pavlinara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Rodrigo Braga. χρησιμοποιει κουφαρια ζωων για τα εκθεματα του... και καλα τα βρισκει πεθαμενα δεν τα σκοτωνει αυτος. δειτε τα εργα του http://www.rodrigobraga.com.br/
nickarmy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 και εγω περνω ενα κομμάτι κρέας το βάζω σε λευκό φόντο και το λέω τέχνη
nickarmy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 και εγω περνω ενα κομμάτι κρέας το βάζω σε λευκό φόντο και το λέω τέχνη
pappous_soulis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 και εγω περνω ενα κομμάτι κρέας το βάζω σε λευκό φόντο και το λέω τέχνη Εγώ το λέω ψυγείο.
pavlinara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 που εδεσε ενα ζωντανο καναρινι με ενα νεκρο και το καημενο προσπαθουσε να πεταξει και δε μπορουσε? ο θαμμενος γαιδαρος? για να μην πω για τον γδαρμενο σκυλο.πως τα επιτρεπουν αυτα?
Narayan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Διακρίνω μία έλλειψη κουλτούρας ή κάνω λάθος; Δεν πειράζει, είμαι σίγουρος πως ακόμα και ο καλλιτέχνης δεν περίμενε να καταλάβουν όλοι το μύνημα που ήθελε να περάσει.
slygeo87 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Διακρίνω μία έλλειψη κουλτούρας ή κάνω λάθος; Δεν πειράζει, είμαι σίγουρος πως ακόμα και ο καλλιτέχνης δεν περίμενε να καταλάβουν όλοι το μύνημα που ήθελε να περάσει. Ίσα ρε κουλτουριάρη.
Ntinaras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Διακρίνω μία έλλειψη κουλτούρας ή κάνω λάθος; Δεν πειράζει, είμαι σίγουρος πως ακόμα και ο καλλιτέχνης δεν περίμενε να καταλάβουν όλοι το μύνημα που ήθελε να περάσει. αυτος και ο κουροσαβα!
washcloud Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 30 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 30 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος που εδεσε ενα ζωντανο καναρινι με ενα νεκρο και το καημενο προσπαθουσε να πεταξει και δε μπορουσε? ο θαμμενος γαιδαρος? για να μην πω για τον γδαρμενο σκυλο.πως τα επιτρεπουν αυτα? Εδώ επετράπη (και μονιμοποιέιται) το τέλος ακίνητης περιουσίας, η έκτακτη εισφορά "υπέρ ανέργων", το 500άρικο στους νέους, το αφορολόγητο στα 5 χιλιάρικα, τί λες τώρα.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ ξέρω τον Μπάμπη. Μέγας καλλιτέχνης. Εσυ ξέρεις από τεχνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.