Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να μην δουλέψει ? τα Virtual είναι και για Amd αν θυμάμαι καλά,απλά υπολόγισετο δια δυο σε επιδόσεις..

Θα το βάλω και θα δω .

Τώρα τι αρχείο να βρω σε .iso ή σε .vmwr (κάπως λέγεται) ;

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτσε να σου πει κάποιος που να το έχει φρέσκο στο μυαλό του,εγώ μια φορά το χρησιμοποίησα μόνο στο πρώτο μου Hackintosh και από εκει και πέρα δεν είχα κανένα λόγο να το ξανακάνω ;)

Δημοσ.

Δοκίμασα με έτοιμο το εικονικό που το βρήκα έτοιμο σε μορφή vmw αλλά κολάι στην μήλο

Υ.Σ. Τελικά έβαλα την VMware workstation 9 όχι το 8 .

Δημοσ.

Συμπέρασμα Νο 3

Τα overcklocked hackint0sh ανήκουν στο παρελθόν με το UEFI Bios.. Το "Native" έχει αυτό το αντίτιμο..

Άρα πιστεύεις ότι δεν αξίζει να πάει κάποιος σε ξεκλείδωτο Ivy Bridge με τις αντίστοιχες power Ζ77 mobos (πχ UD5)?? Πάντως βλέπω αρκετά successful OCed builds στο tonymac

Δημοσ.

Αξίζει για άλλους λόγους,UEFI_O/C_Hackint0sh μέχρι στιγμής είναι ένα τρίπτυχο χωρίς επιτυχία..

Αυτά τα successful κάνουν 3 rebοot μέχρι να ξεκινήσουν,εμένα αυτό δεν μου κάνει.. σε άλλους μπορεί να κάνει..

και φυσικά στο φορουμ αναρτώνται μονο τα bench αποτελέσματα κ όχι πως φτάσαμε ως εκεί..

Αν δεις παλιότερα εχω μέτρηση χωρίς τίποτα ιδιαίτερο χαρχαλεμα στα 15500 τώρα δεν μπορώ να το πάρω αυτό εκτός κ αν κάνω rollback στο προηγούμενο bios.. και ούτε έχω καμιά διάθεση να αλλάξω το native powermanagement της Apple με άλλο πειραγμένο από εκεί και πέρα όλα γίνονται το θέμα είναι αξίζει ?

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει για άλλους λόγους,UEFI_O/C_Hackint0sh μέχρι στιγμής είναι ένα τρίπτυχο χωρίς επιτυχία..

Αυτά τα successful κάνουν 3 rebοot μέχρι να ξεκινήσουν,εμένα αυτό δεν μου κάνει.. σε άλλους μπορεί να κάνει..

και φυσικά στο φορουμ αναρτώνται μονο τα bench αποτελέσματα κ όχι πως φτάσαμε ως εκεί..

Αν δεις παλιότερα εχω μέτρηση χωρίς τίποτα ιδιαίτερο χαρχαλεμα στα 15500 τώρα δεν μπορώ να το πάρω αυτό εκτός κ αν κάνω rollback στο προηγούμενο bios.. και ούτε έχω καμιά διάθεση να αλλάξω το native powermanagement της Apple με άλλο πειραγμένο από εκεί και πέρα όλα γίνονται το θέμα είναι αξίζει ?

ty! είσαι σαφής.

Δημοσ.

παιδια εχω το λαπτοπ asus x54c sx100s .

motherboard hm65

cpu i3 2310 2.1ghz

ram 4 gb 1066 (2gb on board , 2gb on dimm)

graphics card hd 3000 shared memory

sound card realtek alc269

ethernet atheros ar8151

wlan atheros ar9285

hdd 320gb

usb 2 / 3

τι μπορω να κανω για την περιπτωση του?τι μπορω να βαλω ποιο ευκολα?

Δημοσ.

με το που ανοιγει το iatkos,και λεει να πατησω enter η f8 για επιλογες κολαει εκει.ουτε ο σκληρος ανταποκρινεται ουτε το dvd.αν δεν πατησω κατι η μπαρα κυλαει αλλα μολις περασουν τα δευτερολεπτα για να μπει στο install τοτε κολαει και μενει στο iatkos.

