Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες λίγο αυτό...http://www.osx86.net/10-8-mountain-lion/19493-hackintosh-rampage-2-gene.html

Το δοκίμασα,,,και μόλις μπουτάρει..βγάζει την οθόνη με την εικόνα του power off...

Μήπως να βάλω τον extra που έχω από την rampage??

Η μόνο κάποια αρχεία...έχω την αίσθηση πως με του τύπου την μέθοδο μπορεί και να μπουτάρω με λίγο σπρώξιμο από εσένα.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η κατασκευή του stick από τον τύπο είναι μια χαρά..

Οι οδηγίες μετά που σου δίνει είναι "στην τύχη" σαν αυτό που έλεγα εγώ στο παλικάρι με το Clevo.

Επίσης σου λέει να μην βάλεις dsdt σε αυτή την μητρική στο installation ? Μονο αν έχεις UEFI bios αλλιώς πας αδιάβαστος.

Όλο αυτό συμβαίνει γιατί το hackint0sh θέλει αλληλουχία σκέψης σε ελάχιστα πράγματα μπορείς να πας από το 1 στο 5 και μετά να γυρίσεις στο 3 και αφού δεν είναι κανένας μας παρών αυτή η αλληλουχία δεν μπορεί να υπάρξει άρα και ουσιαστική βοήθεια από μακριά,σε μια μητρική που δεν έχουμε αγγίξει κ δεν έχουμε καμιά εμπειρία.

Γι'αυτο σου είπα εγώ να στηριχτείς κατά βάση στον οδηγό του tonymac για να έχεις αυτή την αλληλουχία κ μετά να βρεις τι άλλο χρειάζεσαι..Ουσιαστικά είναι ένας γρίφος ένα κλειδί που θέλει η rampage για να πάει παρακάτω.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι 2 πράγματα.1)ότι είχες επιτυχημένη εγκατάσταση στο Snow άρα πρέπει να ξέρεις το κλειδί η να το υποψιάζεσαι τουλάχιστον. 2) Ότι η μητρική σου δεν είναι τυχαία,είναι διαδεδομένη αρκετά άρα κάπου υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που δεν έχεις βρει..

Δια'ταυτα ψάχνεις καλά για περαιτέρω πληροφορίες,τις συλλέγεις,τις αξιοποιείς σύμφωνα με την μέχρι τώρα εμπειρία σου και ξεκινάς από μια λευκή κόλα χαρτί.

Όλο αυτό μην σε παραξενεύει αυτός είναι και ο λόγος που αυτοί που θέλουν Hackint0sh αγοράζουν Gigabyte.

Είναι φυσιολογικός βαθμός δυσκολίας της Asus.

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τι εννοείς..κάπως έτσι θα λειτουργήσω...θα δούμε πως θα πάω.

Ο τύπος μου λέει να δοκιμάσω κάτι boot flags όπως npci 2000 & 3000.. Αλλά δεν νομίζω να πετύχουν γιατί δεν έχω onboard κάρτα γραφικών. Μου έκανε εντύπωση πάντως πως ο chameleon δεν είχε κάτι μέσα στο configuration..πως θα bootάρω;;

Μήπως να κάνω copy το extra από αυτό που βρήκα για την μητρική κάπου μέσα στο στικάκι;;

Αααα καλημέρα!!

Δημοσ.

α)Το npci=3000 βοηθάει στο pci configuration begin και δεν κάνει κακό.Το 2000 όταν υπάρχει το 3000 και mountain αχρείαστο.

β)Δεν είδες το videaki μέχρι το τέλος ?! Στο τέλος τρέχει το multibeast με τις επιλογές της μητρικής του,άρα κάνεις το ίδιο με τις δικές σου επιλογές και στον extra που θα δημιουργήσει το beast βάζεις πάλι το dsdt.

Δημοσ.

ok try this boot flag one by one and respecte the space

-v PCIRootUID=1 npci0x2000 darkwake=0

-v GraphicsEnabler=Yes USBBusFix=Yes

-v PCIRootUID=1 npci=0x3000 GraphicsEnabler=Yes

-v PCIRootUID=0 npci=0x3000 GraphicsEnabler=Yes

-v -x GraphicsEnabler=Yes cpus=1 npci=0x2000

-v npci=0x2000 PCIRootUID=1 darkwake=0

Αυτό μου έστειλε τώρα

Δημοσ.

ok try this boot flag one by one and respecte the space

-v PCIRootUID=1 npci0x2000 darkwake=0

-v GraphicsEnabler=Yes USBBusFix=Yes

-v PCIRootUID=1 npci=0x3000 GraphicsEnabler=Yes

-v PCIRootUID=0 npci=0x3000 GraphicsEnabler=Yes

-v -x GraphicsEnabler=Yes cpus=1 npci=0x2000

-v npci=0x2000 PCIRootUID=1 darkwake=0

Αυτό μου έστειλε τώρα

Π@παριες Μαριτσα μου,να το πω απλά.

Αναιρεί τον ίδιο του το εαυτό αφού σου λέει να τρέξεις multibeast όλα αυτά υπάρχουν στο boot.plist

Kαι μάλιστα τα ενδεδειγμένα για nVidia είναι Pcirootuid=0 και Graphics enabler=No στην σειρά 6xx

Φυσικά το παιδί θέλει να βοηθήσει δεν το αμφισβητώ αυτό,...αλλά..

Κανε ότι σου είπα.. ψάξε καινούριες πληροφορίες για την μητρική σου.Εγώ θα σου ανεβάσω σε λίγο τις επιλογές Multibeast που θα βάλεις στο stickaki.

O ήχος σου δεν ξέρω ποιος είναι ούτε είχα χρόνο να το ψάξω αν τον ξέρεις εσύ πρόσθεσε τον.

Μην ξεχάσεις στο τέλος το repair permisions

post-227308-0-69471700-1352277635_thumb.jpg

post-227308-0-81152200-1352277645_thumb.jpg

Δημοσ.

Τελικά έσκασα από το κακό μου και τη ζήλια μου και κατάφερα να το κάνω να bootάρει σε mac os x snow leo 10.6 μετά από αρκετές διαφορετικές εγκαταστάσεις και στο startup με flag "cpus=1 busration=22 USBBusFix=Yes GraphisEnabler=No -f -v"

Ευτυχώς χωρίς πολύ ζόρι δούλεψαν σχεδόν όλα εκτός από το wifi (Realtek RTL8188CE)... δοκίμασα να κατεβάσω τον Lnx2Macs network driver που βρήκα, αλλά χωρίς απότέλεσμα.

Το θέμα είναι ότι σε μερικά forum που διάβασα είναι ότι δεν πρόκειται να παίξει αυτή η καρτούλα και ότι πρέπει να αγοραστεί μία άλλη (μία Atheros που το μοντέλο της μου διαφεύγει) και στραβώνω λίγο :P

Παίζει κανένας driver ή καμιά μοντίφα για να παίξει ή να ψαχτώ όντως προς ebay μεριά;

Δημοσ.

Μάλιστα..νόμιζα μόνο τον boot loader θα περάσω στο στικάκι..και το multi μετά. Τώρα ανέβασα ηθικό!!

Μετά την δουλειά..ούτε φαΐ...κατευθείαν στο ψητό!!

Δημοσ.

Με πόσα περίπου χρήματα μπορεί να φτιάξει κάποιος ένα αξιοπιστο και δυνατό hackintosh, που όλα θα δουλεύουν ρολόι και θα είναι και upgradeable;

Εννοώ, αξίζει εξ αρχής κάποιος να αγοράσει ένα μηχάνημα και να το στήσει κατ' αυτόν τον τρόπο ή να αγοράσει ένα mac να ξεμπερδεύει;

Δημοσ.

Έχει ένα dvdακι μέσα που θα κάνεις εγκατάσταση το προγραμματακι που θα διαχειρίζεται τα ασύρματα δίκτυα σου. Δηλαδή δεν θα το βλέπει σαν airport αλλά σαν usb ανταπτορα όπως και είναι .. Επίσης η εμβέλεια του λόγο μεγέθους θα είναι λίγο μικρότερη από αυτή που έχεις ενδεχομένως συνηθίσει..

Δημοσ.

Με πόσα περίπου χρήματα μπορεί να φτιάξει κάποιος ένα αξιοπιστο και δυνατό hackintosh, που όλα θα δουλεύουν ρολόι και θα είναι και upgradeable;

δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά συνδυασμού hardware και μόνο μπορείς από οικονομικό μέχρι πανάκριβο

με βασική προϋπόθεση cpu intel ( όχι celeron )

Εννοώ, αξίζει εξ αρχής κάποιος να αγοράσει ένα μηχάνημα και να το στήσει κατ' αυτόν τον τρόπο ή να αγοράσει ένα mac να ξεμπερδεύει;

και φυσικά αξίζει αν έχεις την ψώρα να πειράζεις το μηχάνημα σου ότι το κατάφερες με όσα θα συναντήσεις

αν θέλεις να τα βρεις όλα έτοιμα και δεν έχεις υπομονή γνώση (γενική υπολογιστών) διάθεση για διάβασμα ψάξιμο πειράματα

αγόρασε απευθείας mac

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...