Warner Bro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Θέλω να ρωτήσω για αυτό εδώ το πακέτο! Ξέρει κανείς σας; Αξίζει; Θα υπάρχουν προβλήματα σύνδεσης όπου θα κόβεται το διαδίκτυο κτλ ή θα' μαι πάντα εντάξει;
lefteris210 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 και μόνο που μιλάμε για φορθνετ αποκλείουμε την λέξη "πάντα θα είμαι καλά" εφόσον κάθε τρεις και λίγο μια "κόβετε" οπτική ίνα.... μια θα σέρνεσαι διότι θα εκτελούνται έργα στην πόλη σου "και καλά"..... άσε 4 χρόνια συνδρομητής φορθνετ και έχω μάθει όλες τις δικαιολογίες απέξω, έχει καταντήσει αηδία η συγκεκριμένη εταιρία. κακά τα ψέματα αλλά μόνο στον ΟΤΕ μπορείς να πεις οτι θα είσαι πάντα καλά, λίγο ακριβότερος αλλά έχεις υπηρεσίες.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 και μόνο που μιλάμε για φορθνετ αποκλείουμε την λέξη "πάντα θα είμαι καλά" εφόσον κάθε τρεις και λίγο μια "κόβετε" οπτική ίνα.... μια θα σέρνεσαι διότι θα εκτελούνται έργα στην πόλη σου "και καλά"..... άσε 4 χρόνια συνδρομητής φορθνετ και έχω μάθει όλες τις δικαιολογίες απέξω, έχει καταντήσει αηδία η συγκεκριμένη εταιρία. κακά τα ψέματα αλλά μόνο στον ΟΤΕ μπορείς να πεις οτι θα είσαι πάντα καλά, λίγο ακριβότερος αλλά έχεις υπηρεσίες. Ουτε στον οτε να δουλευες.λες και κοβεται καθε μερα οπτικη και λες και στον οτε ολα δουλευουν τελεια.οταν γινονται εργα το αναφερουν και στο site επισης.και εγω εχω forthnet 4 χρονια+ και δυο φορες που εχω μεινει χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ ηταν επειδη ο καλος οτε ειχε κοψει το ρευμα στις αιθουσες παροχων για να γινουν εργασιες ΔΕΗ οποτε εκεινη την ωρα δεν επαιζε καμια εταιρεια (περα απο τον οτε που εχει τα μηχανηματα του σε αλλη αιθουσα alone) απο εκει και περα το ποσο καλα θα παιξεις δεν ειναι τοσο θεμα εταιρειας μονο αλλα ποσο μακρια εισαι απο τον οτε,ποιοτητα χαλκου που θα πετυχεις.υπαρχουν ατομα που συγχρονιζουν 23997 και ειναι 100 μετρα απο τον οτε και παιζουν τελεια και υπαρχουν ατομα που ειναι στα 4 Km μακρια και παιζουν μετα βιας 2 mbps με διαφορα προβληματα λογω αποστασης και ποιοτητας χαλκου.απο εκει και περα οι διαφορες ειναι στον εξοπλισμο dslam που εχει η καθε εταιρεια το target snr που συγχρονιζεις το cpe(router)που εχεις κτλ. πχ η forthnet εχει siemens kai alcated για adsl η cyta εχει και αυτη alcatel.ιδια μηχανηματα σχεδον. κατα τα αλλα ναι εχω δει τις υπηρεσιες του οτε και τις τιμες.και να το πω και διαφορετικα.προτιμω μια φορα το τριμηνο να κοπει μια οπτικη και να μεινω χωρις ιντερνετ για 2 ωρες-3 ωρες 5 ωρες ( και να παω να πιω ενα καφε εκεινη την ωρα) παρα να πληρωνω στον οτε τα διπλασια.
