Manos Petrucci Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Με ολα αυτα δεν κοιμαμαι ποτε ησυχος ! Ευχαριστω παντως Καλησπέρα φίλε, μια ερώτηση... Χρησιμοποιείς τον Η/Υ ως εργαλείο για κάποια δουλειά; Όπως επεξεργασία εικόνας, ήχου, βίντεο, animation...?
gigasteo83 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Οχι δεν κανω τπτ απο ολα αυτα που ειπες . Ρωτας γιατι εχεις στο μυαλο σου κατι συγκεκριμενο?
ninos30 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Να ρωτήσω κι εγώ τους ειδικούς, αφού από Hackintosh δεν σκαμπάζω. Με το παρακάτω rig έχω ελπίδες να στήσω κάτι? CPU: 3570k MB: Asrock Z77 Extreme4 (ξέρω ότι εδώ είναι όλο το παιχνίδι) RAM: 16GB Vengeance (4x4) VGA: 5850 CF (καλά δεν καίγομαι και για το CF) SSD: Sandisk Ultimate 120GB HDD: Πολλούς. Το HACK αν μπορέσει να στηθεί θα στηθεί σε έναν Raptor 74GB PSU: Seasonic M12D-750 Τι λέτε, ΟΡΕ?
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Οχι το τροφοδοτικό σου πρέπει να είναι modular Πάτε κ παίρνετε asrock κ μετα θέλετε κ hackint0sh έτσι ? Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι.. ....και αφού πήρα μια μικρή εκδίκηση από το chapter "συνθέσεις" ας πούμε κ τίποτα σοβαρό. Το c/f το ξεχνάς όχι ότι δεν μπορείς να το έχεις απλά δεν λειτουργεί. H 5850 δεν ενδεικνύεται για mountain αλλά δουλεύει. Με την μητρική σου υπάρχει άλλος ένας που προσπαθεί και το αντιμετωπίζει με χιούμορ.. σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο.. είναι δύσκολη - όχι ακατόρθωτη - αλλά θέλει εμπειρία και ψάξιμο.. http://www.tonymacx86.com/mountain-lion-desktop-support/64880-asrock-z77-extreme-4-m-mountain-lion.html#post416879 *Τα στοιχεία της δείχνουν και είναι συμβατά (ήχος δίκτυο κλπ) τώρα που μπορεί να φτάσει αυτό σε τελική μορφή αβέβαιο.. το σίγουρο ΠΟΛΥ διάβασμα ! και αν το θέλεις ποσοστό αφού ρώτησες για ελπίδες έχεις ένα 60% να πετύχεις.(όχι εσύ η μητρική )...
ninos30 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Οχι το τροφοδοτικό σου πρέπει να είναι modular Πάτε κ παίρνετε asrock κ μετα θέλετε κ hackint0sh έτσι ? Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι.. ....και αφού πήρα μια μικρή εκδίκηση από το chapter "συνθέσεις" ας πούμε κ τίποτα σοβαρό. Το c/f το ξεχνάς όχι ότι δεν μπορείς να το έχεις απλά δεν λειτουργεί. H 5850 δεν ενδεικνύεται για mountain αλλά δουλεύει. Με την μητρική σου υπάρχει άλλος ένας που προσπαθεί και το αντιμετωπίζει με χιούμορ.. σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο.. είναι δύσκολη - όχι ακατόρθωτη - αλλά θέλει εμπειρία και ψάξιμο.. http://www.tonymacx8...html#post416879 *Τα στοιχεία της δείχνουν και είναι συμβατά (ήχος δίκτυο κλπ) τώρα που μπορεί να φτάσει αυτό σε τελική μορφή αβέβαιο.. το σίγουρο ΠΟΛΥ διάβασμα ! και αν το θέλεις ποσοστό αφού ρώτησες για ελπίδες έχεις ένα 60% να πετύχεις.(όχι εσύ η μητρική )... Σ'αυτό υπάρχει πρόβλημα... Ευχαριστώ για το link. Θα το παρακολουθήσω
