xakerdo7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 http://www.megaupload.com/?d=90ICBIKJ Το αρχείο είναι κατεστραμμένο ούτως ή αλλιώς,σε ευχαριστώ πάντως για αυτό που έκανες,και πάλι συγγνώμη,τελικά μπορεί να είμαι πιο άσχετος από εσένα.
nikomas50 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ποιος μίλησε για φωτογραφίες,εργασία είναι,αυτό που ανέβασε η sakkisaa δεν είναι το δικό μου αρχείο. Δεν ειναι το δικο μου αυτο,ουτε και ανοιγει Ε τοιαύτη περιπτώσει γιατί δεν ανεβάζεις το προβληματικό αρχείο εσύ, να δούμε τί παίζει;
JohnXarxas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αυτό δεν είναι το αρχείο σου ? Στην αρχή ανέβασες άλλο αρχείο , αυτό που άνοιξα με power point σόρρυ και απο εμένα ερώτηση: όταν λες στην αρχή ανέβασε άλλο αρχείο, που? δεν το είδα
xakerdo7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 σόρρυ και απο εμένα ερώτηση: όταν λες στην αρχή ανέβασε άλλο αρχείο, που? δεν το είδα Δεν ξερω που το βρηκε το αρχειο...αλλα ακομα και τωρα που προσπαθω να το ανοιξω δεν μπορω...δεν ξερω πως το κανε αλλα μπραβο του.
flik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Καταρχάς φίλε μου μια φορά δεν ανέβασες αρχείο; Στο megaupload; Τώρα το ξανακατέβασα. Αλλά μια φορά ανέβασες, όχι 2. Πλέον δεν καταλαβαίνω πως γίνεται τη μια φορά να ήταν pp και μετά doc. Έστω λοιπόν, σε Office 2010 δεν ανοίγει πάντως, ότι κατάληξη και να βάλω. Το αρχείο που έβαλε ο sakisaa μου ανοίγει, αλλά είναι μισοκατεστραμμένο.
sakkisaa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Αυτά που φαίνονται κινέζικα προς το τέλος του εγγράφου λογικά είναι εικόνες, διαγράμματα κλπ και δεν είναι δυνατόν να επανακτηθούν ως κείμενο. Το κύριο έγγραφο ανακτήθηκε και μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.