Firith Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το πακετο με τα μακαρονια λαζανια ελεγε απ εξω παντως... αμα πας να το συνδεσεις με συνταγη μη προσπαθεις ειναι δικιας μου εμπνευσης(μεγαλη το ξερω).
thomasG4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο. Κλασσικο αλλα δεν παυει να ειναι ωραιο
flik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί όλοι τις ταλιατέλες τις λένε λαζάνια..Μα έχουν και πιο ωραίο ταλιατέλες. Απο όσο ξέρω επίσης υπάρχει και lasagnettes. Έφαγα ρολό κοτόπουλο, δεν τρελάθηκα, έχω φάει και πολύ καλύτερα.
athlios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Εμενα παντως τα λαζανια μου θυμιζουν τα τσογλανια.
Firith Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ειναι σαν αυτα που εβαλε ο αθλιος? Ουτε καν, σαν μακαρονια απλα ειναι τα συκγεκριμενα, με τη διαφορα οτι ειναι λιγο πιο φαρδουλα(edit-οχι οσο οι ταλιατελες ). Το βρηκα...
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Τι είναι το χόντρο; Ο χόντρος. Το πλιγούρι (ψιλο σπασμένο σιτάρι) στην Κρήτη. Σήμερα έφαγα 3 μάγκα. Χαλαρά ο βασιλιάς των φρούτων το μάγκο.
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Γιατί όχι το αβοκάντο; αφού ειναι το μάνγκο. πρέπει πρώτα να πεθάνει ο βασιλιάς για να βγεί νέος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.