Giorgos09 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Εχω το συγκεκριμενο mouse 3 μηνες. Ανα τυχαια χρονικα διαστηματα χανει συνδεση με τον υπολογιστη και σβηνει. Μπορει να ξανανοιξει αν το κουνησω μπορει και οχι. Συνηθως αν το επανασυνδεσω φτιαχνει αλλα οχι παντα. Καθε φορα που το συνδεω ακουγεται ενα μακροσυρτο μπιιιιιιπ απο μεσα σε πολυ χαμηλη ενταση ειτε φτιαξει ειτε οχι. Το ιδιο προβλημα εχουν και αρκετα g500 σε ενα internet cafe που ξερω. Το κακο εινα οτι το κανει τυχαια δηλαδη δεν μπορω να το παω ανετα πισω για επισκευη αφου μπορει και να μην παρουσιασει το προβλημα. Σιγουρα θα το παρουσιασει σε 30 με 60 λεπτα αλλα δε μπορω να τους πω να το τεσταρουν τοση ωρα. Εχω το τελευταιο λογισμικο της logitech. Ξερετε τι μπορει να φταιει?
Giorgos09 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 του αλλαξες θυρα usb ; Ναι. Το προβλημα ειναι σιγουρα στο ποντικι.
RottenLungs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Αυτό το ποντίκι έχω κι εγώ. Πάνω απο μήνα σίγουρα και ευτυχώς δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα θέμα. Στην θέση απλα θα πήγαινα να μου το αλλάξουνε. Εγγύηση έχεις.
SPANK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αφου εισαι στην εγγύηση μην το συζητάς καν πήγαινε το πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.