slygeo87 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τα βαλσαμωμένα ζώα είναι τέχνη; Πολλή αξία δίνετε σε άψυχα αντικείμενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τα βαλσαμωμένα ζώα είναι τέχνη; Πολλή αξία δίνετε σε άψυχα αντικείμενα. Αυτό ακριβώς κάνει η τέχνη. Δίνει αξία σε πράγματα που δεν έχουν.
Aplostra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τα βαλσαμωμένα ζώα είναι τέχνη; Πολλή αξία δίνετε σε άψυχα αντικείμενα. ποτέ δε τα συμπάθησα
slygeo87 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Οk, τι είδους αξία δίνεις όμως σε ένα ψόφιο ζώο αν το ταριχεύσεις;
Aplostra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Οk, τι είδους αξία δίνεις όμως σε ένα ψόφιο ζώο αν το ταριχεύσεις; καμιά,στον εαυτο σου προσπαθείς να δώσεις,πράγμα ομως που σε κάνει χειρότερον κι απο ζώο.
Dark_son20 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 εγώ που έχω τάξει στον πατέρα μου ότι θα τον ταριχεύσω και θα τον έχω στο σαλόνι να τρομάζει τον κόσμο πιάνει για τέχνη?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Όπως έχει ήδη αναφερθεί, υπάρχει και κακή τέχνη, οπότε ο τίτλος "τέχνη" για κάτι που έκανε κάποιος, δεν είναι τιμητικός από μόνος του. Οπότε chill.
Ntinaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 εγώ που έχω τάξει στον πατέρα μου ότι θα τον ταριχεύσω και θα τον έχω στο σαλόνι να τρομάζει τον κόσμο πιάνει για τέχνη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.