Προς το περιεχόμενο

ανώμαλος καλλιτέχνης

pavlinara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

που εδεσε ενα ζωντανο καναρινι με ενα νεκρο και το καημενο προσπαθουσε να πεταξει και δε μπορουσε? ο θαμμενος γαιδαρος? για να μην πω για τον γδαρμενο σκυλο.πως τα επιτρεπουν αυτα?

Δημοσ.

Διακρίνω μία έλλειψη κουλτούρας ή κάνω λάθος; Δεν πειράζει, είμαι σίγουρος πως ακόμα και ο καλλιτέχνης δεν περίμενε να καταλάβουν όλοι το μύνημα που ήθελε να περάσει.

Δημοσ.

Διακρίνω μία έλλειψη κουλτούρας ή κάνω λάθος; Δεν πειράζει, είμαι σίγουρος πως ακόμα και ο καλλιτέχνης δεν περίμενε να καταλάβουν όλοι το μύνημα που ήθελε να περάσει.

Ίσα ρε κουλτουριάρη.

Δημοσ.

αυτος και ο κουροσαβα!

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 30 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 30 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

που εδεσε ενα ζωντανο καναρινι με ενα νεκρο και το καημενο προσπαθουσε να πεταξει και δε μπορουσε? ο θαμμενος γαιδαρος? για να μην πω για τον γδαρμενο σκυλο.πως τα επιτρεπουν αυτα?

Εδώ επετράπη (και μονιμοποιέιται) το τέλος ακίνητης περιουσίας, η έκτακτη εισφορά "υπέρ ανέργων", το 500άρικο στους νέους, το αφορολόγητο στα 5 χιλιάρικα, τί λες τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...