Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντυπώσεις φιλε μου? προοριζεται για μπριζολιτσες... Υπαρχει κατι που σε 'χαλαει' με την συγκεκριμενη γκριλιερα?

Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν χωραει στο πλυντηριο πιατων

Εχω ψησει μπριζολες, κοτοπουλο καλαμακια, λουκανικα , μπιφτεκια,

Δεν ειχα καποιο προβλημα.

Στην πλακα στο πλαι δοκιμασε να βαλεις ψωμακια για hot dog η burger με λιγο σκορδο σε σκονη.

android.png

Δημοσ.

Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν χωραει στο πλυντηριο πιατων

Εχω ψησει μπριζολες, κοτοπουλο καλαμακια, λουκανικα , μπιφτεκια,

Δεν ειχα καποιο προβλημα.

Στην πλακα στο πλαι δοκιμασε να βαλεις ψωμακια για hot dog η burger με λιγο σκορδο σε σκονη.

android.png

ποσο χρόνο κανεις για να ψησεις μια χοιρινη μπριζολα?

Δημοσ.

Πολύ φαΐ ρε παιδιά στο insomnia :-D

Πλάκα πλάκα τα ψητά από έξω πλέον είναι πολυτέλεια μεγάλη γιαυτό και εγώ έχω εξοπλιστεί με ένα BBQ ρεύματος και φτιάχνω τα σουβλάκια/μπιφτέκια/μπριζόλες/φιλέτο κοτόπουλο που κάποτε έπαιρνα από έξω.

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα κάτι που δεν θα κρατούσε τα υγρά στην επιφάνεια....

δεν κρατα υγρα...

οι χρονοι ομως απο οτι διαβαζω ειναι μεγαλοι...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες καλημέρα. Επαναφέρω το θέμα μιας και βλέπω οτι στην αγορά ακόμα και τώρα - 2 χρόνια μετά- οι ίδιες ακριβώς συσκευές παίζουν με τις προτάσεις σας στην αρχη του θέματος. Στο σπίτι για χρόνια χρησιμοποιούσαμε παρόμοια με αυτή --> large__20gf7_20copy.jpg

και όντως τα κρεατικά τα εκανε τέλεια. Αλλά μιας και την θεωρώ λίγο παλιομοδίτικη και θα ήθελα λίγο την αίσθηση του bbq, και μια και το ηλεκτρικό bbq είναι και βολικό για το μπαλκόνι, βλέποντας τις προτάσεις στην πρώτη σελίδα του thread, δεν ξέρω αν πρέπει να στραφώ προς το στυλ της  Philips HD4419 http://www.skroutz.gr/s/63872/Philips-HD4419.html , που ειναι πλάκα και γκριλ η προς το την Delonghi  http://www.skroutz.gr/s/4780/Delonghi-BQ58.html, που ειναι κατευθείαν η σχαρα πανω στην αντισταση. Επειδη βλέπω οτι κάποιοι εχετε την philips αλλα οι φωτογραφίες της που υπάρχουν στα site δείχνουν να είναι πιο πολύ πλάκα παρά γκρίλ έχω ενδοιασμούς ως προς την ποιότητα ψησίματος. Για δώστε τα φώτα σας γιατι "ψήνομαι" για ψήσιμο outdoor.

• 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...