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) nVidia Kepler (GTX680MX- GT650M) στα καινούρια iMac οπότε η σειρά 6xx επιβεβαιώθηκε ως η πιο συμβατή σειρά καρτών για το mountain όπως είχαμε προβλέψει - δοκιμάσει.. "iMac uses NVIDIA’s new Kepler graphics architecture to deliver up to 60 percent faster graphics performance than the previous generation.1 That translates into more frames per second, smoother animation, and better responsiveness when you’re using graphics-intensive apps like 3D games, high-resolution photo and video editors, and more. If you choose the NVIDIA GeForce GTX 680MX on the 27-inch iMac, you get the best graphics performance available in an all-in-one computer." Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2012 από MoviemakerGr
Manos Petrucci Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Οχι δεν κανω τπτ απο ολα αυτα που ειπες . Ρωτας γιατι εχεις στο μυαλο σου κατι συγκεκριμενο? Απλά ρωτάω για τον αγώνα που κάνεις με τα Benchmarks... Κι αν γίνονται για καθαρά εκπαιδευτικούς λόγους όσον αφορά τα hackintosh και όχι μόνο.
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Και στο Geekbench είναι αντιπροσωπευτικοί πόντοι μόνο για την επεξεργαστική ισχύ και όχι για όλο το μηχάνημα αφού ουσιαστικά δεν μετράει το ίδιο καλά όλες τις παραμέτρους.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αφού θρονιαστήκαμε ωραία ωραία στην 10.8.2 είπα να κάνω κάτι (μικρο)αλλαγούλες.. Το Dual έγινε Triple αφού αυτή η εβδομάδα ήταν εβδομάδα των Win 8 έτσι προστέθηκε ακόμα ένας SSD 64GB Samsung,και πάνω του εγκατασταθήκανε τα Win 8. H άλλη ιδέα ήταν να ενισχύσω την ψήκτρα οπότε ένας 8mm αθόρυβος ανεμιστήρας ήρθε να κάνει το Pull αφού το Push το είχαμε έτοιμο..διαφορά 3C σε idle αυξανομενη σε 7+ όσο ανεβαίνει.. Αυτη την εβδομάδα που θα είμαι comple ίσως ετοιμάσω μια "ακραία" έκπληξη.. Όσο αφορά το hackint0sh η μάλλον το mountain συνάντησα κάτι τύπους που ζητάνε απελπισμένα 10.8.3 για να λύσουν τα προβλήματα τους μιας και με τα καινούρια iMac και mac mini η Apple κυκλοφόρησε και τρίτο 10.8.2 γι'αυτους.. Λογικά δεν θα καθυστερήσει πολύ,τις προηγούμενες φορές κυκλοφορούσε μαζί με τα καινούρια μηχανήματα,και το UpDate. ...και το κερασάκι ήταν ένα cuda update (5.0.37) για τις nVidia που το υποστηρίζουν. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2012 από MoviemakerGr
ilove3dmax Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Το συστημα μου ειναι το ακόλουθο Z68X-UD3H-B3 Uefi Bios 16 Gb Ram Vengeance Blue 1600 Mhz I7 2700K Intel 4.6 Overclocked Corsair H80 Hydro Series Intel 510 120GB Boot HDD 2 X WD Blue Edition DATA & Applications 1X HD 6850 ATI Radeon MAC PRO G5 Case Modded για Hackintosh Το συστημα μου τρεχει Hackintosh Mountain Lion 10.8.2 και κανει boot σε ML σε 4sec το ενα και μοναδικο προβλημα που βρηκα σημερα επειδη εβαλα hdmi cable για audio & video στον ενυσχιτη μου ειναι το εξης θελω να βγαζει το Audio απο την hd6850 αλλα βγαζει εικονα αλλα οχι ηχο - Απο windows δουλευει αψογα εχουμε καποια λυση περι αυτου ?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα!ειμαι παντελως ασχεος με hakinthosh.θα ηθελα να δοκιμασω να μαθω ομως... εχω το παρακατω συστημα: μητρικη asus m4a77td cpu amd phenom ii x4 955 black edition vga asus eah5450 1gb ram 8gb kingston 1333mhz value ram κανει το συστημαμου για hacinthosh??
