Προς το περιεχόμενο

space bar

geobill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να αλλαξω το space bar οπου δειχνει την ωρα και την μπαταρια και να γινει οπως στα sony ericsson τα αφης???

Δημοσ.

Και μπήκα μόνο και μόνο για τον τίτλο, απο περιέργεια.

Εσύ θες την taskbar των windows (την μπάρα κάτω) ή το system tray (εκεί που βρίσκεται το ρολόι, σήμα δικτύου κτλ) να το κάνεις όπως την Notification bar του android;

Χλωμό γιατί δεν είναι πρακτικό.

Δημοσ.

Η διαφορά τους ποια θα θες να είναι; Έχει τα εικονίδια για information, έχει και στο system tray σου notifications, όπως για θέματα ασφαλείας κτλ.

Διαφέρουν στο ότι το android ως πλατφόρμα κινητών έχει ειδοποιήσεις μηνύματα, mail κτλ. Και στην κίνηση με το δάχτυλο όταν το κατεβάζεις.

Πως όμως να γίνουν ίδια; Δεν μπορώ να το φανταστώ να το χρησιμοποιώ με την μορφή του android. Γιατί δεν χρειάζεται.

Και για ειδοποιήσεις για άλλα πράγματα, όπως για mail, γίνεται με ξεχωριστή εφαρμογή.

Δημοσ.

space-bar.jpg

Για να αλλαξεις το "space bar" πρεπει να πειραξεις αρχεια συστηματος. Δεν μπορεις να το κανεις απο εφαρμογη εκτος και αν εχεις cyanogenmod rom που το αλλαζεις απο την εφαρμογη theme chooser.

Αν εισαι root και θες να ασχοληθεις ξεκινα απο εδω http://uot.dakra.lt/

Δημοσ.

Και ποια ειναι αυτη η εφαρμογη???

Μπερδευτήκαμε λίγο. orlox θέλει ο φίλος να αλλάξει των windows το system tray, και απο όσο ξέρω δεν γίνεται σαν του android. Υπάρχουν προγράμματα που αλλάζουν γενικά το θέμα των windows, αλλά έτσι δεν νομίζω να υπάρχει κάτι να γίνεται.

Αν αυτό που ζηλεύεις απο την notification bar του android είναι το mail notifications, τότε ψάξε για email notifier στο google.

Αν ζηλεύεις τον τρόπο που αναδύεται, είναι επειδή είναι φτιαγμένο για touch κινητά. Δεν έχει νόημα να γίνει έτσι για windows desktop pc.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι θελει ουτε εχω καταλαβει ακομα. Να τρολαρω με την εικονιτσα ηθελα οποτε κοτσαρα και κατι χρησιμο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...