Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα ΑΒ έχει κάτι προσφορές σε μαχαίρια, πιρούνες κλπ. Οποίος έχει κοντά ας πάει να δει. Πήρα και κάτι σουβλιστηρια μεγαλούτσικα (41cm με το συμπάθειο) στα 3€ τα 4 τμχ 

Οκ κινεζιές είναι αλλά βγαίνουν οικονομικά και σε σχετικά καλή ποιότητα

IMG_1103 – μέτρια.jpeg

Επεξ/σία από vins
  • Like 2
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2504

• ilpapacha

2197

• sndev

1178

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

O0Zl7KF17hI

Σχετικά με τις διάφορες προπανίου και βουτανίου. Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά θα ρωτήσω όμως και αυτόν που θα προμηθεύομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, έγινε το πρώτο ψήσιμο. 

Αφου ήταν ολοκαίνουρια, είπα yolo και πήρα κάτι μεγάλες χοιρινές σταβλίσιες 😂

Δεν έχω φωτογραφίες γιατί με αυτά που διάβαζα για αναφλέξεις στο λιπαρό κρέας ήμουν με το γάντι και την τσιμπίδα στο ένα χέρι και τον πυροσβεστήρα στο άλλο (οκ υπερβολικός 😅 )

Τελικα πήγαν όλα καλά, τις έκανα με ανοιχτό καπάκι, τους 2 πλαϊνούς σχεδόν τέρμα να καίγεται το λίπος στο πλάι και τον μεσαίο προς χαμηλά. Μόλις άρχισε να στάζει το λίπος στο πλάι έγινε χαμουλης, αλλά απλώς τις μετακινούσα προς τη μέση που ήταν χαμηλά και έσβηναν οι αναφλέξεις.

Σχετικά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα γενικώς, αν συνυπολογίσουμε όμως ότι έψησα πρώτη φορά σε αέριο, θα έλεγα ότι πήγε πολύ καλά. 

Αντε να μαθαίνω σιγά σιγά και να πάω και σε μοσχαρίσιες κοπές που μας αρέσουν 😃

Σας ευχαριστώ ολους για τη βοήθεια!

Επεξ/σία από vins
  • Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vins είπε

Λοιπόν, έγινε το πρώτο ψήσιμο. 

Αφου ήταν ολοκαίνουρια, είπα yolo και πήρα κάτι μεγάλες χοιρινές σταβλίσιες 😂

Δεν έχω φωτογραφίες γιατί με αυτά που διάβαζα για αναφλέξεις στο λιπαρό κρέας ήμουν με το γάντι και την τσιμπίδα στο ένα χέρι και τον πυροσβεστήρα στο άλλο (οκ υπερβολικός 😅 )

Τελικα πήγαν όλα καλά, τις έκανα με ανοιχτό καπάκι, τους 2 πλαϊνούς σχεδόν τέρμα να καίγεται το λίπος στο πλάι και τον μεσαίο προς χαμηλά. Μόλις άρχισε να στάζει το λίπος στο πλάι έγινε χαμουλης, αλλά απλώς τις μετακινούσα προς τη μέση που ήταν χαμηλά και έσβηναν οι αναφλέξεις.

Σχετικά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα γενικώς, αν συνυπολογίσουμε όμως ότι έψησα πρώτη φορά σε αέριο, θα έλεγα ότι πήγε πολύ καλά. 

Αντε να μαθαίνω σιγά σιγά και να πάω και σε μοσχαρίσιες κοπές που μας αρέσουν 😃

Σας ευχαριστώ ολους για τη βοήθεια!

την επόμενη βάλε κάτι λιγότερο λιπαρό και ψήσε με κλειστό καπάκι (αυτό είναι και το νόημα της ύπαρξης του άλλωστε). 

θα εκπλαγείς από το πόσο καλύτερα και γρηγορότερα θα είναι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, costas_ είπε

Λέμε και εμείς ότι ψήνουμε 

Τι λες τώρα! Έκλαψα με την τραμπάλα και τα κοτόπουλα 😂

1 λεπτό πριν, zanskou είπε

την επόμενη βάλε κάτι λιγότερο λιπαρό και ψήσε με κλειστό καπάκι (αυτό είναι και το νόημα της ύπαρξης του άλλωστε). 

θα εκπλαγείς από το πόσο καλύτερα και γρηγορότερα θα είναι. 

Σίγουρα, απλά ήταν ξεπαρθένεμα και είπα να το πάω safe 😂

Δημοσ.

Για την Kenton χρειάζομαι και κάποιον ρύθμιση πίεσης ή κάτι τέτοιο; Γιατί βλέπω πως έχει η συσκευασία κάτι ανάλογο.

Επειδη δεν θέλω την πλάκα, η σχάρα των 24 εκατοστών λογικά είναι η σωστή;

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/shara-naterial-gia-psistaria-kenton-apo-emagie-80062402

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, netagra είπε

Για την Kenton χρειάζομαι και κάποιον ρύθμιση πίεσης ή κάτι τέτοιο; Γιατί βλέπω πως έχει η συσκευασία κάτι ανάλογο.