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Το συστημα μου ειναι το ακόλουθο Z68X-UD3H-B3 Uefi Bios 16 Gb Ram Vengeance Blue 1600 Mhz I7 2700K Intel 4.6 Overclocked Corsair H80 Hydro Series Intel 510 120GB Boot HDD 2 X WD Blue Edition DATA & Applications 1X HD 6850 ATI Radeon MAC PRO G5 Case Modded για Hackintosh Το συστημα μου τρεχει Hackintosh Mountain Lion 10.8.2 και κανει boot σε ML σε 4sec το ενα και μοναδικο προβλημα που βρηκα σημερα επειδη εβαλα hdmi cable για audio & video στον ενυσχιτη μου ειναι το εξης θελω να βγαζει το Audio απο την hd6850 αλλα βγαζει εικονα αλλα οχι ηχο - Απο windows δουλευει αψογα εχουμε καποια λυση περι αυτου ? Αυτό χρειάζεται DSDT με patches πράγμα που η κοινότητα δεν είναι σε θέση να προσφέρει απ'οσο ξέρω ακόμα στο UEFI η μητρική σου έχει όμως οπτική έξοδο δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις αυτή. καλησπερα!ειμαι παντελως ασχεος με hakinthosh.θα ηθελα να δοκιμασω να μαθω ομως... εχω το παρακατω συστημα: μητρικη asus m4a77td cpu amd phenom ii x4 955 black edition vga asus eah5450 1gb ram 8gb kingston 1333mhz value ram κανει το συστημαμου για hacinthosh?? Φίλε μου το έχουμε γράψει πολλάκις οτι οι amd επεξεργαστές δεν ενδεικνύονται για Hackint0sh αφού η apple ουδέποτε τους χρησιμοποίησε.. Έχουν γίνει κάποιες υλοποιήσεις στα παλιότερα λειτουργικά (Snow leopard) με την μέθοδο του Hazard αλλά εγώ δεν θα το πρότεινα και δεν το ξέρω επαρκώς κιόλας το θέμα γιατί είμαι της άποψης ότι ξεκινάμε με μια σωστή βάση hardware.
Kapws Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ρε σπεσιαλίστες, επειδή μου έχει βγει το μάτι και άκρη δεν έβγαλα.. Σε αυτό το ριμάδι: http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Turbo-X-H-i525-450-2VRAM.htm Υπάρχει δυνατότητα για hackintosh;
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Από επεξεργαστή κ γραφικά ναι υπάρχει περίπτωση .. Γράψε μας και το wi-fi /ethernet να σου πούμε και γι'αυτα.. Έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας 1 γιατί είναι turbo x και δεν υπάρχουν αναφορές και δεύτερον γιατί η 540m δεν είναι κ η πιο εύκολη.Γι'αυτο έβγαλες κ τα μάτια σου.
Kapws Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Από επεξεργαστή κ γραφικά ναι υπάρχει περίπτωση .. Γράψε μας και το wi-fi /ethernet να σου πούμε και γι'αυτα.. Έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας 1 γιατί είναι turbo x και δεν υπάρχουν αναφορές και δεύτερον γιατί η 540m δεν είναι κ η πιο εύκολη.Γι'αυτο έβγαλες κ τα μάτια σου. Μία γρήγορη ματιά... Υπάρχει κάποιο link να διαβάσω, ή με το τί να ξεκινήσω για αρχή; Καλά για το ότι θα είναι μανικετόκουμπο λόγω tubox γνωστό, αλλά λέω μπαααας και !
Προτεινόμενες αναρτήσεις