθάρισμα πακέτο ,πάνω απο ώρα το γενικό καθαρισμα,θέλει ατμοκαθαριστη της προκοπής, εγώ έχω ένα μικρό και σκέφτομαι να πάρω ένα καλό, διαφορετικά μόνο ξύσιμο στον κάδο,και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο.

IMG_20200425_152020.jpg

IMG_20200425_141415.jpg

IMG_20200425_154414.jpg

Πολύ νόστιμο φαίνεται. Σήμερα είχα ρολο αλλα δεν το έβαλα στην ψησταρια. Χωρίς σούβλα γίνεται αμα το γυρνάς ανα 10 λεπτά. Έχει δοκιμάσει κανένας? 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@tsomby περνα μια απαλη στρωση λαδι και θα εισαι κομπλε. Εγω βαζω σισαμελαιο που εχει ψηλο σημειο καπνου. Γενικα το μαντεμι με τον καιρο γινεται καλυτερο. Δεν ξερω βεβαια με αυτη την επιστρωση εμαγια τι παιζει ακριβως, ισως εχει γινει με διαφορετικο τροπο να αντεχει το τριψιμο, γιατι προτεινουν τη συρματοβουρτσα. Στις φωτο ειναι η δικη μου που ειχα λαδωσει πριν καμια 10αρια ψησιματα.

Σημερα εβαλα κοτοπουλο σε κρυα σχαρα και κολλησε ασχημα. Οποτε παντα τις καιμε καλα πριν βαλουμε φαγητο πανω.

@aris1964 δεν χρειαζεται γενικο καθαρισμα συνεχεια, μην τρελαινεσαι. Εγω της κανω μια φορα το 3μηνο. Οκ ισως ειναι υπερβολη, οποτε κανε μια φορα το μηνα αν θες εσυ. Στο επισημο καταστημα της weber που ειχα παει να τη δω (kyso μαρουσι) μου ειχαν πει για 2 φορες το χρονο γενικο καθαρισμα παντως.

94386718_228437418413397_3716264102616629248_n.jpg

94726315_235411574193696_5677817675774951424_n.jpg

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.