aworldinagrainofsand Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 .... .... 2.000 Ευρω μονο Θα τα φροντίσω με το φιλόπτωχο ταμείο !
010011101011001100110101 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εγω εχω το Roccat Arvo και το Roccat pyra wired και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος!Ειδικα επειδη δεν πιανουν καθολου χωρο σε σχεση με αλλα gaming περιφεριακα...
ektor7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Εγώ στην αρχή σκεφτόμουνα πιο πολύ το anansi που επικοινωνεί κ με το naga, αλλά θέλω να δω τι θα μας πει και το καινούριο star wars keyboard, γιατί φαίνεται πολύ εντυπωσιακό και με μια πολύ υποσχόμενη touchscreen οθονούλα!
PETERANOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ξεκίνησα να πάρω το Microsoft Sidewinder X4 φαίνεται καλό και σε λογική τιμή (αν και ήθελα πλήκτρα με μπλε φωτισμό),στην πορεία είδα τα Razer Lycosa Mirror και Razer Black Widow, αξίζει να δώσω το πενηντάρικο για ένα από τα razer, τι παραπάνω θα μου προσφέρουν?
pavlos0160 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως με sidewinder x4 και logitech g500 ειμαι υπερευχαριστημενος
jason_rethymno Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εμα δώσεις παραπάνω απο 30 € για πληκτρολογιο ποντίκι έ σόρρυ http://www.public.gr/prod/computers-and-software/input-output-devices/desktop-keyboardsmouse/desktop-keyboardsmouse-wireless/microsoft-wireless-desktop-800-pliktrologio-pontiki/prod860622pp/
PETERANOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ποντίκι έχω μόνο πληκτρολόγιο θέλω, μάλλον για το sidelines πάω, βράκα τρόπο να το κάνω και μπλέ...
ektor7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Εγώ θα περιμένω το razer με την οθονούλα,να δω τι ψαράκια πιάνει! Και βλέπουμε!
timos_som Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-G19-920-000970.htm
ektor7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-G19-920-000970.htm Πολύ φτωχή σε σύγκριση με αυτό της razer! www.razerzone.com/swtor/keyboard
sotiris123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Πολύ φτωχή σε σύγκριση με αυτό της razer! www.razerzone.com/swtor/keyboard αμα εβγενε σε dota version θα ηταν ακομα καλητερα...
TirkaS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Bump!! Εκτός του πάνω σε τι σε βολεύει να πληκτρολογογείς, παίζει ρόλο και η gaming χρήση που χρειάζεσαι το keyboard. Ήμουν κάτοχος sidewinter x6 γιατί είχε χαμηλά πλήκτρα και τα Μ1-Μ5 ήταν κοντά στον κορμό, εύκολα προσβάσιμα χωρίς να μετακινήσω σχεδόν καθόλου τον καρπό. Ακόμη η αφαίρεση του numpad σου προσφέρει οικονομία χώρου και εργονομία. Όμως το πληκτρολόγιο είναι λίγο φτωχό σε λειτουργίες macro/keystrokes (δεν κατηγορώ μιας και είναι πάνφθηνο για τον ανταγωνισμό). Πλέον έχω το roccat isku το οποίο απλά κάνει τα πάντα σε μακροεντολές-shortcuts-profiles κτλ, και έχει και το easyshift το οποίο με βολεύει απίστευτα. Επίσης, πλέον χρησιμοποιώ και τα κουμπιά κάτω από το space για ποικίλες λειτουργίες. Αξίζει Η γνώμη μου είναι ότι αν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις κάτι από αυτά που ανέφερα, μην κάνεις τον κόπο να αγοράσεις gaming πληκτρολόγιο, είναι μόνο για μόστρα και τζάμπα τα φράγκα. Αλλίως προτείνω roccat isku, razer anansi, ή κάποιο logitech (g15, g19, g510 κάνουν παπάδες).
Neal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Bump!! Εκτός του πάνω σε τι σε βολεύει να πληκτρολογογείς, παίζει ρόλο και η gaming χρήση που χρειάζεσαι το keyboard. Ήμουν κάτοχος sidewinter x6 γιατί είχε χαμηλά πλήκτρα και τα Μ1-Μ5 ήταν κοντά στον κορμό, εύκολα προσβάσιμα χωρίς να μετακινήσω σχεδόν καθόλου τον καρπό. Ακόμη η αφαίρεση του numpad σου προσφέρει οικονομία χώρου και εργονομία. Όμως το πληκτρολόγιο είναι λίγο φτωχό σε λειτουργίες macro/keystrokes (δεν κατηγορώ μιας και είναι πάνφθηνο για τον ανταγωνισμό). Πλέον έχω το roccat isku το οποίο απλά κάνει τα πάντα σε μακροεντολές-shortcuts-profiles κτλ, και έχει και το easyshift το οποίο με βολεύει απίστευτα. Επίσης, πλέον χρησιμοποιώ και τα κουμπιά κάτω από το space για ποικίλες λειτουργίες. Αξίζει Η γνώμη μου είναι ότι αν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις κάτι από αυτά που ανέφερα, μην κάνεις τον κόπο να αγοράσεις gaming πληκτρολόγιο, είναι μόνο για μόστρα και τζάμπα τα φράγκα. Αλλίως προτείνω roccat isku, razer anansi, ή κάποιο logitech (g15, g19, g510 κάνουν παπάδες). Ε πες έτσι ρε τ1ρκ@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα