Προς το περιεχόμενο

Gaming keyboard!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ στην αρχή σκεφτόμουνα πιο πολύ το anansi που επικοινωνεί κ με το naga, αλλά θέλω να δω τι θα μας πει και το καινούριο star wars keyboard, γιατί φαίνεται πολύ εντυπωσιακό και με μια πολύ υποσχόμενη touchscreen οθονούλα!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκίνησα να πάρω το Microsoft Sidewinder X4 φαίνεται καλό και σε λογική τιμή (αν και ήθελα πλήκτρα με μπλε φωτισμό),στην πορεία είδα τα Razer Lycosa Mirror και Razer Black Widow, αξίζει να δώσω το πενηντάρικο για ένα από τα razer, τι παραπάνω θα μου προσφέρουν?

Δημοσ.

Ποντίκι έχω μόνο πληκτρολόγιο θέλω, μάλλον για το sidelines πάω, βράκα τρόπο να το κάνω και μπλέ...

Δημοσ.

Πολύ φτωχή σε σύγκριση με αυτό της razer!

www.razerzone.com/swtor/keyboard

αμα εβγενε σε dota version θα ηταν ακομα καλητερα...:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Bump!!

Εκτός του πάνω σε τι σε βολεύει να πληκτρολογογείς, παίζει ρόλο και η gaming χρήση που χρειάζεσαι το keyboard.

Ήμουν κάτοχος sidewinter x6 γιατί είχε χαμηλά πλήκτρα και τα Μ1-Μ5 ήταν κοντά στον κορμό, εύκολα προσβάσιμα χωρίς να μετακινήσω σχεδόν καθόλου τον καρπό. Ακόμη η αφαίρεση του numpad σου προσφέρει οικονομία χώρου και εργονομία. Όμως το πληκτρολόγιο είναι λίγο φτωχό σε λειτουργίες macro/keystrokes (δεν κατηγορώ μιας και είναι πάνφθηνο για τον ανταγωνισμό).

Πλέον έχω το roccat isku το οποίο απλά κάνει τα πάντα σε μακροεντολές-shortcuts-profiles κτλ, και έχει και το easyshift το οποίο με βολεύει απίστευτα. Επίσης, πλέον χρησιμοποιώ και τα κουμπιά κάτω από το space για ποικίλες λειτουργίες. Αξίζει

Η γνώμη μου είναι ότι αν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις κάτι από αυτά που ανέφερα, μην κάνεις τον κόπο να αγοράσεις gaming πληκτρολόγιο, είναι μόνο για μόστρα και τζάμπα τα φράγκα. Αλλίως προτείνω roccat isku, razer anansi, ή κάποιο logitech (g15, g19, g510 κάνουν παπάδες).

Δημοσ.

Bump!!

Εκτός του πάνω σε τι σε βολεύει να πληκτρολογογείς, παίζει ρόλο και η gaming χρήση που χρειάζεσαι το keyboard.

Ήμουν κάτοχος sidewinter x6 γιατί είχε χαμηλά πλήκτρα και τα Μ1-Μ5 ήταν κοντά στον κορμό, εύκολα προσβάσιμα χωρίς να μετακινήσω σχεδόν καθόλου τον καρπό. Ακόμη η αφαίρεση του numpad σου προσφέρει οικονομία χώρου και εργονομία. Όμως το πληκτρολόγιο είναι λίγο φτωχό σε λειτουργίες macro/keystrokes (δεν κατηγορώ μιας και είναι πάνφθηνο για τον ανταγωνισμό).

Πλέον έχω το roccat isku το οποίο απλά κάνει τα πάντα σε μακροεντολές-shortcuts-profiles κτλ, και έχει και το easyshift το οποίο με βολεύει απίστευτα. Επίσης, πλέον χρησιμοποιώ και τα κουμπιά κάτω από το space για ποικίλες λειτουργίες. Αξίζει

Η γνώμη μου είναι ότι αν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις κάτι από αυτά που ανέφερα, μην κάνεις τον κόπο να αγοράσεις gaming πληκτρολόγιο, είναι μόνο για μόστρα και τζάμπα τα φράγκα. Αλλίως προτείνω roccat isku, razer anansi, ή κάποιο logitech (g15, g19, g510 κάνουν παπάδες).

Ε πες έτσι ρε τ1ρκ@

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...