Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα πρώτα να το αγοράσεις κ μετά να το βάλεις είναι λίγο μπέρδεμα.πρέπει να το κάνεις απο άλλον Mac με το δικό σου apple id και να παρεις αντίγραφο.Οπότε το εξαιρετικό είναι να το βάλεις με ενα αντίγραφο αλλα ναι μόλις συνδεθείς με το Appstore κατά την γνώμη μου (και είναι και τόσο πολύ φτηνό) ναι πρέπει να το αγοράσεις.. Αν είσαι Αθήνα και θέλεις πρόσβαση πάντως για οποιοδήποτε θέμα σε υπολογιστή με Os X μπορώ εγω να σε βοηθήσω.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανεναν με mac pc...τι κανω τοτε;

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνεις μια Virtual Os X εγκατάσταση στο Pc σου και τον σταυρό σου. :-)

Γιατι το σταυρο μου;στο λαπτοπ η σε αλλον να κανω virtual mac osx;με το usb τι εγκατασταση κανουν;φιλε σε επριξα λιγο αλλα ειμαι ασχετος...

Δημοσ.

O Σταυρός είναι για να δουλέψει σωστά και να μπορέσεις να φτιάξεις το Usb stick. υπάρχει η μέθοδος Unibeast νομίζω το έχω γράψει πάλι πιο πάνω η οποία όμως θέλει περιβάλλον OsX ώστε να κάνεις την προεργασία.Αν δεν διαβάσεις εκεί που σε στέλνω δεν θα μάθεις,κ αν δεν μάθεις δεν θα καταφέρεις να την κάνεις. Έχεις κανένα φίλο που να έχει ξαν'ασχοληθει να σε βοηθήσει ? Δεν είναι κάτι σαν να βάζεις Linux π.χ θέλει άλλες γνώσεις κ αντιμετώπιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

New Build σε Β75 chipset ξεκίνησε (με 2500κ).. μέχρι στιγμής όλα κυλάνε υπέροχα.. θα υπάρξει ενημέρωση όταν φτάσουμε στα "βαθιά"

Συμπέρασμα Νο 1

Αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή κρατήστε τους "τύπους" δηλαδή σειρά 6 chipset με sandy, σειρά 7 chipset με ivy.Όχι ότι τρέχει κάτι αν τ'ανακαταψεις φοβερό,απλά θέλουν 2 kexts διορθωσουλες..

Συμπέρασμα Νο 2

Όταν κυκλοφορήσουν οι συμβατοί δίσκοι Usb 3 θα τα σπάνε όσοι έχουν Usb 3 από τώρα καλό είναι να αρχίσουν να συμβιβάζονται στην ιδέα ότι στο Hackintosh θα δουλεύουν ως Usb 2..

Συμπέρασμα Νο 3

Τα overcklocked hackint0sh ανήκουν στο παρελθόν με το UEFI Bios.. Το "Native" έχει αυτό το αντίτιμο..

Συμπέρασμα Νο 4

Όταν έχεις SSD και γυρίσεις για κάποιο λόγο σε μηχανικό σε πιάνει απελπισία..

post-227308-0-22794200-1345656298_thumb.jpg

post-227308-0-91018300-1345656633_thumb.jpg

post-227308-0-37153300-1345735069_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δόθηκε επίσημα στην κυκλοφορία η 10.8.1 οπού μπορείτε να προχωρήσετε άφοβα σε αυτό το UpDate.

.... και καπάκι δίνει την 10.8.2 beta στους Devs θα μας τρελάνει αυτή η εταιρία..

""New Build: OS X Mountain Lion 10.8.2 Build 12C31a""

Μην δοκιμάσει κανείς την εγκατάσταση αυτής της Version (10.8.2 beta) υπάρχει παρέμβαση στο smbios οπότε και ο "κουβάς" είναι εξασφαλισμένος.

UpDate : ενα κομμάτι του FakeSmc και για την ακρίβεια το 1/7 κατέρρευσε σήμερα με αυτό το Update.. σας έχω πει ότι με το Uefi στο τέλος δεν θα το χρειαζόμαστε έτσι ?

post-227308-0-26714400-1345736455_thumb.jpg

post-227308-0-23440100-1345736463_thumb.jpg

post-227308-0-26896800-1345755813_thumb.jpg

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω αυτό το laptop: http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L750-1NJ-PSK2YE-0JH00JGE.htm

Ξέρει κανείς να μου πει αν θα είναι συμβατό με το lion και κυρίως αν υπάρχει kext για αυτή την κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Αυτά λέει η βιβλιογραφία..

