MoviemakerGr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Carbon copy αλλά εγώ έχω δει πολλούς ssd να μην αντέχουν το mirroring.. πέρα από αυτό θα χρειαστείς και bootloader,δεν λειτουργεί με αντιγραφή.Με λίγα λόγια αν έχεις κάνει εσύ την εγκατάσταση και την ξέρεις καλό είναι (αυτό θα έκανα εγώ) να την ξανακάνεις..
Dimsk74 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 ενας φιλος μου ειπε τωρα για το stellar clone drive οτι θα δουλεψει σιγουρα και χωρις bootloader, το εχει δοκιμασει κανεις ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 οπότε πάλεψε το να το κάνεις iso όπως είπες, η αλλιώς βρες iso.. (γεμάτος ο κόσμος) η και dmg to iso .. όλες οι επιλογές δικές σου.. Bρήκα MacOS X Lion 10.7 iso. Άλλες πληροφορίες δεν έχω ακόμα. Ελπίζω να κάνει για το hw.
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ ενημέρωσε μας τελικά τι κατάφερες.. Καλημέρα.
android7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 καλημέρα, θα ήθελα λίγο τα φώτα σας Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με hackintosh η mac , για να μην παιδεύομαι τσάμπα μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να περάσω κάποια έκδοση στο κάτωθι laptop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906468 , η μόνη αναβάθμιση που του έχω κάνει οτι του έχω βάλει 8GB μνήμη. Ευχαριστώ προκαταβολικά
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Χλωμό έως αόρατο μιας και δεν υπάρχει καμιά αναφορά ούτε για το laptop ούτε για την Ati. (με ένα μέτριας έντασης search)
android7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Χλωμό έως αόρατο μιας και δεν υπάρχει καμιά αναφορά ούτε για το laptop ούτε για την Ati. (με ένα μέτριας έντασης search) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φίλε μου
Neo106 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει μηπως κανεις στον σκληρο του την εκδοση 1.5.2 του Unibeast για Lion να μου την ανεβασει καπου?
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί ψάχνεις ειδικά αυτή την έκδοση ?
Neo106 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι μου δουλευε out of the box με την 10.7.4 ενω με την 1.5.3 βγαζει errors.
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αυτό στο πόκερ λέγεται "ούτε επαφή" Δηλαδή ο kernel δεν βρίσκει μητρική ούτε για ένα "Hello".. Αυτό σημαίνει ότι θέλει άλλη λογική εντελώς από αυτή την προσέγγιση που προσπάθησες.. βρες αναφορά στην μητρική σου και το τρόπο που κάποιος άλλος το έχει προσεγγίσει.. Το θέμα είναι να μην απογοητεύεσαι,και εγώ αν πήγαινα να κάνω μοντάζ το ίδιο αποτέλεσμα προφανώς θα έπαιρνα.. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2012 από MoviemakerGr
Simos805 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιο iAtkos πρέπει να κατεβάσω για την τελευταία έκδοση του Mountain Lion??
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιο iAtkos πρέπει να κατεβάσω για την τελευταία έκδοση του Mountain Lion?? Δεν υπάρχει αυτό ακόμα Simo .. και ούτε θα υπάρξει στην επιτυχημένη μορφή του L2 γιατί το τρυκακι του iAtkos να μετατρέπει όλα τα μηχανήματα σε 32bita για να κερδίζει συμβατότητα εδώ δεν λειτουργεί κ τα έχει βρει σκούρα.. Το mountain είναι αυτούσιο x64.
Neo106 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Το hakintosh μου εχει προβλημα στο να ξυπνησει σωστα απο sleep. Το sleep δουλευει κανονικα αλλα οταν παταω καποιο σε πληκτρολογιο/ποντικι, παιρνει μπρος η μητρικη, αλλα ολα τα usb ειναι νεκρα και η οθονη παραμενει σε power save mode. Δοκιμασα με flag, darkwake=0/1 αλλα τιποτα. Τι επιλογες στο power save τις εχω ολες ενεργοποιημενες και το speedstep δουλευει κανονικα. Καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις