sub Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 ..σε Acer 6930G (P7350/4gb ram/9600m gt) γιατι δε δουλεύει vmware? Μου λεει δεν υποστηρίζει 64 μπιτ και συνεχίζει χωρις 64. Μετα λεει κατι για virtualization αλλα οκ και αυτο με το baypass. Τελος μου λεει πως καποιες συσκευες (webxam/usb κτλ) εχουν αποσυνδεθεί και απλα κλεινει το VM! Μπορω να κανω κατι?
tinoula Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Μου είχε μπει από καιρό η ιδέα να πειραματιστώ με Hackintosh και ετσι χθές, εγκατέστησα σε εναν παλαιότερο υπολογιστή το iAtkos L2. Όλα καλά και ωραία, αλλά δεν έχω ήχο ενώ στην εγκατάσταση επέλεξα να εγκατασταθεί ο Driver AppleHDA ο οποίος εδειχνε κατάλληλος για την ενσωματωμένη στην μητρική, καρτα ήχου (Realtek ALC885). Τι μπορώ να κάνω; Στις ρυθμίσεις ήχου και πιο συγκεκριμένα στο output μου εμφανίζει τις επιλογές Internal Speakers, Line Out, Line Out και optical. Η σύνδεση που προσπαθώ να κάνω είναι η κλασσική με το πράσινο jack των ηχείων. Ευχαριστώ.
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 @sub Οι πλέον άσχετοι με vmware πρέπει να είμαστε σε αυτό το τοπικ,τουλάχιστον εγώ είμαι.. @tinoula αν είσαι σίγουρη ότι επιλέγοντας το internal speakers δεν έχεις ήχο,κατέβασε το multibeast,και επέλεξε μόνο στο drivers>audio>realtec Alc8xx>Without dsdt> το τετραγωνάκι Alc 885/889a
sub Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 @sub Οι πλέον άσχετοι με vmware πρέπει να είμαστε σε αυτό το τοπικ,τουλάχιστον εγώ είμαι.. ...γιαυτο και ρωτάω μηπως μπορει να βοηθήσει κάποιος σχετικός...
tinoula Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν εμένα δουλεψε, ευχαριστώ πολυ! Κάτι ακόμα, μπορει κανεις να μου προτείνει κανενα usb wifi γιατι αυτο που είχα πριν δεν το βλέπουν καν τα macintosh;
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν εμένα δουλεψε, ευχαριστώ πολυ! Κάτι ακόμα, μπορει κανεις να μου προτείνει κανενα usb wifi γιατι αυτο που είχα πριν δεν το βλέπουν καν τα macintosh; Στο hackint0sh είμαστε σε καλό επίπεδο.. χαχα Εδώ είσαι καλό και φτηνό αν και το καλύτερο θα ήταν αν πιάνουν τα χέρια σου να αλλάξεις την Wi_Fi καρτουλα που έχει εσωτερικά ο υπολογιστής σου με μια συμβατή (Fig.1) http://pcshop1.gr/category-116/atlantis-usb-wifi-nano-150mbps-ieee-802.11n.html
tinoula Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Στο θέμα συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση, μια χαρά τα πάμε. Άρα θα μπορούσα να βρώ και καμία εσωτερική PCI έτσι? Για σταθερό υπολογιστή μιλάμε πάντα.
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Opss wait.. νόμιζα ότι ο "παλιός" είναι λαπτοπ επειδή είδα άλλον ? σταθερό στην υπογραφή σου,και επειδή ζήτησες Wi_Fi οπότε εκεί ναι πας σε Pci και πάμε και σε άλλες τιμές,πια μητρική έχεις θυμάσαι ? Τι Pci έχεις διαθέσιμα ?
tinoula Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν ναι έχεις δίκιο δεν έδωσα πληροφορίες, συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Μιλάμε για άλλον υπολογιστή διαφορετικό από αυτόν της υπογραφής. Η μητρική είναι η DFI Lanparty P45-T2rs-Plus. Το chipset είναι το p45 και διαθέσιμες pci έχω και από τις κανονικές τις παλιές, αλλά και express x1.
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ωραία,η καλύτερη λύση που μπορείς να έχεις,και την οποία μπορείς να μεταφέρεις και σε οποιονδήποτε επόμενο υπολογιστή λόγω του ότι είναι Pcie x1 είναι αυτή . > http://www.amazon.com/dp/B007GMPZ0A/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=tonymacx86com-20 Στην Ελλάδα ως συνήθως είναι αρκετά τσιμπημένη .. > http://www.skroutz.gr/s/427818/TP-LINK-TL-WDN4800.html Γι'αυτο ίσως να σε συμφέρει να πάρεις έναν ανταπτορα και μια Atheros mini pci για λαπτοπ που σου είπα πιο πάνω και να την φτιάξεις μόνη σου. Κάνεις την έρευνα αγοράς σου και καταλήγεις τώρα έχεις κ τις 3 διαθέσιμες λύσεις.
tinoula Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μάλιστα. Η κάρτα αυτη δουλεύει σιγουρα σε mac; γιατί στο λινκ του αμαζον βλεπω λέει μονο για win.
mtzs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Εδώ είσαι καλό και φτηνό αν και το καλύτερο θα ήταν αν πιάνουν τα χέρια σου να αλλάξεις την Wi_Fi καρτουλα που έχει εσωτερικά ο υπολογιστής σου με μια συμβατή (Fig.1) Για οποιον θελει παντως καρτα για λαπτοπ (αρκει να ειναι συμβατο το slot) φιλε ΜΜ να εχεις αυτη υποψη σου και μαλιστα απο τον συγκεκριμενο seller http://www.ebay.co.uk/itm/Atheros-AR5b91-AR9281-AR5009-802-11bgn-300Mbps-MINI-PCI-E-WIFI-Wireless-CARD-/290868501235?pt=UK_Computing_NetworkCards_RL&hash=item43b91d1af3 10 ευρωπουλα, παραγγελια και σε 2 μερες (ναι δε κανω πλακα) σπιτι με airmail Ειναι στις προδιαγραφες που μου ειχες πει εσυ. Δοκιμασμενη και αναγνωριζεται out of the box (ουτε drivers χρειαζεται) σε 10.6.Χ (snow leopard), 10.7.X (lion), 10.8.2 (Iatkos_ML2), καθως και σε windows 7 + 8 ως Qualcomm Atheros AR928X Wireless Network Adapter Οσο για λειτουργια: καμια σχεση με τις Intel που ειχα επανω, σαφως γρηγοροτερη και δυνατοτερη, πιανει πολλα περισσοτερα δικτυα τριγυρω.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σήμερα μπήκε και η Sparkle (GTX 570) και "έδεσαν" όλα.. Οι μετρήσεις είναι 2 μια η παλιά με το Unigine 3 για να υπάρχει αναφορά με τα προηγούμενα ,και μια με το Unigine 4 σε extreme mode για να δημιουργήσουμε καινούρια αναφορά. ( Όποιοι έχετε δυνατές κάρτες κ θέλετε ανεβάστε κανένα Screenshot με το Uni 4 σε extreme να ξέρουμε που είμαστε ) Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2013 από MoviemakerGr
Προτεινόμενες αναρτήσεις