dimitris74 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εντυπώσεις φιλε μου? προοριζεται για μπριζολιτσες... Υπαρχει κατι που σε 'χαλαει' με την συγκεκριμενη γκριλιερα? Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν χωραει στο πλυντηριο πιατων Εχω ψησει μπριζολες, κοτοπουλο καλαμακια, λουκανικα , μπιφτεκια, Δεν ειχα καποιο προβλημα. Στην πλακα στο πλαι δοκιμασε να βαλεις ψωμακια για hot dog η burger με λιγο σκορδο σε σκονη.
Xorxhs! Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν χωραει στο πλυντηριο πιατων Εχω ψησει μπριζολες, κοτοπουλο καλαμακια, λουκανικα , μπιφτεκια, Δεν ειχα καποιο προβλημα. Στην πλακα στο πλαι δοκιμασε να βαλεις ψωμακια για hot dog η burger με λιγο σκορδο σε σκονη. ποσο χρόνο κανεις για να ψησεις μια χοιρινη μπριζολα?
agent_smith Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 τσίμπησα αυτην τελικα.... http://www.apothema....-441920-59802-p αναμονη για εντυπωσεις... Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα κάτι που δεν θα κρατούσε τα υγρά στην επιφάνεια....
Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 :S 25 λεπτα για καλαμακια? http://www.amazon.co.uk/Creuset-Cast-Square-Grillit-Granite/dp/B00006FX8T με κατι σαν και αυτο, ειναι δουλεια 6-7 λεπτων αφου ζεσταθει.
agent_smith Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Πολύ φαΐ ρε παιδιά στο insomnia Πλάκα πλάκα τα ψητά από έξω πλέον είναι πολυτέλεια μεγάλη γιαυτό και εγώ έχω εξοπλιστεί με ένα BBQ ρεύματος και φτιάχνω τα σουβλάκια/μπιφτέκια/μπριζόλες/φιλέτο κοτόπουλο που κάποτε έπαιρνα από έξω.
Xorxhs! Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα κάτι που δεν θα κρατούσε τα υγρά στην επιφάνεια.... δεν κρατα υγρα... οι χρονοι ομως απο οτι διαβαζω ειναι μεγαλοι...
apd453 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εγώ έχω μία izzy Δεν είμαι ικανοποιημένος. Αργεί πολύ
kyrgeorge Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Παίδες καλημέρα. Επαναφέρω το θέμα μιας και βλέπω οτι στην αγορά ακόμα και τώρα - 2 χρόνια μετά- οι ίδιες ακριβώς συσκευές παίζουν με τις προτάσεις σας στην αρχη του θέματος. Στο σπίτι για χρόνια χρησιμοποιούσαμε παρόμοια με αυτή --> και όντως τα κρεατικά τα εκανε τέλεια. Αλλά μιας και την θεωρώ λίγο παλιομοδίτικη και θα ήθελα λίγο την αίσθηση του bbq, και μια και το ηλεκτρικό bbq είναι και βολικό για το μπαλκόνι, βλέποντας τις προτάσεις στην πρώτη σελίδα του thread, δεν ξέρω αν πρέπει να στραφώ προς το στυλ της Philips HD4419 http://www.skroutz.gr/s/63872/Philips-HD4419.html , που ειναι πλάκα και γκριλ η προς το την Delonghi http://www.skroutz.gr/s/4780/Delonghi-BQ58.html, που ειναι κατευθείαν η σχαρα πανω στην αντισταση. Επειδη βλέπω οτι κάποιοι εχετε την philips αλλα οι φωτογραφίες της που υπάρχουν στα site δείχνουν να είναι πιο πολύ πλάκα παρά γκρίλ έχω ενδοιασμούς ως προς την ποιότητα ψησίματος. Για δώστε τα φώτα σας γιατι "ψήνομαι" για ψήσιμο outdoor.
kyrgeorge Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 καλα αυτο εδω δεν παιζεται http://www.firestuff.gr/Store/tabid/89/ProdID/12/WeberQ140DARKGREY.aspx αλλα και απο τιμη δεν παιζεται!!!
4saken Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Για λαχανικά τι λέτε?ποια απο τις παραπανω? Θέλω και για κρέας πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα