Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με sony ericsson spiro

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια..λοιπον..το ενα προβλημα ειναι το εξης..θελω να περασω flash θεματα μενου πως τα λενε στο κινητο..αλλα δεν λειτουργουνε..πως γινεται να τα κανω να λειτουργουνε? και δευτερον...το κινητο παιρνει micro sd..εβαλα 3 micro sd που ειχανε πραγματα μεσα..αλλα ουτε εικονες εβλεπα..ουτε τιποτα..μονο τις εικονες του κινητου..κ οταν πηγα επιλογες..πατησα κατασταση μνημης και ελεγε memory card 750mb ελευθερα..τι γινεται?

Δημοσ.

για να λειτουργησουν τα flash θεματα πρεπει να "μπεις"στο λειτουργικο μεσα και να του περασεις αρχεια οπως επισης και να τροποποιησεις οποιο θεμα θες ωστε να "διαβαζει"το flash αρχειο που ειναι μεσα στην συσκευη

στο Κ850 μου χρησιμοποιουσα μια εφαρμογη A2uploader,δεν ξερω ομως για ποια κινητα κανει

τουλαχιστον για εκεινες τις συσκευες τις εποχης(Κ850,W910,W950 κλπ την δουλεια την κανανε)

υποψιν οτι το συγκεκριμενο εγχειρημα θελει λιγο διαβασματι και αρκετη προσοχη.

Με απλα λογια ενα flash θεμα που βλεπεις σε αλλα κινητα προεγκατεστημενο(πχ κινουμενα εικονιδια στο μενου μεσα κλπ)δεν μπορεις απλα να τα μεταφερεις μεσω bluetooth και να παιζουν

στο Κ850 μου με τον ιδιο τροπο ειχα επεξεργαστει μεχρι και τους φωτισμους του κινητου και το εκανα οταν με επαιρναν τηλεφωνο να αναβοσβηνει γρηγορα το δαχτυλιδι που ειχε γυρω απο την καμερα οπως επισης και 2 συνεχομενα αναμματα οταν μου ερχοταν μηνυμα.

Αλλαγη στην κλασσικη γραμματοσειρα των εριξον εννοειται οτι εγινε οπως επισης αλλαγη στο boot screen και power οff screens

οσον αφορα τις καρτες μνημης τα εριξον διαβαζουν αρχεια μονο απο καταλογους γ αυτο αν βαλεις την μια οποιαδηποτε καρτα στο τηλεφωνο και περασεις αρχεια στην καρτα μνημης δημιουργει φακελους(photos,music Κλπ)

χυμα φακελους δεν μπορει να διαβασει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...