MoviemakerGr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μόνο 2 πράγματα μπορεί να είναι,η το στικακι σου,ή η asus μητρική σου με περισσότερες πιθανότητες στο δεύτερο. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις μια απλή εγκατάσταση όπως εμείς,οπότε κάπου στην μητρική σου σκαλώνεις. Δοκίμασε κ χωρίς dsdt μήπως περάσει,βρες και καμιά υλοποίηση στην συγκεκριμένη Asus μήπως έχει κανένα κολπάκι άλλο.
vasilis77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 asus rampage 2 gene έχω...και βρήκα και το dsdt από την motherboard στο kexts..και τα org.chameleon.boot.plist και smBios.plist και ένα rIIg.kext....το θέμα είναι που τα βάζω στο φλασάκι...σε κάποιον extra φακελο..αλλά που...?
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 asus rampage 2 gene έχω...και βρήκα και το dsdt από την motherboard στο kexts..και τα org.chameleon.boot.plist και smBios.plist και ένα rIIg.kext....το θέμα είναι που τα βάζω στο φλασάκι...σε κάποιον extra φακελο..αλλά που...? Ναι συγνώμη το διόρθωσα,αλλά ισχύει ακριβώς το ίδιο.. μιας και εκεί είναι η διαφορά έναντι στα δικά μας που έχουν Gigabyte. Πρόσφατα που διάβαζα για τα Αsus z77 θέλουν bios patch μήπως ισχύει το ίδιο και για σένα ? Βρες υλοποίηση έτοιμη αν μπορείς. Αυτό το έχεις δει ? > http://www.tonymacx8...st-1-5-a.html�� και εδώ με snow http://www.insanelym...ene-hackintosh/
vasilis77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Από το insanelymac πήρα το dsdt και το riig..αυτά είχα βάλει και παλιά που πέτυχε η συνταγή..αλλά σε snow.
vasilis77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ακόμη το παλεύω...διαβάζω..διαβάζω..αλλά τίποτα! άσε που τώρα με το unibeast..δεν μου φτιάχνει καν το στικάκι γιατί μόλις τρέχει κάνει unmount το dmg του lion. Με το myhack προχωράω κανονικά..αλλά κολλάω πάλι εκεί...
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Είναι καθαρά θέμα της Asus.. και εμένα που μ'αρεσουν αυτές οι μητρικές κ κοίταζα να δω τι γίνεται με το θέμα μας σε Ζ77 και όλες θέλουν patch bios.. δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι έχει κάνει στα δικά της bios και ούτε κανείς το αποσαφηνίζει.. Εσύ προσπάθησε να το κάνεις όπως ο τύπος στο πρώτο λινκ..
coolerman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για την απαντηση σου! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2012 από coolerman
Livas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αγορασα και κατεβασα τα mountail lion 10.8.2 ...! τα περασα στο πισι με unibeast ...! εχω και Dual Boot με Windows 7 64bit Ολα καλα ως εδω ....! Αλλα εχω 2 θεματακια λιγο που με απασχολουνε στα λιονταρια ....! 1) πιανει απιστευτα χαμηλα σκορο στο geekbench ... http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1244160 2)εχω την καρτα γραφικων την Amd Radeon 4670 HD 512MB .... και το δευτερο DVI ειναι σαν να μην υπαρχει ..! οτι και να συνδεσω πανω βγαζει : No Signal ...!! (στα Windows δουλευει μια χαρα και η οθονη και η τηλεοραση που εχω) δεν εχω βαλει κανα kexts ολα μου τα ειδε μια χαρα .....! (με εξαιρεση την καρτα ηχου της μητρικης ..)! Υπαρχει καμια σωτηρια για αυτο ...?! (Εχω και το Apple TV 3 ,εχω και το beamer για να στριμαρω ταινιες ..αλλα ειναι χωρις υποτιτλους ! και οτι και αν εχω κανει για να ενσωματωσω τον υποτιτλο με το mkvtoolnix...ενω στο πισι μου το παιζει στο beamer με τιποτα ..)! το μηχανημα μου ειναι : mainboard : DFI LanParty DK P55-t3h9 Ram : 8 gb Corsair XMS3 1600 + 4 GB Mushkin Cpu : intel i3 530 vga : Amd Radeon 4670 HD 512MB
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) @coolerman το σύστημα σου και να ξεκινήσει ποτέ δεν θα παίξει σωστά. @Livas Στην ουσία έχεις μια foxconn 1156 μητρική με p55 chipset. 1) χαμηλό score έχεις γιατί δεν έχει βρει ο επεξεργαστής "το βήμα του" 2) έχεις σιγουρευτεί οτι η κάρτα σου δουλεύει κανονικά ? δηλαδή στο hardware info την βγάζει με τ'ονομα της ? 3) πιο chip επεξεργασίας ήχου έχεις ? 4) για το streeming δεν έχω ιδέα. 5) Bootloader έχεις βάλει ? η bootαρεις από το stickaki ? Μέχρι να δώσεις απαντήσεις δοκίμασε τα εξής Κατέβασε το multibeast αν δεν το έχεις και τικαρε μόνο αυτά που σου δείχνω στο screenshot. Το πρώτο τικ είναι για τον ήχο σου αν είναι σωστές οι πληροφορίες που βρήκα. Το δεύτερο αν και είναι για sandy μπορεί να διορθώσει το stepping στον επεξεργαστή σου. σε κάθε περίπτωση για να δουλέψουν όλα σωστά πρέπει να βρεις ένα dsdt για την μητρική σου,και αν δεν βρεις να διαβάσεις το κεφάλαιο που λέει πως να το κατασκευάσεις μόνος σου. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2012 από MoviemakerGr
vasilis1977 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ο άνθρωπος σας για το hackintosh!! Εμένα θα με φτιάξεις;;
Livas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 @Livas Στην ουσία έχεις μια foxconn 1156 μητρική με p55 chipset. 1) χαμηλό score έχεις γιατί δεν έχει βρει ο επεξεργαστής "το βήμα του" 2) έχεις σιγουρευτεί οτι η κάρτα σου δουλεύει κανονικά ? δηλαδή στο hardware info την βγάζει με τ'ονομα της ? 3) πιο chip επεξεργασίας ήχου έχεις ? 4) για το streeming δεν έχω ιδέα. 5) Bootloader έχεις βάλει ? η bootαρεις από το stickaki ? Μέχρι να δώσεις απαντήσεις δοκίμασε τα εξής Κατέβασε το multibeast αν δεν το έχεις και τικαρε μόνο αυτά που σου δείχνω στο screenshot. Το πρώτο τικ είναι για τον ήχο σου αν είναι σωστές οι πληροφορίες που βρήκα. Το δεύτερο αν και είναι για sandy μπορεί να διορθώσει το stepping στον επεξεργαστή σου. σε κάθε περίπτωση για να δουλέψουν όλα σωστά πρέπει να βρεις ένα dsdt για την μητρική σου,και αν δεν βρεις να διαβάσεις το κεφάλαιο που λέει πως να το κατασκευάσεις μόνος σου. με την καρτα γραφικων την βγαζει τουλαχιστον την σειρα ..!! (ATI Radeon HD 4600 512MB Graphics) και στο System Report λεει τα παρακατω : ATI Radeon HD 4600: Chipset Model: ATI Radeon HD 4600 Type: GPU Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 512 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x9490 Revision ID: 0x0000 Displays: W2361: Resolution: 1920 x 1080 @ 60 Hz Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Rotation: Supported VGA Display: Resolution: 1920 x 1080 @ 60 Hz Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Mirror: Off Online: Yes Rotation: Supported με την καρτα ηχου οκ! ειχα βρει και εβαλα kext για την Xplosion 7.1 me Chip : C-Media CMI8770 (αλλα δεν περναει ηχο 5.1) το εχω με Coxial cable! εβαλα και την καρτα ηχου της μητρικης ALC885 chip ... ουτε αυτη περναει ηχο 5.1 ..! καλα δεν με πειραζει αυτο ...! ιδιαιτερα ! θα δοκιμασω τωρα να κανω το δευτερο κλικ που με εχεις στην φωτο με τον επεξεργαστη ...! για Dsdt δεν εχω βρει...εψαχνα για την dfi.... να κοιταξω σε καμια μητρικη με το τσιπ P55 ? και οδηγος για να φτιαξω dsdt που θα βρω ...?! ** και bootloaders ειχα βαλει απο το multibeast ... δεν εχω το στικακι ....! (ξεχασα να το αναφερω...)! EDIT : Εκανα και αυτο με το sandy Bridge i5 ...! καμια διαφορα τα ιδια ...! Οποτε πρεπει να φτιαξω DSDT ?!
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ο άνθρωπος σας για το hackintosh!! Εμένα θα με φτιάξεις;; Καταλαβαίνεις ότι αν πέρασες 2 μέρες χωρίς καν να τον ξεκινήσεις κ με οδηγούς κ με dsdt ότι έχεις μεγάλο θέμα.. Δεν είναι αυτό που νομίζαμε στην αρχή το απλό.. Άρα πρέπει να παρθούν άλλες αποφάσεις.. με την καρτα γραφικων την βγαζει τουλαχιστον την σειρα ..!! (ATI Radeon HD 4600 512MB Graphics) και στο System Report λεει τα παρακατω : με την καρτα ηχου οκ! ειχα βρει και εβαλα kext για την Xplosion 7.1 me Chip : C-Media CMI8770 (αλλα δεν περναει ηχο 5.1) το εχω με Coxial cable! εβαλα και την καρτα ηχου της μητρικης ALC885 chip ... ουτε αυτη περναει ηχο 5.1 ..! καλα δεν με πειραζει αυτο ...! ιδιαιτερα ! θα δοκιμασω τωρα να κανω το δευτερο κλικ που με εχεις στην φωτο με τον επεξεργαστη ...! για Dsdt δεν εχω βρει...εψαχνα για την dfi.... να κοιταξω σε καμια μητρικη με το τσιπ P55 ? και οδηγος για να φτιαξω dsdt που θα βρω ...?! ** και bootloaders ειχα βαλει απο το multibeast ... δεν εχω το στικακι ....! (ξεχασα να το αναφερω...)! EDIT : Εκανα και αυτο με το sandy Bridge i5 ...! καμια διαφορα τα ιδια ...! Οποτε πρεπει να φτιαξω DSDT ?! Ναι δεν έχεις άλλη λύση παρά μόνο ενός επιτυχημένου DSDT μετά θα αρχίσεις να βάζεις patches σε αυτό για να λύνεις ένα ένα τα προβλήματα σου αρχικά όμως πρέπει να δουλέψει σωστά η μητρική κ ο επεξεργαστής.. Όχι δεν κάνει από κανένα άλλο P55 γιατί βασίζεται στο συγκεκριμένο bios Καλή δουλίτσα.. > https://www.google.gr/search?q=how+create+your+own+dsdt&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a
Livas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Οκ Ευχαριστω ....! το τσεκαρω και αν εχω καμια αλλη απορια,ξανα ποσταρω...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις