Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Για πρώτο ψήσιμο λέω πάνσετες...πείτε μου για χρόνους θερμοκρασίες τι προτείνετε 

καλά ψησίματα καταρχάς ! 

Για πρώτη φορά εγώ θα σου πρότεινα να βάλει κάτι λιγότερο λιπαρό, αν ειναι η πρώτη σου επαφή με τέτοια ψησταριά, οχι για άλλο λογο, αλλά για να τη μάθεις και να διαχειριστείς καλύτερα τυχόν αναφλέξεις από το λιπος. 

Σε κάθε περίπτωση καλή όρεξη ! 

  • Like 3
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Για πρώτο ψήσιμο λέω πάνσετες...πείτε μου για χρόνους θερμοκρασίες τι προτείνετε 

Αναψε την να φτασει 200, αστην κανα 5 λεπτο, χαμηλωσε τους τερμα και τους 3 και βαλε πανω τις πανσετουλες, ΜΗΝ την γεμισεις ολη την ψησταρια οπως εκανα εγω τις πρωτες φορες (μιας και προερχομαι απο 20ετια ψησιματος μονο καρβουνο :) ),  να υπαρχει κενο μεταξυ τους, γιατι στην ουσια ψηνεις με την θερμοτητα του μαντεμιου, οποτε οταν τις γυρνας καλο θα ηταν να εχεις ζεστο σημειο. Εγω ιδανικα οταν θελω να ψησω λιγο, πχ 1.5 κιλο πανσετα, την απλωνψ ολη στην μια μερα δεξια η αριστερα, και οταν την γυρναω την παω απεναντι και ουτε καθεξης. Βγαινει super μαλακη 

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε

  πάντα γεμάτη καλά ψησίματα  μια ερώτηση για ποιο λόγο  η επιλογή πλάκας ;

Έχω και σχάρα το άλλο κομμάτι...πήρα και την πλάκα γιατί αγαπάω τα μπέργκερ για σμάς....

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alex19871987 είπε

Napoleon freestyle 365

IMG_20220913_113253.jpg

IMG_20220913_104546.jpg

Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Πριν την ανάψεις, θα πρέπει να κάνεις έναν έλεγχο στις συνδέσεις 

 

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alex19871987 είπε

Για πρώτο ψήσιμο λέω πάνσετες...πείτε μου για χρόνους θερμοκρασίες τι προτείνετε

κανε πρωτα ενα καλο καψιμο να φυγουν τ εργοστασιακα λαδια κλπ.

Πανσετουλες καλη επιλογη για να βγαλει και λαδακι να κανει season το μαντεμι. Τωρα χρονους κλπ δεν ξερω να σου πω. Αυτα τα κρεατα τα ψηνω με το ματι. Σε μετρια φωτια, γυρισμα ανα λεπτο μεχρι να φτασει το επιθυμητο αποτελεσμα. Κλεινεις το καπακι ενδιαμεσα εννοειται.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Πριν την ανάψεις, θα πρέπει να κάνεις έναν έλεγχο στις συνδέσεις 

 

Το έκανα αυτό με το σαπουνονερο έτυχε να το δω και εγώ σε βίντεο 

3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

κανε πρωτα ενα καλο καψιμο να φυγουν τ εργοστασιακα λαδια κλπ.

Πανσετουλες καλη επιλογη για να βγαλει και λαδακι να κανει season το μαντεμι. Τωρα χρονους κλπ δεν ξερω να σου πω. Αυτα τα κρεατα τα ψηνω με το ματι. Σε μετρια φωτια, γυρισμα ανα λεπτο μεχρι να φτασει το επιθυμητο αποτελεσμα. Κλεινεις το καπακι ενδιαμεσα εννοειται.

Το άφησα κάνα μισάωρο στο τέρμα έφτασε 450 και...και το έσβησα το άφησα να πέσει θερμοκρασία..είχα βάλει μέσα όλες τις σχαρες και την πλάκα και όταν έπεσε θεμροκρασια τα πέρασα λάδι και άναψα ξανά να είναι κοντά στους 200 και τις άφησα κάνα 45-50 λεπτά...

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alex19871987 είπε

Το άφησα κάνα μισάωρο στο τέρμα έφτασε 450 και...και το έσβησα το άφησα να πέσει θερμοκρασία..είχα βάλει μέσα όλες τις σχαρες και την πλάκα και όταν έπεσε θεμροκρασια τα πέρασα λάδι και άναψα ξανά να είναι κοντά στους 200 και τις άφησα κάνα 45-50 λεπτά...

Αμα ψηνεις και λιπαρα κρεατα οπως πανσετες, θα κανεις και seasoning κατα το μαγειρεμα, οποτε δυο σε ενα.

  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, smav82 είπε

Για όποιον έχουν κάλυμμα για ψησταριές στα lidl με 8 ευρώ . Πήρα ένα για την naterial μου μια χαρά δείχνει. 

την 3 ή 4;

μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, theo93 είπε

την 3 ή 4;

μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία;

Την 4 έχω χωράει άνετα και σε μήκος και σε ύψος. Θα ανεβάσω αύριο. 

  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Πόσο κοστίζει ρε παιδιά το γέμισμα στην 7.5kg αέριο??έχω την πλαστική την καινούργια 

Δεν γεμιζουμε, αντικαθιστουμε. Οι τιμες παιζουν αναλογα την περιοχη και το καταστημα. Ειναι οπως τα βενζιναδικα, εχουν αλλες τιμες.

  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...