Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτασε η ωρα ψησιματος στο σπιτι και οι ερωτησεις απευθυνονται στους 'ειδικούς' και λατρεις του κρεατος.

1) Για ψήσιμο κρεατος (χοιρινη μπριζολα / σουβλακια) ποια συσκευή ενδείκνυται

2) Μπορείτε να προτείνετε κάποιες οικονομικές, που να μην ξεπερνουν τα 100 ευρώ. Σε αυτη την τιμη μονο ηλεκτρικες μπορω να βρω, οπως εδω π.χ. http://www.buldoza.g...1181/1000001199

3)Παρατηρώ οτι υπαρχουν δυο ειδων πλακες, μια λεια και μια με ραβδωσεις.Ποια ειναι καταλληλη για κρεας?

Οποιαδήποτε αλλη συμβουλη, καλοδεχούμενη.

Τhanks!

Δημοσ.

Να επιλέξεις συσκευή με σχάρα ή με γρίλιες που όμως να έχει κενό από κάτω. Στο ψήσιμο λιώνει λίπος το οποίο και πρέπει να διαφεύγει. Εάν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα η γεύση του κρέατος χαλάει πάρα πολύ.

Εγώ είχα αγοράσει πριν 1,5 χρόνο την AEG TG340. Είναι καλή περίπτωση, κάνει πολύ ωραίο ψήσιμο.

Δημοσ.

Μαστορα, σου ειπανε μερικα πραγματα, και εσυ διαλεξες το αντιθετο?

ποιο αντιθετο βλεπεις? ισα ισα μια επιλογη μου ειναι προτιμηση του Haldol...

Δημοσ.

Με κενο δεν σου ειπε και εκεινος? Γιατι βλεπω οτι εχει μια πλακα στο πλαι (που δεν θες να εχει)

Δημοσ.

Με κενο δεν σου ειπε και εκεινος? Γιατι βλεπω οτι εχει μια πλακα στο πλαι (που δεν θες να εχει)

με κενο ειναι και οι 3...μαλιστα με ταψακι για συλλογη λιπους, και η πλακα στο πλαι η λεια, καλη ειναι για ψησιμο πιτας,λαχανικων...αν καταλαβα καλα τι εννοεις...

τείνω προς τη philips, αν καποιος εχει κατι να επισημανει...

Δημοσ.

Κοιτα προσωπικα, δεν θα αγοραζα κατι με πλακα, αγορασα και εκανα μονο pancakes και αυτο μια φορα το 2μηνο. Αυτο που προτεινε ο kebinb θα επαιρνα.

Δημοσ.

Ας έχει πλάκα, αρκεί να μην έχει μόνο πλάκα. Η πλάκα χρειάζεται για όταν θες να ψήσεις καμιά μελιτζάνα ας πούμε.

Το κρέας το ψήνεις στη σχάρα αριστερά, που φυσικά υπάρχει πρόβλεψη από κάτω με ταψάκι για να φεύγει το λίπος.

:)

Δημοσ.

δεν εχει κενο αυτη! Σαν να πηρες καποιο μαντεμενιο τηγανι δηλαδη

Εχει τρυπες μιας και εχω την ιδια. Απλα εχει την πλακα στο πλαι για πιτες

android.png

Δημοσ.

Εχει τρυπες μιας και εχω την ιδια. Απλα εχει την πλακα στο πλαι για πιτες

android.png

εντυπώσεις φιλε μου? προοριζεται για μπριζολιτσες... Υπαρχει κατι που σε 'χαλαει' με την συγκεκριμενη γκριλιερα?

Δημοσ.

1o ψησιμο... 2 μπριζολες σε 20 λεπτα και καλαμακια χοιρινα σε 25'. Θεωρω οτι ειναι καλοι χρονοι. Επομενο μενου...σνιτσελ χοιρινο, κοτοφιλετο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...