Dionpetrucci Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα και πάλι, έβαλα μόλις το cyanogenmod nightly #155 στο optimus 2x μου, και παρατήρησα οτι λύπει το market. Έψαξα λιγάκι στο ιντερνετ αλλά δε κατάλαβα πως flasharw το gapps η που το βρίσκω... Μπορείτε να με βοηθήσετε κάπως?
dimitrisOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στην υπογραφη μου εχω οδηγο για το blade μπες και λεω μεσα οτι η εκδοση cyanogenmod nightly δεν εχει μαρκετ δες τι πρεπει να κανεις
Dionpetrucci Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστώ, αλλά θέλω μόνο το μάρκετ και να συγχρονίσω τις επαφές μου με το google...κ απ οτι είδα το μάρκετ δε λειτουργεί και σε ολα τα υπόλοιπα μου λέει not installed. Δε flashara κάτι, απλα πήγα να κάνω εγκατάσταση τα apk. Γίνετε να περάσω μόνο το μάρκετ και το sync του google??
dimitrisOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 θα πατησεις να κανεις εγκατασταση τουλαζιστων μια εφαρμογη μονο και ας μην ειναι το market μολις κανει την εγκατατσαση τοτε θα γινει αυτοματη εγκατατσαση στο market
Dionpetrucci Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Κατάλαβα πως το κάνεις, αλλά μπορείς να μου πείς ποιά είναι το μάρκετ και το google sync για τις επαφές ΜΟΝΟ για να εγκαταστήσω μόνο αυτά?? Γιατι αυτο που ήθελα να αποφύγω κ πήγα CM είναι οι άχρηστες για μένα υπόλοιπες google apps...
dimitrisOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 κανε ενα τεστ εγκαταστασε μια εφαρμογη και δες αν μπει το μαρκετ πουχου το γοογλε γλασσ και μετα διεγραψετο
Dionpetrucci Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Τις εγκατέστησα δυστυχώς όλες....δουλεύει κανονικότατα το μαρκετ, αλλα παίζει να σβήσω τωρα το car home, google maps πχ που δε πρόκειται να τα χρειαστώ χωρίς να πάθει κάτι το σύστημα??
orlox Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 βαλε το titanium backup και μπορεςι να κανεις uninstall τα παντα. Με προσοχη ομως ε? Και απαντωντας στο αλλο σου ποστ εδω. Στο cyanogenmod η εξωτερικη παει στο /sdcard και η εσωτερικη στο /mmc. Ευχαριστώ!! Υπάρχει τελικά τρόπος να έχω ένα partition της εσωτερικής SD+εσωτερικής μνήμης και να χρησιμοποιώ την εξωτερική σα 2η μονάδα όπως σε ολα τα άλλα android? Αυτο εδω το εχω προσπαθησει (να κανω merge τα partition δηλαδη) αλλα καθε φορα κατεληγα σε brick και επρεπε να το επαναφερω. Η LG εχει κανει μια πουστια μαλλον και τα partitions δεν ειναι ακριβως σωστα. Ειναι "χαλασμενα" και δεν μπορεις να τα φτιαξεις κανοντας 2 μονο Merge αλλα ολα. Αυτο δυστυχως εχει ως αποτελεσμα να πειραζεις boot - recovery partiotion και να τα κανω σαλατα. Μαλλον οι γνωσεις μου σε Linux δεν επαρκουν ομως οποιος θελει να βοηθησει be my guest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.