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/shara-naterial-gia-psistaria-kenton-apo-emagie-80062402

έναν τέτοιο χρειάζεσαι 

image.png.3466ed01c780df0f51c11839c54cd194.pngαν έχει μέσα οκ, αλλά αν δεν κάνω πάντα πωλούνται χωριστά ανάλογα με τη φιάλη που θα επιλέξεις. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, netagra είπε

δεν εχουν τον ρυθμιστη , και λογικο ειναι γιατι ειναι αναλογα και τι φιάλη θα αγοράσεις  , αυτη ειναι η σχαρα , αλλα και η πλακα καλη ειναι  για λαχανικά και μανιτάρια .

Δημοσ.

Ευχαριστώ θα τον πάρω ξεχωριστά τότε.

Για κάλυμμα τώρα ψάχνω και μια βούρτσα για τον καθαρισμό γιατί φοβάμαι μην χαλάσω τις σχάρες 

Δημοσ.

Παιδιά ήρθε και σε εμένα η ώρα να αγοράσω την πρώτη μου ψησταριά αερίου. Σκέφτομαι για την kaiser inova που είναι τώρα σε προσφορά στα 249 ευρώ.

https://www.skroutz.gr/s/28163021/Kaiser-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-4-Εστίες-K113-4JCI.html

Τι γνώμη έχετε; Την έχει κανένα παλικάρι να μου πει για αυτήν;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimitrisarta είπε

Παιδιά ήρθε και σε εμένα η ώρα να αγοράσω την πρώτη μου ψησταριά αερίου. Σκέφτομαι για την kaiser inova που είναι τώρα σε προσφορά στα 249 ευρώ.

https://www.skroutz.gr/s/28163021/Kaiser-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-4-Εστίες-K113-4JCI.html

Τι γνώμη έχετε; Την έχει κανένα παλικάρι να μου πει για αυτήν;

κοιτα και για τη Κεντον , λογικα εχουν την ιδια ποιότητα κατασκευής  https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623

Δημοσ.
13 ώρες πριν, vins είπε

Μάλιστα, τότε γιατί το έχουν κάνει έτσι; Τι να πω; Διαβάζω κι άλλου ότι την αφήνουν από κάτω αλλά οκ

12 ώρες πριν, jimgoodman είπε

Μόλις παραλάβω και εγώ τη δικιά μου, θα δω τι κενό έχει από κάτω και εάν όταν ψήνω ζεσταίνει από κάτω πολύ. Αν δω ότι δεν έχει πολύ ζέστη από κάτω μάλλον θα την αφήσω από κάτω.

12 ώρες πριν, kallair είπε

Κ εγω απο κάτω την εχω. δεν εχω παρατηρησει αν ζεσταινεται, θα το τσεκαρω στο επομενο ψησιμο αλλα δεν νομιζω να ζεσταινεται γιατι εχει κ το ταψι με τον λιποσυλλεκτη ακριβως απο πανω.

Εχθές αγόρασα κι εγώ την Kenton 4b εχθες κι  Επειδή κι εγώ ήμουν σε μεγάλο δίλημμα για το αν θα τοποθετήσω τη φιάλη από κάτω ή τουλάχιστον όταν ψήνω εκτός της ψησταριάς θα πω τα εξής. 

1. Στην συναρμολόγηση είδα την έξτρα λαμαρίνα για προστασία θερμοκρασίας που έχουν ακριβώς πάνω από τη φιάλη. 

2. Το ύψος από τη φιάλη μέχρι το χώρο καύσης είναι αρκετό. 

Στην δοκιμή που εκανα σήμερα, με 1 ώρα ψήσιμο, δεν βρήκα λόγο να την απομακρύνω. Ο χώρος σε εκείνο το σημείο ήταν δροσερός καθ’ όλη τη διάρκεια του ψησίματος. 
Θα το παρακολουθώ και στα επόμενα ψησιματα. 
Αυτη τη στιγμή προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να την απομακρύνω. Θα την αφήσω κ βλέπω και στα επόμενα. 

Προερχόμενος από ψησταριά unimac 2 καυστήρων έχω να πω ότι είναι η μέρα με τη νύχτα. Δεν συγκρίνω την απόδοση που φυσικά είναι πάνω από τη διπλάσια περίπου, αλλά σε θέμα κατασκευής είναι πολύ μπροστά. 
Οδηγίες συναρμολόγησης, αναλυτικότατες αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η Θηκη με τις βίδες-ροδέλες που ήταν όλες μαζί σε ένα τετράγωνο κουτί και χωρισμένες με γράμματα, όπου με τις οδηγίες συναρμολόγησης έκαναν όλη την δουλειά παιχνιδι. 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...