jkainmosni Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Πρόσφατα, άλλαξα Modem-Router και πήρα (ή μάλλον μου στείλανε) το Alcatel Lucent CellPipe που δίνει πλέον η HellasOnLine.. Το πρόβλημα τώρα ποιο είναι: Όταν έχω το PC (μέσω Ethernet) και το Netbook (μέσω Wi-Fi) στο δίκτυο, όλα καλά.. Όταν έχω το PC (μέσω Ethernet) και το iPod (μέσω Wi-Fi) στο δίκτυο, πάλι όλα καλά.. Όταν έχω το PC (μέσω Ethernet), το Netbook (μέσω Wi-Fi) και το iPod (μέσω Wi-Fi) στο δίκτυο τότε δεν μπορώ να κάνω πλοήγηση στο Internet, ωστόσο, το Skype λειτουργεί κανονικά και στο Netbook και στο PC.. Ξέρει κανείς μια λύση..??
cassidy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Σε dynamic ip τα έχεις όλα; Βάλε static ips και dns στις ρυθμίσεις δικτύου της κάθε συσκευής, το να λειτουργεί το skype και να μη μπορείς να ανοίξεις ιστοσελίδες ακούγεται σαν dns πρόβλημα (ίσως έχει κάποιο πρόβλημα το dhcp του router). Σαν dns βάλε τους server της HOL.
jkainmosni Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Χμμ.. Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ για το γρήγορο reply..!!
jkainmosni Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Έβαλα λοιπόν Static DNS σε PC και Netbook (τα οποία βρήκα εδώ: /LinkGreece ISP DNS Addresses, MAIL Servers, και τα δύο τους, τρέχουν μια χαρά.. Τώρα στο iPod, στις ρυθμίσεις, κάτω από το "Διεύθυνση IP" έχει 3 tabs: DHCP - BootP - Στατικό. Όλα έχουν τις εξής επιλογές: Διεύθυνση IP, Μάσκα, Δρομολογητής, DNS, Αναζήτηση τομέων και ID πελάτη.. Αν μπορείς να με βοηθήσεις με το ποιο Tab επιλέγω και τι στοιχεία θα του δώσω, θα ναι τέλεια!! *Για Static IP δεν έχω ιδέα τι να βάλω.. :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.