Inler Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ιδιο προβλημα ειχα και εγω και ειχε καει η μητρικη...Μην σε παρω στο λαιμο μου ομως...
Chris_85 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Επειδη o τιτλος "μαυρη οθονη" συμπιπτει και με τι δικη μου περιπτωση, και για να μην ανοιγω νεο νημα.. Εχω το λαπτοπ acer 5920g με την 8600gt. Η οθονη δεν αναβει σε κανενα σταδιο, ο η/υ ομως μπουταρει κανονικα και ακουγεται μεχρι και ο χαρακτηριστικος ηχος οταν μπαινει στα windows. Μπορει να ειναι προβλημα φωτεινοτητας της οθονης? Μπορω να τη συνδεσω με καποια εξωτερικη οθονη? (το συνδεσα μεσω vga με μια οθονη η/υ που εχω, αλλα παρεμεινε μαυρη..)
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Επειδη o τιτλος "μαυρη οθονη" συμπιπτει και με τι δικη μου περιπτωση, και για να μην ανοιγω νεο νημα.. Εχω το λαπτοπ acer 5920g με την 8600gt. Η οθονη δεν αναβει σε κανενα σταδιο, ο η/υ ομως μπουταρει κανονικα και ακουγεται μεχρι και ο χαρακτηριστικος ηχος οταν μπαινει στα windows. Μπορει να ειναι προβλημα φωτεινοτητας της οθονης? Μπορω να τη συνδεσω με καποια εξωτερικη οθονη? (το συνδεσα μεσω vga με μια οθονη η/υ που εχω, αλλα παρεμεινε μαυρη..) πιθανοτατα να ειναι το inverter της οθονης,η το backlight Η και η ηδια η οθονη. ο οπισθιος φωτισμος της οθονης αναβει και δε δειχνει τιποτα η οθονη η δεν αναβει τιποτα? αν δεν αναβει το φως ,παρε ενα φακο και φωτισε την οθονη να δεις αν φαινεται τιποτα.
mchls Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 τον σκληρο ουτε καν σκεφτηκα να τον "ακουσω" Και βλαβη να ειχε παλι θα εγνεφε εκτος αν δεν επερνε καν τροφοδοσια... Απο θεμα θορυβου ομως πιο πολυ κανει απο το fan του τροφοδοτικου..
Komorias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 παιδια ναστε καλα που ασχοληθηκατε. εβαλα την καρτα σε αλλη pci θυρα,εκανα κ ενα cmos κ τωρα ολα κομπλε.thanks κ παλι
mchls Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Οντως...Κανεις μας δεν σκεφτηκε το απλουστερο...Μια δοκιμη στις θυρες pci... Παραξενο ομως να τα ''επαιξε'' η θυρα...Εκτος αν ευθυνεται το ''καθαρισμα'' του CMOS, που δεν πιστευω... Τελος Παντων αφου φτιαχτηκε...
Komorias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 οντως επρεπε να τα κανω ενα ενα για να δουμε τι εφταιγε...
Komorias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ρε γμτ με πηρε τηλ η φιλη κ λεει παλι τα ιδια. υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα η καρτα κ να κανει ζημια στην pci?
mchls Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ρε γμτ με πηρε τηλ η φιλη κ λεει παλι τα ιδια. υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα η καρτα κ να κανει ζημια στην pci? Αυτο δεν το εξω ξαναακουσει, αλλα τιποτα δεν αποκλειεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.