Graphics: NVIDIA GT 525M 1GB Yes

WLAN: Atheros AR9285 Yes

LAN: Atheros AR8152 Yes

To bluetooth το ξεχνάς ο ήχος θα σε ταλαιπωρήσει λίγο ? για την camera δεν υπάρχουν αναφορές...

Δημοσ.

Αυτά λέει η βιβλιογραφία..

Graphics: NVIDIA GT 525M 1GB Yes

WLAN: Atheros AR9285 Yes

LAN: Atheros AR8152Yes

To bluetooth το ξεχνάς ο ήχος θα σε ταλαιπωρήσει λίγο ? για την camera δεν υπάρχουν αναφορές...

Ωραία σε ευχαριστώ. Το bluetooth και η κάμερα έτσι κι αλλιώς δεν με πολυενδιαφέρουν, για τον ήχο θα δω τι θα κάνω...

Δημοσ.

παιδιά καλημέρα και απο εμένα. έχω ένα turbo-x Laptop με i3 2310M CPU, nVidia GeForce 520M 4GB Ram DD3, W251HPQ( έτσι γράφει το ταμπελάκι απο κάτω μάλλον σχετήζεται με την motherboard) και θέλω να εγκαταστήσω τα Lion (iAtkos L2) ή τα Snow Leopard (iAtkos S3 Version 2). Μπορέιτε να με βοηθησετε σας παρακαλώ γιατί έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορω να βρώ τίποτα. σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Δημοσ.

Για τα laptop η διαδικασία είναι η εξής.Παίρνουμε μια κόλλα χαρτί και γράφουμε τα χαρακτηριστικά π.χ επεξεργαστή κ.γραφικών αποκωδικοποίηση ήχου και νετ adapters.. Μετά bootαρουμε σε έναν καθαρό δίσκο με την έκδοση που θέλουμε και αν είναι τυπου iAtkos κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές στο menu ανάλογα τα χαρακτηριστικά μας .. Τωρα το Clevo που δεν εχει αναφορες το καθιστα πιο δύσκολο.. Αλλά και probook που είναι το πιο συμβατό υποτίθεται σήμερα που διάβαζα γι'αυτο θέλει και 30 διορθώσεις για να δουλεύει σωστά.

Δημοσ.

Για τα laptop η διαδικασία είναι η εξής.Παίρνουμε μια κόλλα χαρτί και γράφουμε τα χαρακτηριστικά π.χ επεξεργαστή κ.γραφικών αποκωδικοποίηση ήχου και νετ adapters.. Μετά bootαρουμε σε έναν καθαρό δίσκο με την έκδοση που θέλουμε και αν είναι τυπου iAtkos κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές στο menu ανάλογα τα χαρακτηριστικά μας .. Τωρα το Clevo που δεν εχει αναφορες το καθιστα πιο δύσκολο.. Αλλά και probook που είναι το πιο συμβατό υποτίθεται σήμερα που διάβαζα γι'αυτο θέλει και 30 διορθώσεις για να δουλεύει σωστά.

Μάλιστα..... Οπότε δλδ τρέχα γύρευε. Τέλος πάντων. Κανένα boot flag με αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία σου έδωσα μπορείς να μου δώσεις τουτος ώστε να τα bootαρω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα προθέματα είναι για συγκεκριμένους λογούς το καθ'ενα δεν λειτουργούν όλα σε όλους τους υπολογιστές το ίδιο,δοκίμασε τα πιο διαδεδομένα οπως -x = safe boot arch=i386 για x32 bit.. με -v "βλέπεις τον κόπο σου" που λένε..

---------------------------

Η οικογένεια απέκτησε και άλλο μέλος σήμερα.. και έγινε triple boot.

post-227308-0-96677100-1345999852_thumb.jpg

Υ.γ. Τα 8 θέλουν ειδική εγκατάσταση σε ειδικό partition αλλιώς δεν θα τα εκκινήσει ποτέ ο Chameleon.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στο παλιό μου pc είχα βάλει mac OS X και δούλευε πλήρως

με το τωρινό pc είναι amd και σκέφτομαι να βάλω σε virtual

Τι λέτε θα δουλέψει κανονικά ;

Έχω βάλει το VMware workstation 8 .

To pc μου

>PSU:CoolerMaster RealPower 520W
MoBo:Asus Sabertooth 990FX
CPU:AMD PhenomII x4 955 Black Edition
RAM:Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz (9-9-9-24)
GPU:Sapphire HD6850 1GB
SSD:OCZ Agility3 120GB
HDD:WD Caviar Blue 500GB
OD:Lite-On DVD-RW Black
Monitor:lg M2232D-PZ 1980x1080

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...