Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιώ μια μεταλλική σπάτουλα και όπου χρειάζεται σύρμα κουζίνας. Ποτέ νερό, χημικά η καθαριστικά και πάρα το ότι είναι λίγο άβολα κάτω από τους καυστήρες με υπομονή και με ένα πλακέ κατσαβίδι καθαρίζω όλο τον πάτο του κάδου 

• Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1176

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Socrates1977 είπε

Το ότι έχω δει πάρα πολλά βίντεο, και δεν το κάνει κανείς. Γλιτώνεις από πολύ τρίψιμο. Είπα μήπως είναι ανθυγιεινό καθώς οι θερμοκρασία που αναπτύσσεται μέσα στον κάδο είναι μεγάλη... 

Ειναι ανθυγιεινο. Το αλουμινοχαρτο δεν μπαινει καν στον φουρνο της κουζινας. Ασχετα που ολες οι νοικοκυρες το κανουν.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, boredmind είπε

Καλησπέρα! Έχει ένα φιλαράκι μου τη παρακάτω και μου έχει πει καλά λόγια την έχει δοκιμάσει κανείς;

https://eshop.karagianni.com/psistaria_ugraeriou_4syn1_estion_me_mantemenia_sxara_LUXURY_TYPE_BORMANN_ELITE_BBQ5050_033240?search=Ψησταρ&description=true

Ήταν σε προσφορά στα 280 τώρα νομίζω

1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε

https://bbq.gr/en/cast-iron-charcoal-smoker-tray-napoleon

υπάρχει κάτι αντίστοιχο για την weber genesis ώστε να ψήνω με κάρβουν, όταν θέλω?

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το παραπάνω στην genesis?

Άμα είσαι κοντά να στο δώσω να δεις αν μπαίνει. Λογικά θαρρώ πως ναι. Μέτρησε την απόσταση από τους καυστήρες σου με την σχάρα να μετρήσω και γω την δικιά μου και να σου πω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, υπάρχει τρόπος να βγάλω τον ρυθμιστη από την ψησταριά για να βάλω της coral gas prime χωρίς να κόψω το λάστιχο?

και παρήγγειλα την  coral gas prime και μου έφεραν με προπάνιο την επαγγελματική, κάνει ή να την αλλάξω με αυτή με το μείγμα?

Επεξ/σία από dampant
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dampant είπε

Καλημέρα, υπάρχει τρόπος να βγάλω τον ρυθμιστη από την ψησταριά για να βάλω της coral gas prime χωρίς να κόψω το λάστιχο?

και παρήγγειλα την  coral gas prime και μου έφεραν με προπάνιο την επαγγελματική, κάνει ή να την αλλάξω με αυτή με το μείγμα?

Θεωρητικά να μπορείς να ζεστάνεις το λάστιχο 10 -15 secε με αναπτήρα να μαλακώσει λίγο και να τον τραβήξεις με κλειστή μπουκάλα έτσι :). Εγω όταν άλλαξα το έκοψα το λάστιχο και έβαλα της coral prime πάλι με λιγο ζεσταμα να μπει στον ρυθμιστή και μετά σφίξιμο με το κολάρο. Τι ψησταριά έχεις? Το μανουαλ σου λέει αν θες προπάνιο η μείγμα αλλά 99% δεν θα έχει προβλημα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Θεωρητικά να μπορείς να ζεστάνεις το λάστιχο 10 -15 secε με αναπτήρα να μαλακώσει λίγο και να τον τραβήξεις με κλειστή μπουκάλα έτσι :). Εγω όταν άλλαξα το έκοψα το λάστιχο και έβαλα της coral prime πάλι με λιγο ζεσταμα να μπει στον ρυθμιστή και μετά σφίξιμο με το κολάρο. Τι ψησταριά έχεις? Το μανουαλ σου λέει αν θες προπάνιο η μείγμα αλλά 99% δεν θα έχει προβλημα

Πήρα την napoleon freestyle 425

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dampant είπε

Πήρα την napoleon freestyle 425

Δοκίμασε να βάλεις λίγο υγρό σαπούνι και να το τραβήξεις προς τα έξω με κυκλικές κινήσεις. Ίσως παιδευτείς λίγο, όμως θα βγει. Μια χαρά θα είσαι με το προπάνιο, απλά θα πρέπει να βάλεις τον αντίστοιχο ρυθμιστή που είναι στα 37mbar.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Δοκίμασε να βάλεις λίγο υγρό σαπούνι και να το τραβήξεις προς τα έξω με κυκλικές κινήσεις. Ίσως παιδευτείς λίγο, όμως θα βγει. Μια χαρά θα είσαι με το προπάνιο, απλά θα πρέπει να βάλεις τον αντίστοιχο ρυθμιστή που είναι στα 37mbar.