krypton Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 είδα και εγώ τους τεχνικούς του οτε. για να κάνουν μία δουλειά όταν έρχονται σπίτι σου πρεπει να τους παρακαλέσεις ή να τους γλείψεις ή να τους κεράσεις καφέ και φαγητό. δεν ξερω, ο οτε παλια μου ειχε δωσει την εντυπωση της δημοσιας υπηρεσίας που δεν κανει τπτ και τώρα ειδικά που έχει γίνει Γερμανικός,σιγα μην του πληρώσω.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 καλά γενικά είναι όλοι τους βλάκες γιατί το λέω. Με πήραν απο τη φόρθνετ για να με ρωτήσουν αν θέλω να μπω στο πρόγραμμα τους ενώ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ χαχαχα η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
biomecanoid Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 εγώ όταν είχα forthnet δεν είχα κανένα πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 είδα και εγώ τους τεχνικούς του οτε. για να κάνουν μία δουλειά όταν έρχονται σπίτι σου πρεπει να τους παρακαλέσεις ή να τους γλείψεις ή να τους κεράσεις καφέ και φαγητό. δεν ξερω, ο οτε παλια μου ειχε δωσει την εντυπωση της δημοσιας υπηρεσίας που δεν κανει τπτ και τώρα ειδικά που έχει γίνει Γερμανικός,σιγα μην του πληρώσω. το μονο καλο με τον οτε ειναι οτι σιγα σιγα φευγουν ολοι οι 50+ απο τον οτε και ερχονται νεαροι οποτε αυτοι ειναι καλυτεροι τεχνικοι και γουσταρουν να βοηθανε καποιοι απο αυτους.και το παλευουν οσο γινεται.για να μην λεμε μονο τα αρνητικα.θα ηθελα να πω και ευχαριστω σε εναν τεχνικο ο οποιος απλα τα εσπαγε οταν συνεργαστηκα μαζι του που δουλευει σε οτε προς τα παραλια μερη αλλα ας μην πουμε τιποτα παραπανω. καλά γενικά είναι όλοι τους βλάκες γιατί το λέω. Με πήραν απο τη φόρθνετ για να με ρωτήσουν αν θέλω να μπω στο πρόγραμμα τους ενώ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ χαχαχα η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτο γινεται σε πολλες εταιρειες για ενα λογο.απειρες εταιρειες περνουν για λογαριασμο της καθε εταιρειας και πουλανε συνδεσεις.και η καθε εταιρεια δεν θα ειναι συνδεδεμενη με τα κεντρικα για να δει αν εισαι πελατης η οχι.μπορει πχ να παιρνουν μια λιστα αλλα αυτη η λιστα μετα απο καποιο καιρο θα ειναι λιγο ακυρη.
starter Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 είδα και εγώ τους τεχνικούς του οτε. για να κάνουν μία δουλειά όταν έρχονται σπίτι σου πρεπει να τους παρακαλέσεις ή να τους γλείψεις ή να τους κεράσεις καφέ και φαγητό. δεν ξερω, ο οτε παλια μου ειχε δωσει την εντυπωση της δημοσιας υπηρεσίας που δεν κανει τπτ και τώρα ειδικά που έχει γίνει Γερμανικός,σιγα μην του πληρώσω. ακριβώς έτσι είναι, μου έχουν σπάσει και εμένα τα νεύρα πολλές φορές ειδικά όταν βιάζονται να φύγουν. αλλά αυτο που λεει ο poulinos, να αδειάσει λίγο το κάρβουνο να δουμε πως θα παει
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ακριβώς έτσι είναι, μου έχουν σπάσει και εμένα τα νεύρα πολλές φορές ειδικά όταν βιάζονται να φύγουν. αλλά αυτο που λεει ο poulinos, να αδειάσει λίγο το κάρβουνο να δουμε πως θα παει ελπιζω να παει καλυτερα.απο την αλλη δεν μιλαω για μερικα ατομα που νομιζουν οτι ειναι θεοι και στο παιζουν και με στυλακι οτι και καλα αμα σου αρεσει δεν φτανει που εχεις και τηλεφωνο.επειδη ειναι ο χαλκος του οτε θα κατσουμε να μας πηδη... κιολας. και το αναλογο βιντεο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.