εχω κατεβασει iatkos l2 και το εγραψα σε dvd+r dl με transmac.

επισης εχω δοκιμασει boot με sata mode , ahci , ide , virtualization on , off και uefi on , off .

Δημοσ.

δοκιμασα iboot και στο καπακι iatkos l2. με και χωρις safe mode εχω

es.osx86.driver. ev0 reboot

δεν βρισκει το kext. να ανεβασω φωτο?ψαχνωντας στο νετ πολλοι λενε να δοκιμασω το lion retail . και θα δουλεψει.

επισης νομιζω μου εβγαλε και κατι για waiting for root. σε καποια αλλη χρονικη στιγμη με εναν απο τους πολλους τροπους που προσπαθησα.ισως να ηταν και απο το snow leopard 1.6.1 που δοκιμαζα δεν θυμαμαι..

Δημοσ.

Παιδιά έχω αυτό το laptop:

Toshiba Satellite L750-1NJ

CPU: Intel Core i7 2670QM

GPU: NVIDIA Geforce GT520M

Motherboard: intel HM65

RAM: DDR3 8GB

Έχω κάψει το iAtkos L2 σε DVD, αλλά πάντα κολλάει στο μήλο. Έχω δοκιμάσει και τις εντολές -x, -v, busratio=20, cpus=1, cpus=2, arch=i386 αλλά τίποτα... Τι μπορώ να κάνω??

Δημοσ.

Παιδιά οι λόγοι μπορεί να είναι 1000δες .. Ο καθένας πρέπει να βρει το γιατί σύμφωνα με αυτό που γράφει ο υπολογιστής του σε -v mode η σε αναφορά στο ιντερνετ,η να δοκιμάσει με άλλη μέθοδο.. Το σίγουρο είναι οτι το hackint0sh και κυρίως σε φορητό είναι πιο δύσκολο και θέλει αρκετό διάβασμα.. Εγώ θεωρώ βάση εμπειρίας οτι και τα 2 laptop είναι συμβατά και μπορούν να γίνουν,τον ακριβή τρόπο θα έπρεπε και εγώ να τα έχω στα χέρια μου για να τον ξέρω..

Δημοσ.

Παιδιά τελικά το έβαλε το lion! Απλά αντί να βάλω το iAtkos L2 έβαλα το L1 και στο F8 έβαλα την εντολή -x -v cpus=1 busratio=20 arch=i386. Υπάρχουν όμως τα εξείς προβλήματα:

Δεν έχει εγκατασταθεί kext για τα γραφικά και στο kexts.com δεν βρήκα για την κάρτα μου αλλά θα ψάξω κι αλού...

Δεν έχει εγκατασταθεί kext για USB 2 και 3.

Δεν έχει εγκατασταθεί kext για ήχο και Internet.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: εγώ στα kexts που είχε να επιλέξω στην εγκατάσταση έβαλα και το kext για USB 2 και για USB 3, οπότε κανονικά δεν θα δούλευαν οι USB??

Δημοσ.

Παιδιά τελικά το έβαλε το lion! Απλά αντί να βάλω το iAtkos L2 έβαλα το L1 και στο F8 έβαλα την εντολή -x -v cpus=1 busratio=20 arch=i386. Υπάρχουν όμως τα εξείς προβλήματα:

Δεν έχει εγκατασταθεί kext για τα γραφικά και στο kexts.com δεν βρήκα για την κάρτα μου αλλά θα ψάξω κι αλού...

Δεν έχει εγκατασταθεί kext για USB 2 και 3.

Δεν έχει εγκατασταθεί kext για ήχο και Internet.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: εγώ στα kexts που είχε να επιλέξω στην εγκατάσταση έβαλα και το kext για USB 2 και για USB 3, οπότε κανονικά δεν θα δούλευαν οι USB??

Με -x (safe mode) πως να δουλέψουν ?????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...