Προς το περιεχόμενο

Δουλεια και προυπηρεσια

blackr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι γνωστές οι απόψεις του ZAKKWYLDE από άλλο θρετ

Αν σου ζητήσουν κώλο τον δίνεις. Γιατί? Γιατί απλά στο ζήτησαν.

Αν διαμαρτυρηθείς είσαι υπέρ της βίας και κακός δε πας να αγοράσεις το ipad3.

Όποτε τον διαβάζω θυμάμαι το ανέκδοτο με τον Δουρή.

Εγώ θα σου πρότεινα - αν μπορείς να επιβιώσεις - να εργαστεις κάπου εθελοντικά για να αποκτήσεις προϋπηρεσία. Ναι είναι στυγνή εργασιακή εκμετάλλευση αλλά στη προκειμένη φάση δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά. Αλλιώς μετανάστευση.

REPOST+Clip+from+How+to+cover+up+a+murder+by_36aa51_2609658.gif

Δημοσ.

Είναι γνωστές οι απόψεις του ZAKKWYLDE από άλλο θρετ

Αν σου ζητήσουν κώλο τον δίνεις. Γιατί? Γιατί απλά στο ζήτησαν.

Αν διαμαρτυρηθείς είσαι υπέρ της βίας και κακός δε πας να αγοράσεις το ipad3.

Όποτε τον διαβάζω θυμάμαι το ανέκδοτο με τον Δουρή.

REPOST+Clip+from+How+to+cover+up+a+murder+by_36aa51_2609658.gif

Και όλα αυτά τα ισχυρίζεται κάποιος που πιστεύει ότι αν ο εργοδότης σου ζητήσει να κάνεις τη καθαρίστρια, ενώ δεν είναι στο job description, εσύ πρέπει να το κάνεις. Το ανέκδοτο είσαι εσύ μάλλον...

Δημοσ.

Για εμένα όταν κάποιος δουλεύει πωλητής σε ένα κατάστημα. ΝΑΙ θα σφουγγαρίσει, ΝΑΙ θα κάνει και καφέ στο boss.

Εσύ μας λες να κάνει όλα αυτά και μάλιστα τσάμπα.

Δημοσ.

Για εμένα όταν κάποιος δουλεύει πωλητής σε ένα κατάστημα. ΝΑΙ θα σφουγγαρίσει, ΝΑΙ θα κάνει και καφέ στο boss.

Εσύ μας λες να κάνει όλα αυτά και μάλιστα τσάμπα.

Όχι εγώ είπα να κάνει κάτι το οποίο θα του δώσει πρακτικές γνώσεις - άρα χρήσιμη προϋπηρεσία. Που σημαίνει ότι δεν θα εργαστεί πωλητής, σερβιτόρος, σουβλατζής, βενζινάς, καθαριστής κτλ.

Δημοσ.

Όχι εγώ είπα να κάνει κάτι το οποίο θα του δώσει πρακτικές γνώσεις - άρα χρήσιμη προϋπηρεσία. Που σημαίνει ότι δεν θα εργαστεί πωλητής, σερβιτόρος, σουβλατζής, βενζινάς, καθαριστής κτλ.

Τι ποιο πρακτικο απο τα επαγγελματα που ανεφερες?

Δημοσ.

Δοκιμασα να φτιαξω καποια site για να εχω καποια δειγματα της δουλειας

μου αλλα δεν ενδειαφερεται κανεις. Ουτε για το hosting δεν πληρωνουν.

Τι προτεινετε?

ναι έχει πολύ πλάκα, ακόμα και στον μπακάλι να πας για να του φτιάξεις ένα σίτε θα σου ζητήσει προυπηρεσία...

είμαστε μαλάκες φίλε...

λύση? βρες γνωστό και πάνε δούλεψε σε αυτόν η να σε χώσει κάπου αυτός σαν ημιαπασχόληση για κανα 2-3 χρόνια απλά και μόνο για την προυπηρεσία σου...

Δημοσ.

καλυτερα εξωτερικο.

ειμαι σιγουρος οτι κινα,κορεα,αλβανια,σκοπια,τζιμπουτι,παπουα εχουν καλυτερες συνθηκες εργασιας.

κινα-κορεα ο web developer βρίσκει μια χαρά δουλειά, αλλα έχω την εντύπωση ότι οι μισθοί εκεί φτάνουν για να έχεις ένα πιάτο ρίζι...

αλβανία πάλι δεν υπάρχει αυτό το χάλι όπως ελλάδα, δεν σου ζητάνε να έχεις 100 μεταπτυχιακά, 10 χρονια προυπηρεσίας και να ξέρεις όλες τις γλώσσες και με το παραπάνω, απλά εκεί θα παίρνεις λίγα λεφτά και δεν έχει μεγάλη ζήτηση, είναι πολύ πίσω στην τεχνολογία, το καλό είναι ότι στην πληροφορική δεν υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, εδώ δεν έχουν να φάνε θα σπουδάσουν κιολας?

Δημοσ.

παιδιά χωρίς προυπηρεσία παίζει να βρω δουλεία στο εξωτερικό?

(κυρίως για κύπρο ή κεντρική ευρώπη αλλα και οπουδήποτε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...