chiderboy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω το sidewinder X6 της Microsoft και δηλώνω υπερευχαριστημένος . Το είχα πάρει από προσφορά του eshop 20-25€ Ειδικά για gaming σου δίνει πολλές ευκολίες ενω και για γενική χρήση είναι πάρα πολύ καλό και ποιοτικό πληκτρολόγιο. Είχα δοκιμάσει 3-4 logitech πριν καταλήξω σε αυτό και από κανένα δεν είχα μείνει ευχαριστημένος Για μέχρι 50€ το συστήνω με 1000, από εκεί και πάνω δεν έχω γνώμη
ektor7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικα η επιλογη του keyboard ειναι ποιο δυσκολυ απ'οτι περιμενα! Μ'αρεσε το Lycosa,αλλα θα ηθελα να αλλαζει το χρωμα στο backlight του keyboard! Το sidewinder x6 που αλλαζει θεση το keypad! Το εξτρα gaming keypad του ss merc stealth! Και το πληκτρολογιο του Tt eSPORTS Challenger Ultimate,που ειναι σαν των λαπτοπ και με βολευει περισσοτερο στο γραψιμο!
ektor7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Τελικα βρηκα το ιδανικο! Optimux Maximus
Doc1355 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ελπιζω να μην είδα καλά την τιμή γιατί είμαι απο το κινητό!!! Σοβαρά τώρα;
ektor7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ελπιζω να μην είδα καλά την τιμή γιατί είμαι απο το κινητό!!! Σοβαρά τώρα; Μια χαρά το είδες,απ'το κινητό σου!
ektor7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Τι γνωμη εχετε για τα μηχανικα keyboard,οπως το Razer BlackWidow Mechanical Gaming Keyboard και το SteelSeries 7G?
remalis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τι γνωμη εχετε για τα μηχανικα keyboard,οπως το Razer BlackWidow Mechanical Gaming Keyboard και το SteelSeries 7G? bump να ρωτήσω κ γω το ίδιο για να μην ανοίγω νεο θρεντ. Τι παραπάνω προσφέρει το mechanical?
aworldinagrainofsand Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 7) Logitech g19 8) Logitech G510 Αν έχεις μεγάλα δάχτυλα πάνε για ένα από τα παραπάνω !
ektor7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Razer Star Wars: The Old Republic Gaming Keyboard http://www.youtube.com/watch?v=Aeex-TkjGMg
BalthazarX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Σιγουρα εντυπωσιακο...Για να ειμαι ειλικρινης τωρα το βλεπω για πρωτη φορα...Ειμαι περιεργος τι τιμη εχει..
ektor7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 $200 και το πιο πιθανό για Ευρώπη στα 200ευροπουλακια!!! Το συγκεκριμένο το περίμενα, όταν είδα το πληκτρολόγιο του razer blade! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω, από Αμέρικα φυσικά(150ευροπουλακια)!
BalthazarX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 .... .... Χμ...Μαλιστα...ωστε ετσι ειναι το πρωτο gaming λαπι τοπι... Οκ παω πασο.. Ελα παιδια ψαχνω για χορηγους..Δεν ειναι πολλα... 2.000 Ευρω μονο
ektor7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 .... .... Χμ...Μαλιστα...ωστε ετσι ειναι το πρωτο gaming λαπι τοπι... Οκ παω πασο.. Ελα παιδια ψαχνω για χορηγους..Δεν ειναι πολλα... 2.000 Ευρω μονο Για το λαπτοπ το ξανασυζητήσαμε,δεν αξίζει ούτε κατά διάνοια τα λεφτα που ζητάνε,γι'αυτα που προσφέρει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα