agent_smith Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Είδα στο Hau ένα για εμένα ενδιαφέρον certification 5 μηνών. Με τα Linux δεν είχα ποτέ μεγάλη επαφή και με ενδιαφέρει. Υπάρχει κανένας εδώ που το έχει παρακολουθήσει; Ξέρει κάποιος από κόστος τι λέει; Αξίζει; http://www.hau.gr/?i=business-it-training.en.redhat-academy.42
agent_smith Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Σόρυ για το dig αλλά είδα οτι στο HAU ανοίγει νέο class και θέλω να μου πεί κάποιος αν το έχει παρακολουθήσει.
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Το κοιτούσα κάποτε αλλά δεν πήγα. Για ποιότητα μαθημάτων δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά είχα ακούσει από το ίντερνετ για δίδακτρα πάνω από 800ευρώ πρίν 3-4 χρόνια. Νομίζω αρκετά τσουκτερά.
agent_smith Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Το κοιτούσα κάποτε αλλά δεν πήγα. Για ποιότητα μαθημάτων δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά είχα ακούσει από το ίντερνετ για δίδακτρα πάνω από 800ευρώ πρίν 3-4 χρόνια. Νομίζω αρκετά τσουκτερά. Για την ακρίβεια 2100 αν θυμάμαι καλά και 500 προκαταβολή θέλουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα