Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με σκέτο -χ είσαι σίγουρος οτι δεν μπαίνεις ? arch=i386 και -x ? δοκιμασε και το PCIRootUID =1

Αλλά να ξέρεις παίζουμε ψιλοjoker τώρα δεν κάνουμε hackint0sh απλά έχουμε κερδίσει μερικές φόρες στο παρελθόν αυτό το παιχνίδι..

Πάλεψε το αυτό που διαβάζω εγώ (η καφετζού) στο screenshot είναι η έλλειψη DSDT σε σχέση με την κάρτα γραφικών οπότε παίζει να είναι και το μπέρδεμα με τις 2 κάρτες.. Καλή τύχη αν σκεφτώ κάτι άλλο θα κάνω συμπληρωματική..

Δημοσ.

Να είσαι μεθοδικός και να κρατάς σημειώσεις θα πρότεινα εγώ.. όταν σε κουράζει αραζε έρχονται καλές ιδέες ... αυτά για τον δρόμο.. ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

έπειτα από πολλές δοκιμές και προσπάθειες δεν κατάφερα να postάρω πιο μακριά από εδώ:

mac3.jpg

Και αυτό έφτασε εκεί μετά από 20+λεπτά αδράνειας από μέρους μου (έχε χάρη που είχα μπει για μπάνιο χαχαχαχα)... έφτασα σε σημείο να το αφήσω ολόκληρο βράδυ σε αυτό το κομμάτι για να δω μπααας και συνεχίσει παρακάτω, αλλά ΔΕΝ!

Μιας και δε ξέρω τί άλλο να κάνω (+οτι δε θα ήθελα κάθε φορά να έχω 20λεπτη αναμονή για να bootάρω στο OS -εκτός και αν θα ήταν έτσι μόνο το first run-) λέω να το παρατήσω...

Θέλω να σε ευχαριστήσω λοιπόν, για όλη τη βοήθεια και τις άμεσες και κατατοπιστικότατες απαντήσεις που μου έδωσες :)

Δημοσ.

Μακάρι να μπορούσα περισσότερο,αν αποφασίσεις κάποια στιγμή να το ξαναπιασεις βρες έναν Επώνυμο υπολογιστή με τα ίδια χαρακτηριστικά και δες τι επιλογές έκανε εκείνος στο configuration του ιΑτκος .. :D

Δημοσ.

Μακάρι να μπορούσα περισσότερο,αν αποφασίσεις κάποια στιγμή να το ξαναπιασεις βρες έναν Επώνυμο υπολογιστή με τα ίδια χαρακτηριστικά και δες τι επιλογές έκανε εκείνος στο configuration του ιΑτκος .. :D

Η μαγική λέξη..!! χαχαχαχα :D

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

ουσιαστικά το laptop σου είναι clevo το μοντέλο το βρίσκεις την κάτω όψη του laptop

τα έχω καταφέρει σε turbo-x clevo το έχω στην υπογραφή μου (παλιότερο μοντέλο core 2 duo )

αλλά με legacy kernel μια τελευταία προσπάθεια σου θα ήταν

να πας σε snow leopard 10.6.7 με μέθοδο nawcom mod cd usb είναι ίδια όπως του iboot του tonymac

αν δεν γίνετε μέσω bios να ορίσεις μόνο μια κάρτα μην το επιχειρήσεις καν

τι χρειάζεσαι υπομονή και

mod cd η usb http://www.nawcom.com/osx86/

legacy kernels http://www.nawcom.co...s/10.6/Kernels/ ( αυτό ουσιαστικά το θέλεις μετά την εγκατάσταση)

στην όλη διαδικασία πρέπει να δηλώσεις legacy kernel και όχι vanilla λίγο πριν σου ζητήσει το retail snow leopard dvd

αν προχωρήσει σε εγκατάσταση εδώ είμαστε να βοηθήσουμε

Δημοσ.

Θα μείνω στην 5η και bold γραμμή σου μιας και όντως δεν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή :P

Ίσως πιάσω ένα μικρό spare λαπτοπ toshiba satellite c660d-16l το οποίο είναι παρτάλι και το έχω δώσει στους δικούς μου απλά να παίζουνε.. :D

Δημοσ.

Ίσως πιάσω ένα μικρό spare λαπτοπ toshiba satellite c660d-16l το οποίο είναι παρτάλι

από το κακό στο τρισχειρότερο πας, amd cpu έχει άστο καλύτερα ούτε να ασχοληθείς

Δημοσ.

Παιδιά έκανα μέσω VMware το USB με το unibeast και όταν αρχίζω κολλά στο μήλο με και ενώ γυρνάει καπνά λεπτό μετά σταματάει...το αφήνω μπας και ή..δεν πρόκειται;; Εχει κανείς ιδέες;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...