Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε και ρώτα τους.

Τώρα για άλλο, είναι πλή η διαδικασία. Κοίτα ανα μάρκα στο skroutz τα αποτελέσματα και βλλέπε τα χαρακτηριστικά όσον είναι στα λεφτά που θέλεις να δώσεις.

Μετα κάνε αναζήτηση στο internet αυτά που σου άρεσαν και δεν κανα review με πραγματικά νούμερα db και airflow.

Τέλος γράψε μας αυτό που αποφάσισες να πάρεις για να σιου πούμε γνωμη...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβως...Η διαδικαδια ειναι τοσο απλη οσο και σπαστικη...

Οσον αφορα τα ανεμιστηρια τουλαχιστον...

Αν και εσυ δεν θα ταλαιπωρηθεις γιατι εχεις καποιες σταθερες στην αναζητηση σου [το μεγεθος τους και το χρωμα των led]...

Δημοσ.

ξέχνα το.

Θα πρεπει να ειμαστε λιγααακι πιο κατατοπιστικοι, και να εξηγουμε το γιατι αποκλειουμε ή προτεινουμε ενα προιον σε καποιον αλλον...

Δημοσ.

απλά από την στιγμή που το ζητούμενο του είναι ένα, δηλ το αν κάνουν θορυβο ή ειναι αθόρυβοι,το θεώρησα αυτονόητο γιατί το αποκλείω, αλλά οκ ας το διευκρινίσω

"ξέχνα το μην τους πάρεις, στις 2000 στροφές είναι αρκετά θορυβώδεις οι συγκεκριμένοι ανεμιστήρες."

:P

Δημοσ.

Να πάρεις fans που θα σου βγάλουν ρυθμιστή περιστροφών στο back panel.Τα έχεις τέρμα χαμηλά σε idle καταστάσεις και φουλ όταν σου χρειάζονται. ;)

Δημοσ.

απλά από την στιγμή που το ζητούμενο του είναι ένα, δηλ το αν κάνουν θορυβο ή ειναι αθόρυβοι,το θεώρησα αυτονόητο γιατί το αποκλείω, αλλά οκ ας το διευκρινίσω

"ξέχνα το μην τους πάρεις, στις 2000 στροφές είναι αρκετά θορυβώδεις οι συγκεκριμένοι ανεμιστήρες."

:P

Ναι αλλα λένε max db =19 db... Ε το 19 δεν το λές θόρυβο, εκτός αν θές να μην μπορείς να καταλαβαίνει οτι λειτουργεί το PC.

Δημοσ.

δεν ξέρω τι λένε, ξέρω τι ακούω :P

κοίτα σοβαρά βγάζει ένα μόνιμο ενοχλητικό "τσιριχτό" βουητό στις 2000

τσέκαρε αν θες το παρακάτω video που αυξομειώνω τις στροφές,όταν πάει στις full μετά από λίγο βγάζει τον παραπάνω θόρυβο

(απλά είναι απο κινητό βαριέμαι να φορτίζω την μπαταρια της ψηφιακής, αλλά ακούγεται τι εννοώ νομίζω)

http://db.tt/On6JY22U

Δημοσ.

24 db τον μέτρησε στo review του πάντως ο απο πάνω (στο βίντεο)

siklefolw-dati.png

btw ο ενοχλητικός ήχος που λέω ειναι αυτός που κάνει στο βίντεο, όταν αρχίζει να ριχνει πάλι τα volts στο σημείο που ειναι 11,4 - 11,3. (2m:54sec)

Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς στο καλό μετράνε τα dBA κάτω από 30 οι διάφοροι reviewers, όταν όσα όργανα έχω δει αναφέρουν πως το πεδίο καλής μέτρησης (+/- 1) είναι από 30/40 και πάνω; Πού πουλάνε ντεσιμπελόμετρα γι αξιόπιστες μετρήσεις σε τόσο χαμηλές εντάσεις;

Επίσης ακόμα κι αν υπάρχει το αξιόπιστο όργανο, υπάρχει διαφορά όταν μετράς σε διαφορετική απόσταση και διαφορά όταν ο ανεμιστήρας είναι στον αέρα ή τοποθετημένος στο κουτί, οπότε ο θόρυβος είναι σημαντικά υψηλότερος λόγω των εμποδίων στη κίνηση του αέρα (ή μπορεί και χαμηλότερος αν φωλιάζει με τρόπο που πνίγει το θόρυβο, αλλά συνήθως το αντίθετο).

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για προτείνετε μου ένα όσο γίνεται πιο αθόρυβο fan 120mm. Το θέλω για το πίσω μερός του κουτιού αλλά εκτός από αθόρυβο θέλω να κάνει και δουλειά γιατί έχω μόνο άλλον ένα 80αρι μπροστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...