mikele13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Παιδια καλημερα.Θελω την βοηθεια σας στο εξης προβλημα. Εδω και 1 μηνα περιπου εχω θεμα με το ασυρματο mouse,προσπαθω να μετακινησω ενα παραθυρο ας πουμε και δεν το πιανει θελει 10 προσπαθειες και να πιασει 1 ας πουμε,η θελω να "μπλεδισω"μια διευθυνση web η μια λεξη και εκει με τις πολλες προσπαθειες θα τα καταφερω.... Αλλα περιεργα ειναι οτι καμμια φορα οταν το βελακι του mouse το εχω ακινητο,ξαφνικα το βλεπω αλλου,γενικα κανει πολλα περιεργα πραγματα.(κλεινω ενα παραθυρο και μου μικραινει και το αρχικο παραθυρο του Google πχ.) Ειπα μηπως εχει το λαπτοπ κανα ιο,το σκαναρα με Microsoft Security Essentials και Malwarebytes Antimalware που εχω και μου εδειξε οτι ειμαι καθαρος. Καποιος φιλος μου ειπε μηπως οι drivers για το mouse και του touchpad(και με το touchpad το κανει)θελουν updates. Ειδα οτι ειναι ενημερωμενοι,τι να πω ρε παιδια.... Εχει τυχει σε καναν αλλον να μου πει τι φταιει??? Ας βοηθησει καποιος... Ευχαριστω Μιχαλης
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μπες αν μπορείς και safe mode και δες αν στο κάνει και εκεί, επίσης άλλαξε του usb θύρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.