mchls Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια μιας και καραβγηκαμε εκτος θεματος σταματαω εδω, εκτος αν ενδιαφερεται ο alexaspi για τα περι fan guard και σκονης...Θανο και PCharon εχετε pm...
PCharon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Σκεφτομαι πως αν βαλω, θα αυξησουν τον θορυβο και θα μειωσουν τις επιδοσεις, που θα εχω γλυτωσει απο το κοψιμο της λαμαρινας... Θόρυβο δε προσθέτουν, δε σφυρίζει ο αέρας όπως στη λαμαρίνα, τις επιδόσεις σίγουρα θα τις μειώσουν έστω και λίγο (ανάλογα πώς είναι το φίλτρο). Δεν είναι καθόλου περίεργο να μειώνεται ο θόρυβος όταν δεν έχεις μπροστά το (τραγικό) τρυπητό του κουτιού. Μπορείς να δοκιμάσεις και δουλεύοντας τον ανεμιστήρα στον αέρα (τον κρατάς στο χέρι οπότε δεν έχει εμπόδια) και μετά τον πλησιάζεις εκεί που πρόκειται να τοποθετηθεί και βλέπεις τί διαφορά έχει, αναλόγως της περίπτωσης που έχεις πέσει. Φυσικά η σοβαρή διαφορά θα είναι σε ένα ανεμιστήρα που πετάει 60/70CFM, όχι σε έναν που δουλέυει στις 1000 στροφές και πετάει τα μισά, εκεί τί να περιμένεις. Σημείωση: φίλτρα εννοείται βάζεις στις εισόδους αέρα, όχι στις εξόδους. Εγώ σκόνη δεν έχω, έχω φίλτρα στις εισόδους αέρα εδώ και χρόοονια και στο παλιό μου PC είχα και σε τούτο που έχω τώρα και λαμποκοπάνε μέσα, ελάχιστη σκόνη μαζεύουν.
alexaspi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 οχι δεν εχω πρόβλημα με αυτα που λέτε απλός δεν βρήκα ακομα απάντηση μπορεί κάποιος να μ προτινει 2-3 fan??? μπλε κατά προτίμηση
Thanos1972 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 CoolerMaster SickleFlow Blue LED Fan - 120mm 8,49 € ( δεν τα εχω δοκιμασει προσωπικα) Xigmatek XLF-F1256 Blueline LED - 120mm 8,90 € (κανουν λιιιιιγο θορυβο οταν ειναι φουλ στροφες). NoiseBlocker BlackSilent XL1 Fan - 120mm 11,00 € (με αυτα να ειναι τα καλυτερα). Revoltec AirGuard Pro RL066 7.31 € (δεν τα εχω δοκιμασει προσωπικα). Xilence COO-XPF120.TBL 5.41 € (εδω μαλλον ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις αλλα ενταξει,ειναι καλη η τιμη τους). Enermax T.B Apolish UCTA12N-BL 11.88 € (εχω διαβασει πολυ καλα λογια για τα συγκεκριμενα).
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω εχω πάρει 3 noiseblocket για το κουτάκι μου, σχεδόν δεν ακούγεται τίποτα , το μονο αρνητικό τους ειναι οτι ειναι λίγο ακριβοι αλλα σε αυτες τισ περιπτώσεις ειναι αυτο που λενε οτι πληρώσεις παίρνεις
RottenLungs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Εγω θα έπερνα ή αυτό: Case Cooler Be Quiet SilentWings USC BL013 12 x 12 cm ή σε 14 cm αυτό: Be Quiet! Silent Wings USC 140mm System Fan Αδελφέ εκτός απο θόρυβο να κοιτάς και την ροή (CFM)... Επίσης πολλοί απατεώνες γράφουν τον θόρυβο στις ελάχιστες στροφές ΚΑΙ απο κάτω την ροή στις μέγιστες στροφές. Πρόσεξέ το αυτό. Υ.Γ. Εγω τις ρυθμίζω τις στροφές των ανεμιστήρων μου αλλιώς δεν θα την πάλευα στην ησυχία. Κάποια στιγμή θα πάρω κι εγω τους Be Quiet για να είμαι ήρεμος και σε full στροφές...
alexaspi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ναι φίλος σωστο το σχόλιο σου αλλα 21 ευρο το ενα μας κανει 60ευρο τα 3 opote noiseblocker ευχαριστώ παιδια για το ενδιαφέρων σας.
RottenLungs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Εγω λέω να τα αλλάζω ένα ένα σταδιακά... Στην αρχή θα πάρω το 140ρη, μετά μόλις βρώ κανα € (όταν κι άν) θα αλλάξω ένα 120ρη, μετά κάποια στιγμή και το τελευταίο και ΤΕΛΟΣ. Ποια noiseblocker θα πάρεις. Κοίτα και στο site τους τα χαρακτηριστικά γιατι κάποια μαγαζιά γράφουν (ή δεν γράφουν καθόλου) άλλα ντ'άλλων. Δεν ξέρω βέβαια για εσένα αλλα εγω τσιτώνω άσχημα απο το μονότονο βουητό. Ειδικά όταν έχω διάβασμα. Οπότε αν θέλω καλό airflow και λίγα db, πρέπει να τα σκάασω.
alexaspi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 αυτα θα παρω. http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Pierre-Cardin-BlackSilent-XL1-Fan---120mm-L-XL1R.htm
mchls Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 αυτα θα παρω. http://www.plaisio.g...20mm-L-XL1R.htm Εσυ θελεις ανεμηστηρια με μπλε led;;; Αυτα δεν φαινονται να εχουν led...
RottenLungs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 NoiseBlocker BlackSilent XL1 Fan - 120mm Airflow: 58 Noise: 21 db πηγή: http://tech-reviews....acksilent-fans/ Καλά φαίνονται για τα λεφτά τους αλλα όντως δεν πρέπει να έχουν led. (Εμένα προσωπικα με εκνευρίζουν τα πολλά led. Ένας ανεμιστήρας να έχει και πολύ)
mchls Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Οποτε ειναι στην κατηγορια ''ετεροφωτα ανεμιστηρια''... Δηλαδη μονο αν εχεις καμια ''λαμπιτσα'' εσωτερικη, στυλ ραβδου, ή led μπλε αλλου ανεμιστηρα, θα φωτιζονται και τα NoiseBlocker BlackSilent XL1 Fan...
alexaspi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 πο λετε???? κρίμα θελω λεντ ρε παίδες ειναι απωθημένο....στην 3η photo φαίνεται να έχουν λεντ.... http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Pierre-Cardin-BlackSilent-XL1-Fan---120mm-L-XL1R.htm
mchls Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Παντως βλεπωντας την τριτη φωτογραφια που λες φιλε, σκεφτηκα μπας και τα εχουν βαλει στο κεντρο... Συνηθως μπαινουν στις 4 γωνιες, καθετα, και για το εφε που δημιουργουν οι τρεχαμενες ελικες...
alexaspi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ίσως το εχουν στο κεντρο αλλα χανεις ολα τα εφε κρίμα και τα ηθελα πολυ αυτα... έχετε να προτείνετε τπτ παρόμοιο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα