gigasteo83 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Οι εικονα ειναι mount και μου κανει unmount to stick πριν τελειωσει το unibeast. μετα απο 2 sec μου βγαζει οτι το unibeast εγινε με επιτυχια... Αυτο το κανει και με τους 2 τροπους . Και η εικονα που χρησιμοποιησα την τελευταια φορα ειναι η 10.7.0 που ξερω οτι δουλευει 100%
The-Doctor Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Καλησπερα! Θελω να βαλω στον κολλητο μου το os x lion και δεν ξερω πως ακριβως να το κανω οποτε ειπα να γραψω για ακομα μια φορα στο φορουμ! Λοιπον για να μην τα πολυλογω τα specs του κολλητου μου ειναι! gigabyte ga-z77x-ud3h intel core i5 3570k Gigabyte gtx 670 Corsair vengeance 8gb 1600 2dimms Τα υπολοιπα δεν νομιζω να χρειαζονται! Ευχαριστω εκ των πρωτερων Καλο ξημερωμα!
c0prse_grinder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 εχω την εντυπωση οτι θα κλειδωθει το θεμα σου και το μηνυμα σου θα μεταφερθει εδω το χω παρατηρησει να συμβαινει 2-3 φορες
Hk2004gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Καλημέρα. Απο οτι καταλαβαίνω ο φίλος σου έχει pc και όχι Mac . Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι μια αναζητηση στο google για hachintosh . Έτσι λέγονται τα pc που τα έχουν ´´χακάρεί´ για να λειτουργούν με Mac os . Η μέθοδος αυτή θέλει προσοχή και δεν είναι σίγουρο πως θα είναι 100% συμβατή με το σύστημα. Ξέρω 2-3 άτομα που το έχουν κάνει . Ο ένας έψαξε πολυ για να φτιάξει σύστημα ίδιο ακριβώς με Mac (μιλάμε για 2 μήνες αναζήτηση,δεν ξέρω αν είναι υπερβολή, γιατί ήθελε τα πάντα να λειτουργούν άψογα) και τα κατάφερε . Οι άλλοι 2 τρέχουν Mac os μεν ,αλλα έχουν θέμα με τους drivers για wi fi και ήχο . Καλή τύχη .... ! Sent from my iPad using Insomnia
c0prse_grinder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 βασικα αν ειναι ριξε μια ματια εδω --> http://www.osx86install.com/support/122-iatkos-l2-installation-guide.html εχω ακουσει οτι ειναι απ'τα καλυτερα
The-Doctor Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Εχει κανει κανεις ρε παιδια εγκατασταση με ivy bridge επεξεργαστες;
x_vagos_x Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Είμαστε στο περίμενε -ή στις hardcore δοκιμές, αν θέλεις- από τον θεό του hackintosh Tonymacx68.com
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 .. ναι γιατί ο θεός θέλει να επιμείνει σε GByte ενω οι Asus είναι πιο έτοιμες .. γι'αυτους που κάνουν hackint0sh κ οχι c/p δουλεύουν όλα απλά οι οδηγοί καθυστερούν.
gigasteo83 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Οι εικονα ειναι mount και μου κανει unmount to stick πριν τελειωσει το unibeast. μετα απο 2 sec μου βγαζει οτι το unibeast εγινε με επιτυχια... Αυτο το κανει και με τους 2 τροπους . Και η εικονα που χρησιμοποιησα την τελευταια φορα ειναι η 10.7.0 που ξερω οτι δουλευει 100% Εδω και 2 μερες εχω φαει τρελο σκαλωμα.... Ετυμηγορια? 2 corsair voyager gt 8gb χαλασμενα , αρνουνται πεισματικα να λειτουργισουν Εβαλα 3ο στικ αλλης εταιριας και δουλεψε αμεσως.... Μιλαμε για την μεγιστη μ@λ@κι@ που μπορει να συμβει. *Τα στικακια τα εχω 7μηνες χωρις να τους κανω εκτενη χρηση. Θα δωσω update μεσα στις επομενες ωρες.
gigasteo83 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Περασα σε αλλο στικακι το iatkos l2 και καταλαβα οτι τα αλλα δυο ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !! ( Μεχρι εκεινη την στιγμη ειχα φαει σκαλωμα και σκεφτομουνα οτι δεν δουλευουν σωστα τα Usb 2 απο το Hackintosh Laptop ) <---- Συνεχεια τετοια κουλα γινονται με το Hackintosh. Τωρα ξαναπερναω με Unibeast (ειχε το iatkos ) για να ειμαι σιγουρος οτι θα ακολουθηθει το guide κατα γραμμα. Μου βγάζει σφάλμα still waiting for root device Έχω βάλει διάφορα flags : Pcirootuid=1 και =0 graphicsenabler=no Busratio=34 Πάλι το ίδιο αποτέλεσμα , καμία ιδέα μάστορα ? Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Περασα σε αλλο στικακι το iatkos l2 και καταλαβα οτι τα αλλα δυο ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !! ( Μεχρι εκεινη την στιγμη ειχα φαει σκαλωμα και σκεφτομουνα οτι δεν δουλευουν σωστα τα Usb 2 απο το Hackintosh Laptop ) <---- Συνεχεια τετοια κουλα γινονται με το Hackintosh. Τωρα ξαναπερναω με Unibeast (ειχε το iatkos ) για να ειμαι σιγουρος οτι θα ακολουθηθει το guide κατα γραμμα. Μου βγάζει σφάλμα still waiting for root device Έχω βάλει διάφορα flags : Pcirootuid=1 και =0 graphicsenabler=no Busratio=34 Πάλι το ίδιο αποτέλεσμα , καμία ιδέα μάστορα ? Sent from my iPhone using Insomnia Τι κάρτα γραφικών είπαμε έχεις ? και τι προσπαθείς να βάλεις τώρα ?
gigasteo83 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 3570k z77x ud5h sapphire 6850 1gb ssd vertex 3 bios f8 (default) Εφτιαξα το στικ με Unibeast 1.4 μετα περασα το BridgeHelper 5.0 Lion 10.7.4 και προσπαθω να βοοταρο με διαφορα flags
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Για απενεργοποίησε τα usb 3,κ το wifi εντελώς από βιος και ξαναδοκίμασε. ανέβασε k το περιεχόμενο του chameleon.apple.boot.plist να το δω. Το έχεις Legancy bios k όχι Uefi ?
gigasteo83 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Το bios το έχω uefi , έκανα disable τα : 1394 , intel LAN , Wifi δεν έχω Σύνδεσα το Αpple keyboard mouse απο το παλιό μου g4 και είχαμε μια μικρή πρόοδο Μόνο που το βελακι για να προχωρήσει παρακάτω είναι ανενεργό , ούτε με enter παίζει . Το mouse περνάει ρεύμα κανονικά και κινηται ... Δοκίμασα και με Microsoft keyboard mouse και πάλι τα ίδια ... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις