Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτησω κατι που ειναι καπως ακυρο ? σε flashaki μπορουμε να το κανουμε install ? εμενα μου βγαζει την επιλογη αλλα δεν ξερω αν κανει boot μετα

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτησω κατι που ειναι καπως ακυρο ? σε flashaki μπορουμε να το κανουμε install ? εμενα μου βγαζει την επιλογη αλλα δεν ξερω αν κανει boot μετα

Εννοείς το λειτουργικό να τρέχει από το φλασάκι; Ή το installation να γίνει από φλασάκι; Και στις 2 περιπτώσεις το iboot είναι η λύση (δεν ξέρω αν γίνεται 100% το πρώτο αλλά αν γίνεται θα γίνεται με iboot :mrgreen: )

Δημοσ.

Εννοείς το λειτουργικό να τρέχει από το φλασάκι; Ή το installation να γίνει από φλασάκι; Και στις 2 περιπτώσεις το iboot είναι η λύση (δεν ξέρω αν γίνεται 100% το πρώτο αλλά αν γίνεται θα γίνεται με iboot :mrgreen: )

ναι το λειτουργικο, το iboot ειναι ενσωματωμενο ? εχω το iATKOS

Δημοσ.

Το iboot το γραφεις σε cd και πρεπει να ξεκινας απο αυτο καθε φορα αλλα δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το περασεις σε στικακι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έκανα εγκατάσταση το μακ 10.6.7 στο pc όλα καλά εκτος η ανάλυση....1024χ768 ....gpu έχω την ατι 5750 υπάρχει καποιος τρόπος να την ανεάβσψ σε 1920χ1080(που ειναι κ η native ανάλυση της οθόνης μου)

Υπάρχει κάποιος τρόπος για 7.1 ηχεία;;;;;;

Επεξ/σία από NetDeviL
Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

εχω αυτο το pc και θελω να βαλω mac osx

ποσο ευκολο ειναι ?

CPU: Intel 2 Quad Core Q6600 2.4 GHz

Mobo: Asus P5 S

VGA: NVIDIA GEFORCE GT 220 1GB

Display Monitor: apple 24

RAM: 4 GB

Δημοσ.

Διέθεσε χρόνο και προχώρα. Προσωπικά μου άποψη είναι ότι δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Εγώ αυτό τον οδηγό ακολούθησα και το έκανα (http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html). Μόνο λίγο με το μικρόφωνο είχα θέμα αλλά και αυτό το έλυσα.

Δημοσ.

Ξεκίνησα πριν κάτι μήνες.. δεν παίζαν όπως ήθελα.. τα παράτησα.. (είχα δοκιμάσει kalyway, iboot+mbeast) πριν καμιά βδομάδα είπα να δοκιμάσω..

Και Ω, ναι! Τελικά έπαιξα με το iATKOS s3 v2 (10.6.3) και update σε 10.6.7 (με το combo update απο apple). Όλα καλά εκτός απο κάρτα γραφικών.. μου χει σπάσει τα νεύρα λέμε.. μέχρι που σκέφτομαι να πα να τσιμπήσω καμια φτηνή να παίζει σίγουρα.. αλλά το δοκιμάζω ακόμη αφού όπου έχω διαβάσει οι περισσότεροι παίζουν αν έχουν 7600gs.

Τι efi strings, τι injectors.. τίποτα :-/

Intel C2D E6600 2.4, MSI P965, nvidia 7600gs 512mb pci, 2gb ram, atheros wifi.

Αν έχει κανείς καμιά ιδέα...

Αυτό που κάνει αν έχω ας πούμε να φορτώνει το nvenabler είναι μετα το boot να μου εμφανίζει μια οθόνη που ανα μερικά δευτερόλεπτα γίνεται απο μπλέ σε ανοιχτό μπλέ κ πάλι μπλέ κ ανοιχτό μπλε.... ενώ ο δίσκος δείχνει να διαβάζει.. δε κάνει τίποτα.. :-/

Δημοσ.

Χαχαχα!Δεν σου εδωσα το λινκ του φορουμ στο οποιο το εγραψα,πανω στη βιασυνη μου!

Λοιπον στα κανω paste εδω αυτη τη φορα.(ειναι στα αγγλικα):

Have you installed nvenabler?If yes you just have to mod the Geforce.kext and put it back again at /Extensions.Restart and thats all!

Edit: Just do the following:

Grab geforce.kext from your extensions folder and make a copy on your desktop. secondary click, and click show package contents. Open info.plist.

Look for this:

0x000010de & 0x0000ffff

The first set will be the first thing changed. Specifically, these: 0x000010de. add your four letter/number device ID, replacing the four bold-faced 0's. this can be found at system profiler --> graphics/displays

It should now look like this (this one is mine): 0x029210de

The second part is easy. 0x0000ffff

change the bold-faced 0's to f's.

Save the info.plist.

Open up kexthelper (it's included in "Snow_Support_Files_V2"), and drag your modified geforce.kext into it. enter your password, and hit the magic button

(when he say bold-faced 0's he means the zeros after the x)

Δημοσ.

μπα.. τα χω κάνει αυτά.. καρφωτά device id.. NVCAP.. με ή ανευ display-cfg.. σύνδεση της οθόνης στο δευτερο output της κάρτας με vga2dvi adapter.. tpt..

thanx πάντως :)

Τελευταία προσπάθεια ήταν χ8ες οπού έβαλα retail 10.6 (αφού λένε οτι μετα την 10,6,3 σταμάτησε η 64bit υποστήριξη για την 7600).. δοκίμασα, τα ίδια.. Με kexts και frameworks 10.6.2.. ξανά μανα τα ίδια..

Ούτε σε 32bit, ούτε σε 64. Μόνο οταν μπαίνω σε safe mode, την αναγνωρίζει κανονικά στο system profiler.. με οποιοδήποτε enabler (είτε nvenabler/nvinject κτλ ή στο boot.plist με GraphicsEnabler = yes) η ίδια μπλε σε απαλό μπλέ οθόνη..

Έχει κατι φθηνές σχετικά 9600/9800 σε πλαίσιο και eshop.. στο πλαίσιο βέβαια είναι "ευκαιρία" δηλαδή μεταχειρισμένες ή απο επισκευή οπότε δε ξέρω.. μάλλον με βλέπω για εκεί.. γιατί έτσι κι αλλιώς θέλω να παίξω σε τουλάχιστον 10,6,2 έκδοση 64bit, λόγω logic studio..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τιποτα.Απλη εγκατασταση μονο απο το dvd με το 10.6.6ι και απο κει και περα με 2 boot flags δουλεψε μια χαρα.

Καλημερα παιδια καινούργιος στην παρεα θα ηθλεα να πω πωσ τα εχω λιγο χαμενα ....τον οδηγο τον εχς ωρει αλλα ουτε μ'αυτον μπορω να ωγαλω ακρη...να ρωτησω κατι ριζικο ....drivers για τα διαφορα parts που εχουμε στο pc μας απο που κατεβαζουμε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...