Προς το περιεχόμενο

ΤΙ φαγατε σημερα ?

Mirkas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ μπανάνα βρε αδερφέ... :P

Ασε ,μου αρεσει τρελλα σαν γυναικα,λεει και για μπανανες και ειναι ενα γλυκο βασανο να την βλεπω.:devil:

Παντως εχει φανταστικο δερμα και σωμα και δινει μυνηματα ζωης και σωστης διατροφης,πολυ γλυκια κοπελιτσα.

Κοιτα πως ηταν οταν ετρωγε κρεατα με παχαιντικες ορμονες και εκκρισεις ζωων και πως ειναι τωρα.Ειδικα το δερμα της,ειναι καταπληκτικο.

Δημοσ.

To ίδιο και αυτή εδώ,κοίτα βυζάρες

Ναι σαν μεγαλα ακτινιδια ειναι.:-D Εγω παντως προτιμω την ξανθια,δεν ξερω γιατι.

Δημοσ.

Το μεσημερι ενα κομματι νουα με σαλτσα πορτοκαλι και μακαρονια. Το βραδυ 5 φετες με νουτελα κι ενα ποτηρι γαλα με μελι. Διαιτα :P

android.png

Δημοσ.

Ετσι που τα διαβασα ολα μαζι, πολυ κρεας και πιτογυρα ρε παιδι μου!

(non vegan)

Τσιπουρα με πρασινη σαλατα :P

Δημοσ.

για την διαιτα μετα :P

Όχι για επιδόρπιο. Εναλλακτικά καμιά σοκοκαλατίνα ή και τα δύο μαζί. :mrgreen:

Δημοσ.

Επειδή κάνω αυστηρήν νηστείαν έφαγα κάβουραν νερόβραστον και χαβιάριν μαζί με σαλάτα και λάδιν από ινδοκάρυδον.Την νύκταν μέλιν και μύδια και μίαν καρύδαν από τις ινδίες μάλλον από ινδονησία.Για πρόγευμαν έφαγα μάγκο,αβοκάντο,γκότζι μπέρις,γάλα από αμύγδαλον,τοφού καθώς και μίαν φέταν ψωμίν ολικής αλέσεως από την Βαυαρίαν.Επίσης στον καφέ τώρα βάζω γάλαν από σόγιαν.

Δημοσ.

Ελα ανδρεα, το γαμησες και ψοφησε. Αρχησες με σωστο subtle trolling και τωρα κανει μπαμ χωρις καν να ανοιξεις την σελιδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...