Θα τον δω , μου έφεραν της prime τον ρυθμιστή, μόλις γυρισω σπιτι

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dampant είπε

Θα τον δω , μου έφεραν της prime τον ρυθμιστή, μόλις γυρισω σπιτι

Υπάρχουν 2 ρυθμιστές. Ο ένας είναι στα 30mbar, για το μείγμα, και ο άλλος στα 37mbar, για το προπάνιο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Υπάρχουν 2 ρυθμιστές. Ο ένας είναι στα 30mbar, για το μείγμα, και ο άλλος στα 37mbar, για το προπάνιο.

θα με τρελάνουν και θα παρεκτρεπω, μου εφεραν ρυθμιστη της prime, που λεει βουτανιο, ξεκαθαρα....και ειναι στα 29mbar. μιλησα ξανα με το καταστημα, και μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλος, εχει να ερθει πανω απο 6 μηνες, και αυτος εχει και στο σπιτι του αυτον τν ρυθμιστη. πηρα και την coral gas, και λεει τα ιδια....εγω θα παω να μου αλλαξει την Δευτερα την φιαλη με βουτανιο, αλλιως να τα παρουν και τα 2 και να πανε στο καλο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dampant είπε

θα με τρελάνουν και θα παρεκτρεπω, μου εφεραν ρυθμιστη της prime, που λεει βουτανιο, ξεκαθαρα....και ειναι στα 29mbar. μιλησα ξανα με το καταστημα, και μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλος, εχει να ερθει πανω απο 6 μηνες, και αυτος εχει και στο σπιτι του αυτον τν ρυθμιστη. πηρα και την coral gas, και λεει τα ιδια....εγω θα παω να μου αλλαξει την Δευτερα την φιαλη με βουτανιο, αλλιως να τα παρουν και τα 2 και να πανε στο καλο.

Μην τρελαίνεσαι. Όντως υπάρχει έλλειψη στους ρυθμιστές στα 37mbar, για το προπάνιο. Απλά αλλάζεις την προπανίου με μείγμα. Ακόμα και να κρατήσει την μπουκάλα του προπανίου και να βάλεις τον ρυθμιστή των 30mbar, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, απλά δεν θα έχεις την βέλτιστη απόδοση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω την Monarch 390   σήμερα έβαλα να φτιάξω κοντοσούβλι, και δεν δούλευε σωστά ο πίσω καυστήρας που έχει. Άναβε δύσκολα και μόλις έκλεινα το καπάκι έσβηνε , μπορεί να φανταστεί κανείς για ποιον λόγο το κάνει?  Σαν να πνίγει το οξυγόνο μόλις έβαλα ένα εμπόδιο να κρατήσει το καπάκι λίγο ανοικτό δεν ξανά έσβησε.

Επεξ/σία από Socrates1977
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Μην τρελαίνεσαι. Όντως υπάρχει έλλειψη στους ρυθμιστές στα 37mbar, για το προπάνιο. Απλά αλλάζεις την προπανίου με μείγμα. Ακόμα και να κρατήσει την μπουκάλα του προπανίου και να βάλεις τον ρυθμιστή των 30mbar, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, απλά δεν θα έχεις την βέλτιστη απόδοση.

Πιθανόν να έχεις δίκιο. Μίλησα ξανά με το κατάστημα, θα φέρει την Δευτέρα την prime με μείγμα, και θα πάω να την αλλάξω. έτσι και αλλιώς λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να ψήσω ούτε αύριο, οπότε πρακτικά δεν με στενοχωρεί πολύ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...