Kouvman Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Καλημερα παιδια καινούργιος στην παρεα θα ηθλεα να πω πωσ τα εχω λιγο χαμενα ....τον οδηγο τον εχς ωρει αλλα ουτε μ'αυτον μπορω να ωγαλω ακρη...να ρωτησω κατι ριζικο ....drivers για τα διαφορα parts που εχουμε στο pc μας απο που κατεβαζουμε? 0
caasi70 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Είναι τρέχον και ίσως ενδιαφέρει: The Sandy Bridge Hackintosh
shodan Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Με αφορμή το παραπάνω λινκ και αφού έψαξα λιγάκι το όλο θέμα (και από τη στιγμή που έχω ήδη κάποιο hardware που δεν αξιοποιώ) σκέφτομαι να στήσω ένα σχετικά οικονομικό hackintosh. Αν πιάσει το όλο εγχείρημα έχει καλώς, αλλιώς θα το κάνω σέρβερα το πισάκι μην παει χαμένο. Εδώ θα ήθελα τη βοήθειά σας. Αρχικά έριξα μια ματιά ΕΔΩ και λεω να τσιμπήσω τα κομμάτια από την πρώτη σύνθεση (όσα μου λείπουν τουλάχιστον). Το hardware δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα αλλά έχω κάποιες απορίες γενικής φύσεως. 1. Γιατί ο τυπάκος λέει ότι η κόπια της λεοπάρδαλης κοστίζει 30 ντόλαρς και παράθετει και λινκ ενώ εγώ σε κάποια ελληνικά καταστήματα βρίσκω 30 ευρώ την έκδοση αναβάθμισης (όπου μάλλον δεν μου κάνει) και όχι το πλήρες πακέτο. Αντίστοιχα βρίσκω μια family έκδοση (5 αδειών) στα ~60 ευρώ. Αυτή θα μου κάνει; 2. Άντε και το στήνω και όλα πάνε καλά.. Όσο αφορά την κάρτα γραφικών θα έχουμε τα τραγελαφικά που έχουμε και με το Linux ή όλα θα τρέχουν άνετα και ωραία. Ως λάτρεις των παιχνιδιών (adventures κυρίως) αν βάλω πχ και παράθυρα σε virtual μηχάνημα θα τρέξουν άνετα και θα απολαμβάνω τα παιχνίδια μου ή μπαααα. Γενικότερα η απόδοση σε παιχνίδια, αναπαραγωγή βίντεο κλπ θα είναι απρόσκοπτη; 3. Κάποιος που να έχει στήσει ένα τέτοιο μηχάνημα είχε προβλήματα στην πορεία; όποιος δεν βαρεθεί και απαντήσει τον ευχαριστώ!
shodan Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πιο σίγουρο είναι ότι θα το προχωρήσω. Βλέπω ότι στο φόρουμ του tonymac υπάρχουν οδηγοί βήμα-βήμα οπότε may the force be with me.
June Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Εγω που εχω AMD επεξεργαστή είναι καλύτερο να κάνω εγκατάσταση από κάποια έκδοση τύπου HAZARD, iAtkos κτλ ή γίνεται να πάρω το retail δισκάκι του snow leopard και να το προχωρησω απο εκει;
jannos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν μπορεις με το retail... Δοκιμασε τα Hazard , Snowleo , Iatkos αλλα βρες snow 10.6 και πανω αν μπορεις... Προτεινω το 2ο
June Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν μπορεις με το retail... Δοκιμασε τα Hazard , Snowleo , Iatkos αλλα βρες snow 10.6 και πανω αν μπορεις... Προτεινω το 2ο Ευχαριστω πολυ, θα το κοιταξω! Τις εκδοσεις αυτες μπορεις να τις κανεις update κανονικα μεσω του λειτουργικου;
jannos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Αν κανεις απλο update δεν θα ξανα ανοιξει! Πρεπει οταν το κανεις να τρεξεις αμεσα το Multibeast για να ξανακανεις το dsdt πριν γινει restart. Λογω Amd δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις και retail Dvd...
sotiris123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 καλησπερα παιδια... εχω ενα λαπτοπ acer 5750g με i3... μπορω με καποιο τροπο να βαλω macos σαν δευτερο λειτουργικο???η κ να το τρεχει πρωτο???? αν ναι μπορειτε να με βοηθησετε τι πρεπει να κανΩ?
cok Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 καλησπερα παιδια... εχω ενα pc με windows 7.. εχω σκοπο να το κανω να τρεχει με mac os x αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα.. εχω κατεβασει παρα πολλες εκδοσεις τον mac αλλα καμια δεν μπορω να την εγκαταστησω. Καθε φορα που αρχιζει η εγκατασταση το pc μ κανει επανεκκινιση... δεν ξερω τι να κανω ? εχετε καμια λυση ? υπαρχει περιπτωση ο υπολογιστη μ να μην τα σηκωνει ?? (υποψην χρειαζομαι επιγοντος εναν υπολογιστει με λειτουργικο mac λογο εργασιας αλλα δεν υπαρχουν τοσα χρηματα)
cok Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 στο pc μ εχω: cpu : intel i5 760 2.80 GHz motherboard : p55-ud3l gigabyte ram: 5 gb κατα γραφικων : gt220 asus 1 gb προσφατα αγορασα και εναν σκληρο διασκο 500 gb για να στησω εκει τα mac. τι λετε το pc μ τα σηκωνουν ?
cok Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 παιδια κοντεβω να σπασω το κεφαλι μου στον τοιχο.. αφου ο υπολογιστησ μου σηκωνει τα mac γιατι καθε φορα που αρχιζει η εγκατασταση κανει επανεκηνιση... (κατα την αποψη μου ή κατι κανω εγω λαθως ή 'λειπει' κατι απο τον υπολογιστη μου) μήπως εχει κανενας καμια ιδεα ??
jannos Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αφου διαλεξεις τα πακετα κανει επανεκινηση ή αμεσως? Αν ειναι αμεσως πατα f8 στην εκινηση και γραψε cpus=1 busratio=20 Enter και λογικα θα προχωρησει...
viper2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 offtopic εχετε δει διαφορα στα pdfs οσον αφορα την ταχυτητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις